Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(Klementina @ 2007 08 05, 14:44)
drinks_cheers.gif  man ZEBRE gerai sekesi,  kaip matau ir TAU patinka  biggrin.gif
Dar ir siandien  geri prisiminimai, nors jau tureciau vazinet ir negalvot apie buvusia mokykla. Kaip baigiau vidurine - tai net prisimint nenorejau  doh.gif  O apie vairavimo meno ypatumus ir subtilybes Zebre su malonumu prisimenu  4u.gif

Seniai besimatem cia. Vasara, tai tobulinu igudzius uz vairo  lotuliukas.gif , vazinedama po miesta ir link pajurio...ner kada net i SM uzeiti.
Suprantu, kad gerai sekasi Tau ! Skaiciau, kad teorija issilaikei , beliko vaziavimai. Kada planuoji praktini laikyt? Uzteks tu 15 vaziavimu? Kas kiek laiko vaziuoji?
As prisimenu pradzioj pirmus 5 vaziavau lyg 2 kart i savaite, paskui 5 kas antra diena, paskui 5 kasdien. Jeigu neklystu... jau po truputi prisimirsta .. cool.gif
Kai sutinku Zebro masinas mieste - tai atrodo pazistama sutikau  blush2.gif , labai norisi paspoksot kas moko ir kas mokosi  g.gif

aha, aš mokykla labai labai patenkinta wub.gif
smagu, kad turi teises ir važinėji visur thumbup.gif
aš jau šio mėnesio pabaigoj tikiuosi išsilaikyti...
nežinau ar užteks tų 15...
mieste lyg ir užteks ax.gif o vat aikštelėj tai bus matyt - dabar kartais viskas puikiai pavyksta, o kartais atbula prisiparkuot nesugebu doh.gif lotuliukas.gif
tas šoninis parkavimas visai nieko smile.gif
o važinėjau taip:
pirmą savaitę teko 2 kartus važiuot, paskui buvo pertrauka nemaža, bet po jos važiavau penktadienį, tada kitą savaitę kasdien.
dabar liko 7 važiavimai, bet šią savaitę visai nevažiuoju...
šiaip Zebras dabar ir trečią mašiniuką turi... ax.gif
aš važinėju su mėlynu POLO wub.gif Su Juozu ax.gif

na, šeštą važiavimą turėjom reikalų su policija dry.gif
nes kelyje pasitaiko ir patyrusių žioplų vairuotojų...

šiaip smagu, vos ne gyvenu tuo vairavimu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif esu busima naujoke biggrin.gif kauniete rolleyes.gif Labai noreciau suzinoti kur geriausia paruosia kaune vairuotojus blush2.gif ta parasme kad instruktoriai normalus ,zmoniski butu ax.gif Tada galeciau rinktis mokykla ir pradeti blush2.gif

Labai dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 06, 12:41)
Sveikutes 4u.gif  esu busima naujoke  biggrin.gif kauniete  rolleyes.gif  Labai noreciau  suzinoti kur geriausia paruosia kaune vairuotojus blush2.gif ta parasme kad instruktoriai normalus ,zmoniski butu  ax.gif Tada galeciau rinktis mokykla ir pradeti blush2.gif

Labai dekoju wub.gif

Aš siūlyčiau v.m. ZEBRAS ax.gif
Man ten l. patinka, kolkas neteko išgirst nė vieno blogo atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 13:12)
Aš siūlyčiau v.m. ZEBRAS ax.gif
Man ten l. patinka, kolkas neteko išgirst nė vieno blogo atsiliepimo smile.gif

ax.gif ax.gif tai dabar tik belieka turbut nueiti ir pasakyti noriu...vairuoti bigsmile.gif bigsmile.gif O kokios kainytes ten?? kiek pamoku ir dar daug kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 06, 13:21)
ax.gif  ax.gif  tai dabar tik belieka turbut nueiti ir pasakyti noriu...vairuoti bigsmile.gif  bigsmile.gif  O kokios kainytes ten?? kiek pamoku ir dar daug kas blush2.gif

teorija būna 2 kartus per savaitę - antradienį ir ketvirtadienį nuo 18.00 smile.gif
ją išdėsto per ~5 savaites ax.gif
aš ėmiau 15 praktinių važiavimų, tai sumokėjau 1100Lt smile.gif
ten labai faina administratorė yra thumbup.gif su direktore beveik neteko bendrauti, bet man atrodo irgi faina ax.gif išvis visas kolektyvas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 06, 13:40)
teorija būna 2 kartus per savaitę - antradienį ir ketvirtadienį nuo 18.00 smile.gif
ją išdėsto per ~5 savaites  ax.gif
aš ėmiau 15 praktinių važiavimų, tai sumokėjau 1100Lt smile.gif
ten labai faina administratorė yra thumbup.gif su direktore beveik neteko bendrauti, bet man atrodo irgi faina ax.gif išvis visas kolektyvas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu uz info wub.gif wub.gif

Na reikes jegas sukaupus ir baime nugalejus eiti mokintis rolleyes.gif rolleyes.gif Tikiuosi pavyks doh.gif
Atsakyti
nu bet ir nesulaukiu nieko apie Aleksnadrą iš Rigvedos (laisvės alėjoj) .. ne jau nei viena pas jį nevairavo? blink.gif
Atsakyti
Va žiūriu, kad čia dar viena panaši tema apie lankomus kursus, tai atkopijavau savo klausimą iš kitos temos:

Sveikos, nuo rytdienos užsirašiau į kursus Gineidoj (Vilniuj, Pylimo g.), tai norėjau paklaust, gal kuri ten lankėt ir galėtumėt parekomenduot instruktorių? Šiaip važinėju faktiškai kasdien apie šešis metus (kriminalė nelegalė biggrin.gif ), sekasi viskas normaliai, tik kad teisių niekaip nenueidavau lankyt - kažkokia egzų baimė, išankstinis nusistatymas, kad kažkodėl turėčiau neišlaikyt... Tai va, noriu instruktoriaus, kuris man smulkiai papasakotų, kaip ir kur dažniausiai "pasigauna" per Regitros praktinį egzaminą, į ką labiausiai žiūri ir t.t. Nes vienas dalykas mokėt vairuot, o visai kitas - mokėt vairuot pagal Regitros egzo reikalavimus biggrin.gif biggrin.gif

Beje, gal kuri irgi eisit netyčia į kursus tuos pačius?? Būtų smagu... thumbup.gif

Ir dar - kiek skaičiau kitoj temoj, tai Vilniuj Regitroj laiko pagrinde su VW Polo ir Golf, ir dar Opel'iukas yra berods?

Ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Sveikute,

gaila gerokai veliau pamaciau tavo zinute. Tikiuosi, jau vairuoji, ir mano patirtis nebepagelbes..
Ka galiu pasakyt. Kad islaikytum egzamina, bene, svarbiausia - pasirinkti GERA instruktoriu. Sunkoka, kai zmoniu nepazisti, taip paprastai pasirinkt, todel man taip ir nutiko, - rinkausi instruktoriu, kuris galetu ir savaitgaliais pavazinet. Jau po keliu pamoku pastebejau, kad lyg ir "niekas nevyksta", jokios pazangos, mano akyse baimes vis daugeja, instruktorius beveik viska daro uz mane.. Dar po keliu pamoku pastebejau, jog instruktoriaus ir kulturos lygis labai zemas, jau pradejo "listi" ir panasus issireiskimai kaip "laikai vaira kaip karve" ir pan. smile.gif)) aishku, dabar tai juokas ima, o tada.. tada buvo juokas pro asaras.. Jis vos ne kale man i galva, jog pagrindine problema manyje, gal todel ir taip ilgai kentejau ir delsiau pakeist instruktoriu.. Kol galop neistveriau.. Pakeiciau instruktoriu, ir ka manai?
Jau penktas menuo kaip vairuoju automobili, vairuoju darbo reikalais, tenka vazinet i kitus miestus, ir.. sypsausi uz vairo, nes.. man pavyko, ir problema nebuvo manyje.
Taigi noriu palinketi tau sekmes, ir nekartoti manuju klaidu.
Beje, mokiausi vairavimo mokykloje "Gineida", is pradziu mane moke nevykelis instruktorius Alvydas Jankauskas (berods dabar ikures vairavimo mokykla "Autoklase"), o mane isgelbejo instruktorius Laurynas, aciu jam uz tai smile.gif
Ps. Gal geriau reiketu uzvesti tema "blogiausi instruktoriai":)

QUOTE(renataaa @ 2007 01 11, 11:17)
sveikos, mane domina toks klausimas: kurie vairavimo kursai yra anot jusu patikimesni, na tokie kad galima butu issilaikyti is pirmo karto ir instruktorius nebutu toks grieztas? blush2.gif laukiu jusu patarimu, labai aciu smile.gif

Atsakyti
Ojej, negąsdink doh.gif Aš kaip tik nuo šiandien einu į Gineidą.... O tas Alvydas dar ten tebedirba? Ar jau tik Autoklasėj? Reiks stengtis užsirašyt pas instruktorių Lauryną - kaip suprantu, jis irgi Gineidoj dirba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 07 19, 09:03)
Aš mokiaus Akademija Mobile, Vilniuj. Teorijos dėstytojas patiko, paskaitos būdavo įdomios, egzaminą Regitroj išlaikiau be problemų. O su praktiniu vairavimu prastai... Mokė toks pensininkas Kazys  doh.gif  Dažnai ir užrėkdavo, pamoką baigdavo anksčiau, kelis kartus yra ir atidėjęs pamoką. Vieną kartą paskambino likus 5 min iki pamokos pradžios, kad neatvažiuos ir dar nustebo, kad aš jau laukiu jo. Tai 10 pamokų tokiais tempais tęsės apie du mėnesius  verysad.gif  Buvo net 3 savaičių pertrauka. Nieko aš su juo neišmokau, tai dabar ieškau, kur pasimokyt papildomai, nes Regitroj tikrai neišlaikysiu.

Sveika, gaila kad Tau nepasiseke. Aš irgi mokiaus Akademija Mobile , tiesa tik važiavima Važinejau su mokyklos savininku Vaidu, super žmogus. Konkrečiai sujumoro jausmu, nei karto neužreke, labai kantrus . Jai dar nevelu pabandyk su juo susisiekt.
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 08 08, 09:02)
Ojej, negąsdink  doh.gif  Aš kaip tik nuo šiandien einu į Gineidą.... O tas Alvydas dar ten tebedirba? Ar jau tik Autoklasėj? Reiks stengtis užsirašyt pas instruktorių Lauryną - kaip suprantu, jis irgi Gineidoj dirba? smile.gif

LABAS. gali but rami , tikrai tas Alvydas Jankauskas , ten debedirba. Dabar jis turi savo Autoklase. Pati pas ji mokiaus, tikras siaubas, hamas tikra to žodžio prasme. Pravažiavau 2 kartus su tuo "ponu" ir paskui pasirinkau "Akademija Mobile" instruktoriu Vaida. Super, nei kiek nesigailiu...........
Atsakyti