Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(laloka @ 2007 08 14, 23:20)
LOCKETS, na del diplomu-nesamone.Ne visiems juos reikia tureti, kai eini i REGITRA LAIKYTI TEORIJOS EGZAMINO... g.gif  Jo reikia tik tiems asmenims, kurie egzaminui pasiruosia savarankiskai..  rolleyes.gif

aš juk parašiau, kad jų reikia tuo atveju, jei teoriją laikai anksčiau nei baigėsi praktiniai važiavimai 4u.gif
aš teoriją išsilaikiau 07.19, pirmą važiavimą turėjau tik 07.16.
Dabar esu pravažiavusi 11 kartų, dar 4 liko smile.gif

P.S. aš mokiausi v.m., ne savarankiškai, ir norėjau išsilaikyti anksčiau (nei gausiu baigimo liudijimą) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 15, 00:57)
aš juk parašiau, kad jų reikia tuo atveju, jei teoriją laikai anksčiau nei baigėsi praktiniai važiavimai  4u.gif

o ka daryt, jei diplomas univere? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 16, 10:44)
o ka daryt, jei diplomas univere? g.gif

nežinau, gal bandyt "pasiskolint" dienai, ar kaip ten vadinama smile.gif
raštinėj paklauskit, juk turėtų duoti tokiam reikalui smile.gif

arba tada laukti, kol gausit v.m. baigimo liudijimą, bet man tai neatrodo žavi mintis schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
nesupratau koks skirtumas tarp savarankiskai ir nesavarankiskai savo noru anksciau islaikymo, mano manymu jokio ir bet kuriuo atveju ir mokyklos baigimo atestatas tinka g.gif juk nuejus nebutina sakyt lankau mokykla, bet noriu anksciua teorija parasyti g.gif siulau pasitikrinti paskambinus ar tiktu atestatas ir eiti drasiai laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 08 16, 10:53)
nesupratau koks skirtumas tarp savarankiskai ir nesavarankiskai savo noru anksciau islaikymo, mano manymu jokio ir bet kuriuo atveju ir mokyklos baigimo atestatas tinka g.gif juk nuejus nebutina sakyt lankau mokykla, bet noriu anksciua teorija parasyti g.gif siulau pasitikrinti paskambinus ar tiktu atestatas ir eiti drasiai laikyti mirksiukas.gif

ČIA parašyta ax.gif
aišku gali nurodyti, kad pasiruošei savarankiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 16, 11:10)
ČIA parašyta  ax.gif
aišku gali nurodyti, kad pasiruošei savarankiškai ax.gif

"Jei asmuo egzaminui pasiruošė savarankiškai, jis privalo pateikti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą."

Tai ir paduodi, speju net nepaklaus ar savarankiskai pasiruosus ar ne, o jei paklaus - atsakymas savarankiskai ax.gif
Papildyta:
ai tiesa, o kur jus taip skubat? bigsmile.gif juk teorija juokas palyginus su vairavimo egzaminu g.gif siuos egzaminus su teigiamais rezultatais pas mane skiria net 1.5 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 16 rugpjūčio 2007 - 10:15
as lankau vairalda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 08 16, 11:15)
"Jei asmuo egzaminui pasiruošė savarankiškai, jis privalo pateikti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą patvirtinantį dokumentą."

Tai ir paduodi, speju net nepaklaus ar savarankiskai pasiruosus ar ne, o jei paklaus - atsakymas savarankiskai ax.gif

ai tiesa, o kur jus taip skubat? bigsmile.gif  juk teorija juokas palyginus su vairavimo egzaminu g.gif siuos egzaminus su teigiamais rezultatais pas mane skiria net 1.5 metu lotuliukas.gif

aš padėjau ant stalo tam berniukui tą diplomą, o jis pats neima... ir dar klausia, kur v.m. baigimo liudijimas, sakau nėra lotuliukas.gif
sako, tai negaliu leist laikyt egzo...
tai sakau, kad diplomą turiu, tai sako duokit doh.gif
prieš nosį padėta lotuliukas.gif

niu vnž ten jis toks irgi paflirtuoti nieko prieš ax.gif lotuliukas.gif

o norėjau, kad atkristų tas reikalas ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mergickos, o patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kad galeciau papildomai pasimokyti vairuoti. 4u.gif Gal zinot koki pakenciama ir tel. Nr.? As savo privalomas valandas atvazinejau, bet dar labai labai truksta... kazkaip kur bepaskambinciau, visi kraupiai uzsieme, karstymetis pas juos...
Atsakyti
QUOTE(Mirjam @ 2007 08 16, 14:57)
Mergickos, o patarkit koki instruktoriu Vilniuje, kad galeciau papildomai pasimokyti vairuoti.   4u.gif  Gal zinot koki pakenciama ir tel. Nr.? As savo privalomas valandas atvazinejau, bet dar labai labai truksta... kazkaip kur bepaskambinciau, visi kraupiai uzsieme, karstymetis pas juos...

Sveika. Nuoširdžiai rekomenduoju "Akademija mobile" instruktorių Vaida. Bandyk gal priims. Labai liuks viriokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 14, 11:23)
Čia jų puslapis thumbup.gif
gali užsiregistruoti internetu ir tau paskui paskambins smile.gif
gali pati pasiskambinti, ten tel nr yra nurodytas smile.gif
o šiaip berods kai 10 važiavimų kaina 850lt (studentams lyg ir 800 unsure.gif ), o su 15 važiavimų aš mokėjau 1100lt 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 08, 08:02)
Ojej, negąsdink  doh.gif  Aš kaip tik nuo šiandien einu į Gineidą.... O tas Alvydas dar ten tebedirba? Ar jau tik Autoklasėj? Reiks stengtis užsirašyt pas instruktorių Lauryną - kaip suprantu, jis irgi Gineidoj dirba? smile.gif

Avis ši informacija, tikriausiai, nebeaktuali, bet jei mokysitės kas Gineidoje, tai tikrai labai rekomenduoju mokytis pas Lauryną drinks_cheers.gif labai šaunus instruktorius 4u.gif
Atsakyti