Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Cia tai geraz smile.gif pasirodo ne man vienai hamas pasirode drinks_cheers.gif Na tu protingesne, tik 2 pamokas pravazinejai, o as visas 10 smile.gif)) na bet viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif

QUOTE(lapiene7311 @ 2007 08 09, 08:42)
LABAS. gali but rami , tikrai tas Alvydas Jankauskas , ten debedirba. Dabar jis turi savo Autoklase. Pati pas ji mokiaus, tikras siaubas, hamas tikra to žodžio prasme. Pravažiavau 2 kartus su tuo "ponu" ir paskui pasirinkau "Akademija Mobile" instruktoriu Vaida. Super, nei kiek nesigailiu...........

Papildyta:
Jo jo, Laurynas dirba Gineidoj, man jis tikrai padejo.. Apie kitus instruktorius kazkaip neteko girdet.. Sekmes 4u.gif
QUOTE(Avis @ 2007 08 08, 09:02)
Ojej, negąsdink  doh.gif  Aš kaip tik nuo šiandien einu į Gineidą.... O tas Alvydas dar ten tebedirba? Ar jau tik Autoklasėj? Reiks stengtis užsirašyt pas instruktorių Lauryną - kaip suprantu, jis irgi Gineidoj dirba? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(renataaa @ 2007 01 11, 12:17)
sveikos, mane domina toks klausimas: kurie vairavimo kursai yra anot jusu patikimesni, na tokie kad galima butu issilaikyti is pirmo karto ir instruktorius nebutu toks grieztas? blush2.gif laukiu jusu patarimu, labai aciu smile.gif

viskas priklauso tik nuo zmogaus, jo poziurio i tai...zinau vaikinu, kurie is N-tojo karto teorijos neislaiko...nors lanko geras mokyklas...
Atsakyti
o mano instruktorius vairavimo mieste egzamino dieną užkvasino ir dar aptrankė automobilį. Nesulaukiau jo. Turėjau laikyt su policijos mašina. Tai pavyko tik iš 3 karto. Tiesa, tai buvo jau seniai - 1999 m., ko gero jis jau ir nebedirba to darbo
Atsakyti
Kas Mokesi '' Autoklasei" išsakikit savo nuomone. Ar iš tikro ten visi tokie fainuoliai , ar čia tik reklama?
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 07, 13:02)
Va žiūriu, kad čia dar viena panaši tema apie lankomus kursus, tai atkopijavau savo klausimą iš kitos temos:

Sveikos, nuo rytdienos užsirašiau į kursus Gineidoj (Vilniuj, Pylimo g.), tai norėjau paklaust, [u]gal kuri ten lankėt ir galėtumėt parekomenduot instruktorių?
na as dabar lankau Gineidoj.... smile.gif bet tik nuo kitos savaites pradesiu vairuot pas instruktoriu Lauryna, tad nieko kolkas negaliu pasakyt nei gero nei blogo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas nors mokesi vairuoti su instruktorium Eugenijum ar Alfredu (Gineida)?
Butu idomu isgirsti atsiliepimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kiek siuo metu kainuoja kursai mokykloje "Zebras" arba "Rigveda"? 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimuka.. ax.gif Regitros teoriniam egzaminui turi pats užsiregistruoti, ar tai organizuoja vairavimo mokykla išlaikiusiems mokyklinį egzaminą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2007 08 13, 23:47)
Sveikos  4u.gif
kiek siuo metu kainuoja kursai mokykloje "Zebras" arba "Rigveda"? 4u.gif

Čia jų puslapis thumbup.gif
gali užsiregistruoti internetu ir tau paskui paskambins smile.gif
gali pati pasiskambinti, ten tel nr yra nurodytas smile.gif
o šiaip berods kai 10 važiavimų kaina 850lt (studentams lyg ir 800 unsure.gif ), o su 15 važiavimų aš mokėjau 1100lt 4u.gif

QUOTE(laloka @ 2007 08 14, 10:51)
turiu klausimuka..  ax.gif  Regitros teoriniam egzaminui turi pats užsiregistruoti, ar tai organizuoja vairavimo mokykla išlaikiusiems mokyklinį egzaminą?  g.gif

jei baigei važiavimus, tai gavusi vairavimo m-klos pažymėjimą registruojiesi internetu arba tel, arba nuvykusi į VĮ "Regitra" smile.gif
o jei važiavimai neisbaigę, ir nori laikyti teoriją tai registruojiesi tokiu pat būdu, tik turi nusinešti į egzaminą vidurinės m-klos arba universiteto diplomą 4u.gif

aš su diplomu ėjau, nes man tik tik prasidėję važiavimai buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 14 rugpjūčio 2007 - 10:31
o ilgai reikia laukti regitroje egzaminu kai uzsiregistruoji? g.gif
Atsakyti
Būna vietų ir tą pačią dieną (jei pasiseka), būna, kad savaitėlę tenka plaukti. Be to Reitros puslapyke yra grafikas su laisvomis ir užimtomis vietomis. smile.gif
Atsakyti
LOCKETS, na del diplomu-nesamone.Ne visiems juos reikia tureti, kai eini i REGITRA LAIKYTI TEORIJOS EGZAMINO... g.gif Jo reikia tik tiems asmenims, kurie egzaminui pasiruosia savarankiskai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laloka: 14 rugpjūčio 2007 - 22:21