Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

as baigiau "autoplaza' ir likau patenkinta...po 10 vairavimo pamoku jau normalaiai gan vazinejau ax.gif o ejau mokytis ,visai nieko nemokedama ir niekad gyvenime nesedejus uz vairo blush2.gif
Atsakyti
na va, aš jau baigiau vairavimo mokyklą "ZEBRAS" Kaune thumbup.gif

tik geriausi atsiliepimai wub.gif Rekomenduoju visoms 4u.gif

jaučiu, kad vėlaiu dar ten eisiu mokytis A kategorijos tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 10:35)
na va, aš jau baigiau vairavimo mokyklą "ZEBRAS" Kaune thumbup.gif

tik geriausi atsiliepimai wub.gif Rekomenduoju visoms 4u.gif

jaučiu, kad vėlaiu dar ten eisiu mokytis A kategorijos  tongue.gif  bigsmile.gif

gal galetum parasyti kiek kainuoja cia kursai?dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/smile/ @ 2007 08 29, 14:46)
gal galetum parasyti kiek kainuoja cia kursai?dekoju 4u.gif  4u.gif

kai aš rašiausi tai standartinis variantas su 10 važiavimų kainavo 850lt, o su 15 važiavimų aš sumokėjau 1100lt 4u.gif
jei esi studentė, tai dar turėtum gauti nuolaidėlę ~50lt, nes mano kaimynė gavo 4u.gif

ir dar man atrodo mamytėms ir tėveliams, auginantiems vaikučius iki 3m tikrai, irgi taiko tokią nuolaidėlę.
Šiaip gali pasiskambinti ir pasiklausinėti ax.gif Arba užeiti, nes tikrai faini žmonės dirba smile.gif
Jų puslapiukas ČIA 4u.gif

čia išėjo kaip reklama smile.gif niu bet kad tikrai patiko man, ir dar negirdėjau prastų atsiliepimų ax.gif

Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 29 rugpjūčio 2007 - 14:11
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 12:09)

Linkiu sėkmės 4u.gif

labai aciu uz info 4u.gif .mes gryztam i lietuva rugseji,tai butinai eisiu ten,as taip pat kiek skaiciau apie sia mokykla tai blogu atsiliepimu negirdejau.dekui,uz sekme,man jos prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 15:09)
kai aš rašiausi tai standartinis variantas su 10 važiavimų kainavo 850lt, o su 15 važiavimų aš sumokėjau 1100lt 4u.gif
jei esi studentė, tai dar turėtum gauti nuolaidėlę ~50lt, nes mano kaimynė gavo  4u.gif

ir dar man atrodo mamytėms ir tėveliams, auginantiems vaikučius iki 3m tikrai, irgi taiko tokią nuolaidėlę.
Šiaip gali pasiskambinti ir pasiklausinėti  ax.gif Arba užeiti, nes tikrai faini žmonės dirba smile.gif

čia išėjo kaip reklama smile.gif niu bet kad tikrai patiko man, ir dar negirdėjau prastų atsiliepimų ax.gif

Linkiu sėkmės 4u.gif

Ir aš užsirašiau į šitą m-klą. Ir pirmoj paskaitoj jau buvau.thumbup.gif
Tokia pensininkė tarp aštuoniolikinių pasijaučiau. blush2.gif
LOCKETS, ten pas juos parašyta, kad važiavimus galima pradėti tik išlaikius teorinį mokyklinį egzaminą. g.gif Paskaičiavus, tai aš geriausiu atveju spalį galėčiau pradėti.Aišku, noriu mokytis važiuoti su Linu, o pas jį tikriausiai nemažos eilės.
*Kada patartum man eiti su juo tartis?
**O kaip jis atrodo? blush2.gif Paskaitą skaitė toks apie 40m. apvalokas vyrukas.Gal jis? 4u.gif
Atsakyti
aha, Linas teoriją ir veda 4u.gif

tik jam dar nėra 40-ies biggrin.gif ax.gif
man tai jis labai labai wub.gif

šiaip nereikia tikrai būti išsilaikius teorijos. vienintelė sąlyga, kad būstų apmokėta už visus kursus, na ir patariama bent apie ženklus išklausyti teorines paskaitas 4u.gif

o kada tartis, nežinau smile.gif
tik galiu pasakyti, kad kažkur po 2 savaičių pirmas važiavimas būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 29 rugpjūčio 2007 - 16:00
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 17:00)
aha, Linas teoriją ir veda  4u.gif

tik jam dar nėra 40-ies biggrin.gif ax.gif
man tai jis labai labai  wub.gif

šiaip nereikia tikrai būti išsilaikius teorijos. vienintelė sąlyga, kad būstų apmokėta už visus kursus, na ir patariama bent apie ženklus išklausyti teorines paskaitas 4u.gif

o kada tartis, nežinau smile.gif
tik galiu pasakyti, kad kažkur po 2 savaičių pirmas važiavimas būtų 4u.gif

doh.gif Amžiuje visai nesigaudau, pagal savo vyrą palyginau. bigsmile.gif
Paskaita tai labai labai patiko wub.gif , gal ir dėstytojas tam įtakos turėjo. lotuliukas.gif , tik aplinkiniai visą laiką smsus rašinėjo, tai susikaupt neišėjo. schmoll.gif
Ačiū už info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 08 29, 17:07)
doh.gif Amžiuje visai nesigaudau, pagal savo vyrą palyginau. bigsmile.gif
Paskaita tai labai labai patiko  wub.gif , gal ir dėstytojas tam įtakos turėjo. lotuliukas.gif , tik aplinkiniai visą laiką smsus rašinėjo, tai susikaupt neišėjo. schmoll.gif
Ačiū už info. 4u.gif

aišku smile.gif

tai aš irgi iš pradžių maniau, kad jam šiek tiek daugiau blush2.gif
ech, pasiilgsiu aš tų paskaitų ax.gif

reikės vėliau turbūt motociklo teisėms užsirašyti biggrin.gif

jo, ne visi supranta, kad reikia išjungti mobiliakų garsą doh.gif
kai aš eidavau irgi būdavo tokių... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 15:09)
jei esi studentė, tai dar turėtum gauti nuolaidėlę ~50lt, nes mano kaimynė gavo  4u.gif

Šiaip gali pasiskambinti ir pasiklausinėti  ax.gif Arba užeiti, nes tikrai faini žmonės dirba smile.gif

Linkiu sėkmės 4u.gif

maciau kad daba kaina jau 900 lt. be nuolaidu
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 29, 17:43)
aišku smile.gif

tai aš irgi iš pradžių maniau, kad jam šiek tiek daugiau blush2.gif
ech, pasiilgsiu aš tų paskaitų  ax.gif

reikės vėliau turbūt motociklo teisėms užsirašyti  biggrin.gif

jo, ne visi supranta, kad reikia išjungti mobiliakų garsą doh.gif
kai aš eidavau irgi būdavo tokių... doh.gif

oho bigsmile.gif nu tu pavarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 29, 18:51)
maciau kad daba kaina jau 900 lt. be nuolaidu
Papildyta:
oho  bigsmile.gif  nu tu pavarai  lotuliukas.gif

gali būti, nežinau 4u.gif

kažkaip norėčiau visai pabandyti blush2.gif
bet jau ne šiais metais...
gal po metų...
nes per šiuos metus tai reikėtų su mašiniuku normaliai išmokti važinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediutka @ 2007 05 31, 19:50)
Aš mokausi "Noriu vairuoti" mokykloje Kaune. Teorijos paskaitos, kurias dėsto pats mokyklos direktorius Valdas Rudaitis yra SUPER! Konferencijų įranga, filmuota mežiaga padeda realiai pritaikyti teorines žinias klasėje. O tokio išsilavinusio, protingo, malonaus ir intelektualaus žmogaus kaip Valdas Rudaitis reikia su žiburiu paieškoti.

Ir as mokiausi sitoj mokykloj. Labai patiko. As ir vairuoti mokiausi pas Valda Rudaiti. Labai labai mielas zmogus. Negaliu pamirsti. Gal truputi isimilejau.
Atsakyti