Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 01, 14:21)
as irgi zebre daba mokausi ir gavau onstruktoriu juoza, bet dar dvi savaites teks laukt pirmojo vaziavimo. o kaip jis kas per instruktorius, ar geras? g.gif  visi cia tik lina giria giria, labai idomu butu suzinot kaip sitas  ax.gif

aš irgi su Juozu važiuoju, fainas tikrai thumbup.gif wub.gif
Norėjau su Linu, bet pas jį eilės labai didelės, nebent papildomų imsiu, jei prireiks ax.gif
nors šiandien dar tik 6 važiavimą turėjau, liko dar 9 smile.gif
manau Zebras savo vardo nesigadintų ir prastų instruktorių neimtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 02, 00:44)
aš irgi su Juozu važiuoju, fainas tikrai thumbup.gif  wub.gif
Norėjau su Linu, bet pas jį eilės labai didelės, nebent papildomų imsiu, jei prireiks ax.gif
nors šiandien dar tik 6 važiavimą turėjau, liko dar 9 smile.gif
manau Zebras savo vardo nesigadintų ir prastų instruktorių neimtų  ax.gif

aha, as ir norejau su linu, bo jis mums paskaitas teorines desto, bet nebuvo progos pasirinkt... schmoll.gif gal ir sitas bus geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 02, 15:51)
aha, as ir norejau su linu, bo jis mums paskaitas teorines desto, bet nebuvo progos pasirinkt... schmoll.gif  gal ir sitas bus geras  ax.gif

tikrai geras 4u.gif
tik aš teoriją jau kaip ir baigiau ax.gif
bet kitą savaitę nueisiu dar paklausyti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 07 31, 14:52)
dabar mokausi "ARV auto". Liuxas!!! Ypac teorijos pamokos  thumbup.gif

kas desto? smile.gif
Atsakyti
AŠ DABAR MOKAUSI RIGVEDOJ, LAISVĖS ALĖJOJ, KAUNE, TAI NEŽINAU , DAR NEVAIRAVAU, BET KAI PASISKAITAU ČIA TAI ATSILIEPIMAI NEKOKIE, TAI KOKIE TIE BLOGI TOJ RIGVEDIOJ INSTRUKTORIAI? TEORIJOS PASKAITOS TAI KAIP IR NIEKO MAN.. GAL KAS VAIRAVOT SU INSTRUKTORIUMI ALEKSANDRU GIEDRAIČIU IR RIGVEDOS? MAN JI PASKIRIA VAIRAVIMAMS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 07 31, 14:52)
dabar mokausi "ARV auto". Liuxas!!! Ypac teorijos pamokos  thumbup.gif

Aš irgi šitoj mokiausi, super....
Atsakyti
QUOTE(indre* @ 2007 08 04, 19:03)
Aš irgi šitoj mokiausi, super....

ZEBRE irgi super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
panasei man buvo kai skirste mokinius pas kuri instruktoriu mokysis tai labai norejau pas viena o paskire kita....nors po 2pravaziavimo galvoju nebeisiu visai mokytis bet poto viskas ok ir visai geras dabar.manau jei tik mokysies tai ismokys vistiek kazkoks....nors aisku buna isimciu

cia as siaip bendrai siai temai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 04, 20:50)
panasei man buvo kai skirste mokinius pas kuri instruktoriu mokysis tai labai norejau pas viena o paskire kita....nors po 2pravaziavimo galvoju nebeisiu visai mokytis bet poto viskas ok ir visai geras dabar.manau jei tik mokysies tai ismokys vistiek kazkoks....nors aisku buna isimciu

cia as siaip bendrai siai temai blush2.gif

kurioj mokykloj mokeisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 04, 23:02)
kurioj mokykloj mokeisi?  ax.gif

gal pagal teorijos mokyma ir glaiam rinktis mokykla..o vairavimo kazkiek panasus turetu but mokymas manau...nors aisku yra visokiu instruktoriu tutrinciu ir savus mokymo metodus biggrin.gif
as ne klp mokiaus
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 04, 19:40)
ZEBRE irgi super thumbup.gif wub.gif

drinks_cheers.gif man ZEBRE gerai sekesi, kaip matau ir TAU patinka biggrin.gif
Dar ir siandien geri prisiminimai, nors jau tureciau vazinet ir negalvot apie buvusia mokykla. Kaip baigiau vidurine - tai net prisimint nenorejau doh.gif O apie vairavimo meno ypatumus ir subtilybes Zebre su malonumu prisimenu 4u.gif

Seniai besimatem cia. Vasara, tai tobulinu igudzius uz vairo lotuliukas.gif , vazinedama po miesta ir link pajurio...ner kada net i SM uzeiti.
Suprantu, kad gerai sekasi Tau ! Skaiciau, kad teorija issilaikei , beliko vaziavimai. Kada planuoji praktini laikyt? Uzteks tu 15 vaziavimu? Kas kiek laiko vaziuoji?
As prisimenu pradzioj pirmus 5 vaziavau lyg 2 kart i savaite, paskui 5 kas antra diena, paskui 5 kasdien. Jeigu neklystu... jau po truputi prisimirsta .. cool.gif
Kai sutinku Zebro masinas mieste - tai atrodo pazistama sutikau blush2.gif , labai norisi paspoksot kas moko ir kas mokosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2007 08 02, 16:22)
kas desto?  smile.gif

paslaptis...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 08 02, 17:22)
kas desto?  smile.gif

Liudas Kuliava
Atsakyti