Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Baigiau Sobolevo m-kla Vilniuje prieš 4 metus, dabar net nežinau tiksliai ar ta mokykla dirba (buvo Laisves/Rygos gatvių sankryžoje), atrodo dabar jų patalpose Kelio Iliuzija, ar kaip ten g.gif . Instruktorius buvo Vitoldas, tada jis su "bulka" važinėti mokino smile.gif
Atsakyti
O ar yra dar FEMINA MOBILE?
Atsakyti

QUOTE(sagaa @ 2007 02 08, 13:59)
aš vilniaus pasilaiciuose

Kur pašilaičiuose? unsure.gif Mokykla taip vadinasi? g.gif

QUOTE(Dorija @ 2007 02 14, 14:05)
O ar yra dar FEMINA MOBILE?

o tu ją baigei ar šiaip klausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 27 vasario 2007 - 17:23
Prieš 7 metus baigiau "Rigeda" ji randasi senamiestije Vilniuje.Ją taip pat baigė mano vyras ir daugelis draugu mirksiukas.gif Visi esame patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri lankete sestadieno grupe Gineidoje ? kokie ispudziai ? Gal galit koki instruktoriu ten parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
Aš mokinausi "Noriu vairuoti" esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Aš mokiausi R.Vasiliauko IĮ VAIRALDA Kaune ir tikrai esu labai labai patenkinta ir instruktorius super zmogeliukas papuole ,kantrybes jiems daug 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu mokausi Kauno ZEBRE. Patinka, tinka - ne tas žodis. SUPER!!! thumbup.gif
Atsakyti
As lankiau B. Kazlausko mokykla Vilniuj. Labai patiko. smile.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir aš vardan statistikos ax.gif Vairuoti mokiaus S.Lesickienės firmoj ''LEKADA'', Vilniuj smile.gif Senai tai buvo, bet patiko ax.gif Teorinės paskaitos įdomios thumbup.gif Vairavimo instruktorius irgi geras pasitaikė thumbup.gif Deja vardo nepamenu blush2.gif Bet anais laikais, ten buvo 2 instruktoriai, vienas mokė su VW, kitas su Fordu, tai aš mokiaus pas tą kur su Fordu ax.gif o vat dėl kito instruktoriaus tai kiek girdėjau buvo nusiskundimų unsure.gif
Atsakyti
2003m. lankiau vairavimo kursus vairavimo m-kloj "Šviesoforas", Gėlių g., Vilniuj. Vairuot mokiaus pas instruktorius Joną, Slaviką. Tačiau daug naudingesnės man buvo 2 pamokos su instruktorium Romanu Žygel thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif iš vairavimo m-klos "Aušrida".
Atsakyti
Baigiau Vilniuje A.Žukausko VRC... ax.gif
Atsakyti