Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias mokyklas baigėme?

Aš lankiau Akademijamobile,tiesa tik važiavimą.Instruktorius Vaidas, tiesiog super,rekomenduoju tikrai visom.
Atsakyti
QUOTE(FaFuTe @ 2007 04 27, 21:28)
mokiausi "ARV auto" Kaune. viskas  thumbup.gif

pritariu-naujos masinos thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš mokiausi ARV auto. Na mašinos tai naujos, bet dabar jau praedu manyti, kad visur vienodai. Nieko ten superinio nėra... Nežinau kaip apie teorijos kursus, nes mokiausi savarankiškai, bet praktika nelabai man patiko. Na, aišku priklauso nuo instruktoriaus, jo nuotaikų ir pan.
Atsakyti
Gal kas mokesi JTMC (Jono transporto mokymo centre)? g.gif Butu idomu ispudziais pasidalinti... ax.gif
Atsakyti
sveikos! as mokiausi VISAGALIS. na bet nieko gero apie sia mokykla pasakyt negaliu...teorija is 5 karto islaikiau, bet cia tik mano kalte, nes nelankiau tu pamoku blush2.gif bet aisku jie irgi geri, kai buvo mokyklinis egzaminas, padariau laabai daug klaidu, bet jie uzsimerke ties tuo, sake aj dzin, kaip nors islaikysi ir uzskaite man ta mokyklini...
vairavima islaikiau is pirmo karto, bet tik del to, kad labai daug suvazinejau ir su instruktorium ir viena iki egzamino... tiesiog kol tuos 5 kartus laikiau teorija tai papildomai milijona kartu turbut nuvaziavau. Manau jei iskart eiciau po mokyklos tai niekaip nebuciau islaikius is pirmo karto. lotuliukas.gif
Atsakyti
As "Mobilus zmones".
Seip man tai ner ka gero pasakyt, nes daugiausia mokiausi pati-papildomai, o instruktorius nieko gero neismokino ir teko su vyru mokintis 2 men ax.gif
Atsakyti
As mokiausi K. Rynkeviciaus mokykloje pas instruktoriu Zenona. Siaip ramus, geras zmogelis, aikstelej idealiai ismokino, bet va gatvej tai ir papildomu reikejo, ir vyro pagalbos
Atsakyti
as tai pat mokiausi "Mobilus zmones"silianiuose tai ir nieko gero negaliu pasakyt
schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš teises daug metų turiu,o po avarijos nevairuoju. Dabar darbo reikalams prireikė, tai sakau kokio instruktoriaus reikės. Vyras nenori , kad dirbt eiciau ir vairo neduoda. O aš vs tiek savo padarysiu.
Gal žinote kokios kainos? Kiek už valandą imą?
Atsakyti
baigiau klaipedos darbo rinkos mokymo centro vairavimo mokykla, db papildomus jamsiu vingio g esancioj Strizak vairavimo mokykloj 4u.gif
Atsakyti
J.Jasučio baigiau,patiko tiek dėstytojas,tiek instruktorius ax.gif Visą informaciją per kursus susirinkau, o papildomai net nereikėjo imti vairavimo 4u.gif
Atsakyti
O as jau esu baigusi vairavimo mokykla "Zebras" teorija mokiausi pati ir laikiau eksternu, o va vairavima mokino mane LInas, nereikejo nei vieno paildomo vaziavimo... thumbup.gif
Atsakyti