Įkraunama...
Įkraunama...

vaiko išlaikymas ir tėvystės nustatymas

sprendimą priims teismas, o koks jis bus sunku prognozuoti, bet iš praktikos žinau, kad VTAT pozicija yra labai daug lemianti.
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 10 28, 09:28)
niekad nepateisinsiu kai skriaudziami vaikai mad.gif

Mamulia, tevelis privalo vienodai rupintis abiejais savo vaikams - paskaiciuokim, kas is minimumo atemus pirmojo alimentus lieka antrajam?
Atsakyti
QUOTE (mandalina @ 2004 10 27, 15:26)
Man iskilo klausimas - prie ko cia mano pajamos. Galu gale turiu dar islaikyti du nepilnamecius vaikus is pirmos santuokos.

Mandalina, tavo pajamų teismas reikalauja dėl to, kad kreipiamasi yra dėl jūsų bendro vaiko. Todėl teismas ir nori įsitikinti, kiek vaikiukui ABU tėvai gali skirti. Kadangi sprendžiamas klausimas dėl dviejų tėvelio vaikų išlaikymo, teismas tikrai atsižvelgs, kokios yra pajamos jūsų šeimoje. Ir jei tėvelio minimumas būtų vienintelis pragyvenimo šaltinis, galėtumėte tikėtis, kad alimentai būtų sumažinti iki minimumo - 125 Lt/mėn. Jei žiūrint į tavo pajamas, teismas būtinai atsižvelgs, kad tu turi dar du išlaikomus NEPILNAMEČIUS vaikus. Pasikartosiu, ką hobo minėjo, tačiau tavo vyresniuosius vaikus išlaikyti turi padėti jų tėvas. Todėl prie jūsų šeimos pajamų bus pripliusuoti vaikų alimentai, jei tokie yra.
PS - aš ne teisininkė, tiesiog turiu patirties tokiame teisme, todėl mano komentaras yra tik rekomendacinio pobūdžio.
Sėkmės
Atsakyti
Taip, Milabra, tai aš suprantu, tik išeitų, jog mūsų bendrą vaiką aš išlaikau viena.
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 10 28, 10:07)
nieko nepadarysi. vienišoms mamytėms ypač sunku, todėl jos gan aštriai į viską reaguoja. ir aš labai gerai jas suprantu ir palaikau. pati pagimdziau viena ir visiskai nesuvokdama, kas tai yra vaikas ir kaip dabar gyvensiu. buvo labai sunku, todėl kad ir kokia situacija visada esu vienisų mamų pusėje.

O apie tą vargšę vienišą mamytę galiu pasakyti tik tiek. Po skyrybų ilgą laiką vyras alimentus jai mokėjo į rankas (pats kvailiukas, kad pasitikėjo). O ši nubėgo į anstolius ir pareiškė, jog alimentų nuo skyrybų negavo nei cento. Aišku, dabar vyras niekam neįrodys, kad mokėjo tuos pinigus. Ir net iki šiol ta taip vadinama skola nepadengta iki galo, kadangi suma tikrai nemaža.
Atsakyti
vaiko tevui is darbovietes kas menesi is atliginimo periodiskai atskaicuioja alimentus.bet dabar po 2 savaiciu ponaitis isvaziuoja i uzsieni dirbti.kaip kas menesi gauti alimentus?ka daryti?
Atsakyti
Jei jis legalu darba maino i nelegalu.. tada tave uzhjauciu;) Mokes ar ne alimentus, priklausys nuo tavo vaiko tevo sazhines. Shaip tai, praejus trim menesiams po to, kai nebemokejo eilines imokos uzh alimentus, gali eit pas antstoli.Tam, kad bent jau valstybines istaigos "sektu", kada ponaitis vel legaliai isidarbins. O kol jis dirbs nelegaliai..Nieko nepadarysi. Nebent turesi kazhkokiu konkrechiu faktiniu yrodimu,kad jis gauna pajamas, o tai padaryti, patikek manim, bus LABAI sunku:)
Taip,kad nieko gero..
Atsakyti
į kokią šalį išvažiuoja?
Papildyta @ [mergetime]1100790147[/mergetime]
jėzau, kaip aš pražiopsojau šitą klausimą blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šiandien pritrenkė žinia - buvusio vyro UAB- ui paskelbė bankrotą. Iš teismo gavau vykdomąjį raštą .Vadinasi, nutrūks alimentų vaikui pervedimas. Kaip sužinoti, ar eks vyras įsisdarbino, kur siųsti tą vykdomąjį raštą. Nekantriai laukiu patarimų. Dėkui.
Atsakyti
Suzinosi tik is Sodros.
Atsakyti
su vykdomuoju raštu kreipkis į antstolį.
Atsakyti
Sakykit man vieną dalyką. Taip gaunasi kad jei ex sutuoktinis oficialiai nedirba (įrodymų apie neoficialų darbą nėra), turto neturi tai jei jo sąžinė negraužia alimentų ir nebus? dry.gif O jei tai tesiasi kelis metus? Ką išvis tokiu atveju galima padaryt? g.gif
Atsakyti