Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Mokinausi Kaune ,,Vairalda,, Labai saunus direktorius, saunus destytojai ri labai puikus instruktorius papuole. Mokinausi budama nescia tai buvo sudarytos visos salygos kad man butu patogu.
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2007 09 03, 22:49)
Mokinausi  Kaune ,,Vairalda,, Labai saunus direktorius, saunus destytojai ri labai puikus instruktorius papuole. Mokinausi budama nescia tai buvo sudarytos visos salygos kad man butu patogu.

aš irgi šią vasarą Vairaldoj mokiausi 4u.gif Irgi labai liuks viskas buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adeima: 03 rugsėjo 2007 - 21:59
QUOTE(saratukas @ 2007 09 03, 22:49)
Mokinausi  Kaune ,,Vairalda,, Labai saunus direktorius, saunus destytojai ri labai puikus instruktorius papuole. Mokinausi budama nescia tai buvo sudarytos visos salygos kad man butu patogu.

Kokios tos salygos? Miegamaji foteli i paskaitas atitempe? g.gif
Siaip, idomu, kokiu budu palengvina salygas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 04 rugsėjo 2007 - 17:24
As baigiau Ikonikovo mokykloje, bet jau senokai smile.gif Teises turiu, vadinas ismokino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 04, 18:17)
Kokios tos salygos? Miegamaji foteli i paskaitas atitempe? g.gif
Siaip, idomu, kokiu budu palengvina salygas?

Kedes medines biggrin.gif i paskaitas kulniuodavau pati biggrin.gif Kaune kiek skambinau neprieme nescios, per didele atsakomybe. O man reikejo tik teorija islaikyti, o po gimdymo tada vairavima. Bet neapseme. Kai islaikai teorija is karto instruktoriu paskiria, as gavau tik po 2men. Prie kompu kada nori gal ir kitur taip nezinau (nes neprieme ax.gif ) Vairavimo grafika pati pasirinkau nes maitinau maziu. Na man tai buvo lengvos salygos. Jei praleisdavau teorija, mokytojas asmeniskai pravesdavo.
Atsakyti
o ar yra skirtumas kur mokintis vairuoti? Jei esi gabus - ismoksi visur, jei meme - nepade nei patys geriausi destytojai ar automobiliai biggrin.gif Na, bet sekmes pradedantiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2007 09 04, 21:33)
Kedes medines biggrin.gif i paskaitas kulniuodavau pati  biggrin.gif Kaune kiek skambinau neprieme nescios, per didele atsakomybe. O man reikejo tik teorija islaikyti, o po gimdymo tada vairavima. Bet neapseme. Kai islaikai teorija is karto instruktoriu paskiria, as gavau tik po 2men. Prie kompu kada nori gal ir kitur taip nezinau (nes neprieme  ax.gif ) Vairavimo grafika pati pasirinkau nes maitinau maziu. Na man tai buvo lengvos salygos. Jei praleisdavau teorija, mokytojas asmeniskai pravesdavo.

Atleisk, bet tikrai nesu girdejusi nei vienos moters nusikundimu, kad nescios neprieme i vairavimo mokykla.Mano pacios kelios drauges ir pradejo ir baige nescios, o egzus laike jau dekretinese budamos 4u.gif
Vairavimo pamokos visur laisvu grafiku.Susiderini su instruktoriumi kaip patogu ir kada jis laiko turi.Gi visi "eileje" laukia.Ir t.t.
Zodziu, nieko isskirtinio.
Siaip buvo idomu suzinot. Tiesiog masciau - ka gali pasiulyt nescioms kitaip ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(asoptimiste @ 2007 09 04, 21:54)
o ar yra skirtumas kur mokintis vairuoti? Jei esi gabus - ismoksi visur, jei meme - nepade nei patys geriausi destytojai ar automobiliai  biggrin.gif  Na, bet sekmes pradedantiems  thumbup.gif

yra.Man asmeniskai ir pati aplinka buvo svarbi. Ir svarbu ar automobilis nesupuves. Svarbu, kad instruktorius nesikabinetu, neisterikuotu, ir fobijos , baimes vairuoti neivarytu.
Pasiskaicius cia - yra tokiu instruktoriu, kad paskui apskritai baisu i automobili sest.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 05, 12:43)
Atleisk, bet tikrai nesu girdejusi nei vienos moters nusikundimu
Papildyta:

Tai as busiu pirma, nes skambinau i trys mokyklas ir atsisake priimti nes typo atsakomybe jiems per didele. O kaip del kitu mokyklu nezinau nes neteko buti.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 05, 10:43)
Atleisk, bet tikrai nesu girdejusi nei vienos moters nusikundimu, kad nescios neprieme i vairavimo mokykla.Mano pacios kelios drauges ir pradejo ir baige nescios, o egzus laike jau dekretinese budamos  4u.gif
Vairavimo pamokos visur laisvu grafiku.Susiderini su instruktoriumi kaip patogu ir kada jis laiko turi.Gi visi "eileje" laukia.Ir t.t.
Zodziu, nieko isskirtinio.
Siaip buvo idomu suzinot. Tiesiog masciau - ka gali pasiulyt nescioms kitaip ... g.gif
Papildyta:

yra.Man asmeniskai ir pati aplinka buvo svarbi. Ir svarbu ar automobilis nesupuves. Svarbu, kad instruktorius nesikabinetu, neisterikuotu, ir fobijos , baimes vairuoti neivarytu.
Pasiskaicius cia - yra tokiu instruktoriu, kad paskui apskritai baisu i automobili sest.

taigi dabar jau masiniukai nauji-kiek maciau...na, gal ir ne visur...as laikiau pries 10 metu, tai dzin buvo...su golfu vazinejau-tai buvo puiki masina biggrin.gif Bet imokino labai gerai, nes siandien vaziuoju su visomis masinomis-nei vienos "nebijau" ir, atrodo, neblogai sekasi... tad linkiu visoms vairuotojoms nugaleti savo baimes thumbup.gif Bukite stiptios bigsmile.gif Dzin tie instruktoriai-ju darbas jsu blaskti ir nervinti-nuo to priklauso jusu atsparumas susikloscius kokiai nors avarinei situacijai-islikti blaivia galva ir nepaleisit vairo is ranku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, lotuliukas.gif
rekomenduokite gera mokykla Vilniuje, geriausia karoliniskese, virsuliskese ar seskineje ir dar kazkur pakeliui apie tuos rajonus.
Su vairavimu jokiu reikalu nesu turejusi ir kazkaip baime yra... Ir kantru, kantru instruktoriu ir kad nerektu, nes jau kai uzrekia, tai man viskas uzsiblokuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2007 09 11, 17:18)
Sveikutes,  lotuliukas.gif
rekomenduokite gera mokykla Vilniuje, geriausia karoliniskese, virsuliskese ar seskineje ir dar kazkur pakeliui apie tuos rajonus.
Su vairavimu jokiu reikalu nesu turejusi ir kazkaip baime yra... Ir kantru, kantru instruktoriu ir kad nerektu, nes jau kai uzrekia, tai man viskas uzsiblokuoja  doh.gif

Laba smile.gif Jono Jasučio mokykla spaudos rūmuose superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir teorija ir vairavimas liuks. Man patiko.

Sekmės.
Atsakyti
QUOTE(ciau @ 2007 09 11, 17:36)
Laba  smile.gif  Jono Jasučio mokykla spaudos rūmuose superinė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir teorija ir vairavimas liuks. Man patiko.

Sekmės.

Aciu biggrin.gif
Atsakyti