Vienintelę tuo metu egzistavusią senąją gerąją DOSAFF, kur mokytis pakliudavo tik po blatu.
QUOTE(Basava @ 2007 10 17, 18:58)
as mokinuosi Rigvedoj, instruktorius Vytautas. viskas nuostabu , tik kad man nelabai sekasi
Aš irgi baigiau Rigvedą Patiko instruktorius, superinis, ir mašiniukai faini. Tik va, beliko Regitroj siaubai baubai..
Pas A. Bialą. Iki šiol su siaubu jį prisimenu. Stresas būdavo ne nuo mašinos, vairavimo, o nuo jo. Jis gi buvo ir mano instruktorius.
mokinausi E.Matuzevičiaus mokykloje,Klaipedoje ir labai stipriai nusivyliau.Instruktorius Juozas,vogdavo is manes laika.turedavome vaziuoti 10 kartu po mazdaug pusantros valandos,vaziuodavome po koki 50 min,ir dar 20 min tvarkydavom jo reikalus.....po to jis man pasake pasirasyk is anksto kad viska pravaziavom taip bus patogiau,ir po kiek laiko pasake cia tavo paskutinis kartas,o jis buvo 7!labai labai nerokemduociau eiti i ta mokykla,nes dabar nesu tikra ar islaikysiu egzamina.beto siaip yra geriau vairuot su benzinine masina negu su dyzelinu,nes regitroj labai gesau.
QUOTE(bitute737 @ 2007 11 17, 01:10)
Mokiaus Jasucio mokykloj Vilniuje.
Ir as ten mokiausi Su kuo vairavai ? Man labai ten viskas patiko
laba...
as baigiau mokykla Vilniui AUOPLAZA...
as baigiau mokykla Vilniui AUOPLAZA...
labas mergaites
as tai planuoju uzsirasyt i autoakademija Gelezinkeliio gatvej, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sia mokykla...
as tai planuoju uzsirasyt i autoakademija Gelezinkeliio gatvej, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sia mokykla...
QUOTE(eskimute @ 2007 11 16, 23:51)
Aš irgi baigiau Rigvedą Patiko instruktorius, superinis, ir mašiniukai faini. Tik va, beliko Regitroj siaubai baubai..
As irgi baigiau Rigveda Viskas labai paiko,islaikiau is pirmo karta ir teorija ir vairavima!
Dabar mokausi autobusu parko vairavimo mokykloje,man patinka Destymo lygis labai aukstas.Ten ir B kat.ruosia,lyg tai siek tiek pigiau nei kitur...
QUOTE(denaxa @ 2007 11 24, 00:57)
Dabar mokausi autobusu parko vairavimo mokykloje,man patinka Destymo lygis labai aukstas.Ten ir B kat.ruosia,lyg tai siek tiek pigiau nei kitur...
tai ten sodu gatvej kur yra ta mokykla? o ar jau buvo vairavimo pamokos, nes teorijos kazkaip as nebijau, bet vat vairavamimas
QUOTE(kristipol @ 2007 11 24, 00:06)
tai ten sodu gatvej kur yra ta mokykla? o ar jau buvo vairavimo pamokos, nes teorijos kazkaip as nebijau, bet vat vairavamimas
Autobusu parkas yra Zirmunuose Verkiu gatveje.Vairavimo dar nebuvo,nes busas mokomukas sugedo,bet kad kas skustusi instruktoriais tai negirdejau.Ten B kat.daugiausiai darbuotoju vaikai ir gimines eina(jiems nuolaidos didesnes),bet lyg tai ir is pasalies priima.
QUOTE(denaxa @ 2007 11 24, 00:19)
Autobusu parkas yra Zirmunuose Verkiu gatveje.Vairavimo dar nebuvo,nes busas mokomukas sugedo,bet kad kas skustusi instruktoriais tai negirdejau.Ten B kat.daugiausiai darbuotoju vaikai ir gimines eina(jiems nuolaidos didesnes),bet lyg tai ir is pasalies priima.
Anksčiau "iš pašalies" nepriimdavo