QUOTE(Klementina @ 2007 08 05, 14:44)
man ZEBRE gerai sekesi, kaip matau ir TAU patinka
Dar ir siandien geri prisiminimai, nors jau tureciau vazinet ir negalvot apie buvusia mokykla. Kaip baigiau vidurine - tai net prisimint nenorejau O apie vairavimo meno ypatumus ir subtilybes Zebre su malonumu prisimenu
Seniai besimatem cia. Vasara, tai tobulinu igudzius uz vairo , vazinedama po miesta ir link pajurio...ner kada net i SM uzeiti.
Suprantu, kad gerai sekasi Tau ! Skaiciau, kad teorija issilaikei , beliko vaziavimai. Kada planuoji praktini laikyt? Uzteks tu 15 vaziavimu? Kas kiek laiko vaziuoji?
As prisimenu pradzioj pirmus 5 vaziavau lyg 2 kart i savaite, paskui 5 kas antra diena, paskui 5 kasdien. Jeigu neklystu... jau po truputi prisimirsta ..
Kai sutinku Zebro masinas mieste - tai atrodo pazistama sutikau , labai norisi paspoksot kas moko ir kas mokosi
Dar ir siandien geri prisiminimai, nors jau tureciau vazinet ir negalvot apie buvusia mokykla. Kaip baigiau vidurine - tai net prisimint nenorejau O apie vairavimo meno ypatumus ir subtilybes Zebre su malonumu prisimenu
Seniai besimatem cia. Vasara, tai tobulinu igudzius uz vairo , vazinedama po miesta ir link pajurio...ner kada net i SM uzeiti.
Suprantu, kad gerai sekasi Tau ! Skaiciau, kad teorija issilaikei , beliko vaziavimai. Kada planuoji praktini laikyt? Uzteks tu 15 vaziavimu? Kas kiek laiko vaziuoji?
As prisimenu pradzioj pirmus 5 vaziavau lyg 2 kart i savaite, paskui 5 kas antra diena, paskui 5 kasdien. Jeigu neklystu... jau po truputi prisimirsta ..
Kai sutinku Zebro masinas mieste - tai atrodo pazistama sutikau , labai norisi paspoksot kas moko ir kas mokosi
aha, aš mokykla labai labai patenkinta
smagu, kad turi teises ir važinėji visur
aš jau šio mėnesio pabaigoj tikiuosi išsilaikyti...
nežinau ar užteks tų 15...
mieste lyg ir užteks o vat aikštelėj tai bus matyt - dabar kartais viskas puikiai pavyksta, o kartais atbula prisiparkuot nesugebu
tas šoninis parkavimas visai nieko
o važinėjau taip:
pirmą savaitę teko 2 kartus važiuot, paskui buvo pertrauka nemaža, bet po jos važiavau penktadienį, tada kitą savaitę kasdien.
dabar liko 7 važiavimai, bet šią savaitę visai nevažiuoju...
šiaip Zebras dabar ir trečią mašiniuką turi...
aš važinėju su mėlynu POLO Su Juozu
na, šeštą važiavimą turėjom reikalų su policija
nes kelyje pasitaiko ir patyrusių žioplų vairuotojų...
šiaip smagu, vos ne gyvenu tuo vairavimu