Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

QUOTE(Heaven @ 2007 07 17, 23:19)
J.Jasučio baigiau,patiko tiek dėstytojas,tiek instruktorius  ax.gif  Visą informaciją per kursus susirinkau, o papildomai net nereikėjo imti vairavimo  4u.gif

Labas.Kuriam filiale mokeisi? Pas ka vairavai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 18, 00:43)
O as jau esu baigusi vairavimo mokykla "Zebras" teorija mokiausi pati ir laikiau eksternu, o va vairavima mokino mane LInas, nereikejo nei vieno paildomo vaziavimo...  thumbup.gif

Mano kaimynka irgi pati teorijai pasiruošė, o su Linu vairavo, nu irgi labai patenkinta liko, vis man už rekomendacijas dėl mokyklos dėkoja tongue.gif
Atsakyti
Klaipedoj, Vingio g. STRIZAK ind.im. thumbup.gif mokiausi papildomai vaziuoti superines kantrybes ir humoro jausmo instruktorius thumbup.gif uzteko 4 pravaziavimu ir egza islaikiau is pirmo karto smile.gif

o va pries tai, pries 1,5metu kursus ejau KALBU GAMA g.gif ... tai nepatiko labai.. teorija tai instruktoriaus jei ka paklausdavai tai pirma blondine apsaukia, o po to tik isigilina, ko klausei is tikro.. o vairavimo instruktorius tai papuole be kalbos dovanos.. kalbejo tik tada kai jo paklausdavau.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 18 liepos 2007 - 14:03
QUOTE(Bransha @ 2007 07 18, 16:00)
Klaipedoj, Vingio g. STRIZAK ind.im.  thumbup.gif  mokiausi papildomai vaziuoti superines kantrybes ir humoro jausmo instruktorius  thumbup.gif  uzteko 4 pravaziavimu ir egza islaikiau is pirmo karto smile.gif

o va pries tai, pries 1,5metu kursus ejau KALBU GAMA  g.gif ... tai nepatiko labai.. teorija tai instruktoriaus jei ka paklausdavai tai pirma blondine apsaukia, o po to tik isigilina, ko klausei is tikro.. o  vairavimo instruktorius tai papuole be kalbos dovanos.. kalbejo tik tada kai jo paklausdavau..  doh.gif  biggrin.gif

o mano istorija tai idomi, vingio gatvej gyvenu ir man salia namu ta srizak mokykla buvo, bet regitros tinklapi pasiziurejau,kad darbo rinkos mokymo centre geriausi rezultatai mokiniu ir susigundziau...o be reikalo...teorija moke - puse velnio, o praktika - instruktorius tipo lb uzimtas ir 10 privalomu vaziavau pusantro men...i savaite po viena kart...tragedija kazkokia buvo...paskui su tevu nuejom prie vingio, ten kur mashinos tos mokyklos sustatytos ir susitariau su instruktorium, kurio nei vardo nezinau, jis toks zilstelejes, poilgiais plaukais ( su geru humoro jausmu ir lb plepus), pasiemiau tris papildomus ir egzamina praeita sav islaikiau be problemu is pirmo karto. db ir drauge su sese mokos kazkokioj mokykloj, taj papildomus eis pas ta thumbup.gif instruktoriu is Vingio 16 4u.gif
Atsakyti
Aš mokiaus Akademija Mobile, Vilniuj. Teorijos dėstytojas patiko, paskaitos būdavo įdomios, egzaminą Regitroj išlaikiau be problemų. O su praktiniu vairavimu prastai... Mokė toks pensininkas Kazys doh.gif Dažnai ir užrėkdavo, pamoką baigdavo anksčiau, kelis kartus yra ir atidėjęs pamoką. Vieną kartą paskambino likus 5 min iki pamokos pradžios, kad neatvažiuos ir dar nustebo, kad aš jau laukiu jo. Tai 10 pamokų tokiais tempais tęsės apie du mėnesius verysad.gif Buvo net 3 savaičių pertrauka. Nieko aš su juo neišmokau, tai dabar ieškau, kur pasimokyt papildomai, nes Regitroj tikrai neišlaikysiu.
Atsakyti
o aš mokausi v.m. Zebras, Kaune ax.gif
Teoriją jau baigiau ir vakar išsilaikiau ax.gif

tiesa, dar turėjau tik 2 važiavimus - liko 13 smile.gif
tikiuosi po jų jausiuos drąsiau ir būsiu pasiruošusi egzaminui...
po tų 2 važiavimų aikštelėje nelabai sekasi pratimai, kur atbulinį naudot reikia... dar reikia pasipraktikuoti unsure.gif Važinėju su Juozu ax.gif Kolkas thumbup.gif

tiesa, Zebras priėmė naują instruktorių (iš Rigvedos) ir dabar jau jie mokys vairuoti trise ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 20, 00:44)
o aš mokausi v.m. Zebras, Kaune  ax.gif
Teoriją jau baigiau ir vakar išsilaikiau  ax.gif

po tų 2 važiavimų aikštelėje nelabai sekasi pratimai, kur atbulinį naudot reikia... dar reikia pasipraktikuoti  unsure.gif Važinėju su Juozu ax.gif Kolkas  thumbup.gif

tiesa, Zebras priėmė naują instruktorių (iš Rigvedos) ir dabar jau jie mokys vairuoti trise ax.gif

Aha, girdejau, Linas kai as ji veziodavau vis derindavo savo reikaliukus ir ieskodavo dar vienos masinos.... smile.gif
Atsakyti
as noreciau lankyti kursus pilaiteje kazlausko mokykloje.Patarkyte, ar cia gerai ismoko? ar yra geru instruktoriu?
Atsakyti
baigiau Kaune 1999 metais, mokyklele Savanoriu prospekte prie pesciuju pozemines perejos
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 18, 15:46)
o mano istorija tai idomi, vingio gatvej gyvenu ir man salia namu ta srizak mokykla buvo, bet regitros tinklapi pasiziurejau,kad darbo rinkos mokymo centre geriausi rezultatai mokiniu ir susigundziau...o be reikalo...teorija moke - puse velnio, o praktika - instruktorius tipo lb uzimtas ir 10 privalomu vaziavau pusantro men...i savaite po viena kart...tragedija kazkokia buvo...paskui su tevu nuejom prie vingio, ten kur mashinos tos mokyklos sustatytos ir susitariau su instruktorium, kurio nei vardo nezinau, jis toks zilstelejes, poilgiais plaukais ( su geru humoro jausmu ir lb plepus), pasiemiau tris papildomus ir egzamina praeita sav islaikiau be problemu is pirmo karto. db ir drauge su sese mokos kazkokioj mokykloj, taj papildomus eis pas ta  thumbup.gif  instruktoriu is Vingio 16  4u.gif

būčiau žinojusi - irgi būčiau ten papildomus ėmusi. Na bet jeigu neišlaikysiu egzo, pasinaudosiu Tavo rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
dabar mokausi "ARV auto". Liuxas!!! Ypac teorijos pamokos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 07 20, 02:44)
o aš mokausi v.m. Zebras, Kaune  ax.gif
Teoriją jau baigiau ir vakar išsilaikiau  ax.gif

po tų 2 važiavimų aikštelėje nelabai sekasi pratimai, kur atbulinį naudot reikia... dar reikia pasipraktikuoti  unsure.gif Važinėju su Juozu ax.gif Kolkas  thumbup.gif

as irgi zebre daba mokausi ir gavau onstruktoriu juoza, bet dar dvi savaites teks laukt pirmojo vaziavimo. o kaip jis kas per instruktorius, ar geras? g.gif visi cia tik lina giria giria, labai idomu butu suzinot kaip sitas ax.gif
Atsakyti