Įkraunama...
Įkraunama...

vaiko išlaikymas ir tėvystės nustatymas

pareikalauti nežteks, teks pateikti svarius įrodymus, kodėl jis nori nuginčyti tėvystę. ji beabejo turės teisę atsisakyti darytis dnr. aš jos vietoj, net ir 100 % žinodama, kad vaikas tikrai jo, nedaryčiau dnr. tai, kad žmona neleidžia lankyti vaiką, nėra priežastis nemokėti pinigų vaiko išlaikymui. kreipkitės į teismą ir jis įpareigos buvusią žmoną leisti susitikinėti su vaiku.

beto netgi yra senaties terminas. kreiptis į teismą dėl tėvystės nuginčijimo yra nustatytas vienerių metų ieškinio senaties terminas. šis terminas skaičiuojasi nuo tos dienos, kai sužinojo apie ginčijamus duomenis, įrašytus vaiko gimimo liudijime arba paaiškėjo aplinkybių, duodančių pagrindą teigti, kad duomenys neatitinka tikrovės.

o dėl išlaikymo dydžio, tai, kad laukiesi, kol kas nemanau, kad teismui turės reikšmės, bet, jei vaikutisbūtų jau gimęs, tuomet teismas nustatytų tokią, sumą, kuri būtų lygiavertė sumai, kurią gauna jūsų vaikas. na vien žodž išlaikymas vaikams turi būti vienodo dydžio.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti teisininko, ka reiskia suinteresuotas asmuo tevystes nustatymo byloje?

Mano mama kvieciama i teisma suinteresuotu asmeniu del savo mirusio sunaus tevystes juridinio fakto nustatymo. Vaikas, kurio mama nori irodyti tevyste, dabar 14 metu, jo menamas tevas (mano brolis) mire, kai vaikui buvo 5.

Kokias teisines pasekmes tures mociutei juridinio fakto pripazinimas?

Be tevystes pripazinimo mama negali gauti socialines paramos (ji neturi pastovaus darbo). Kokias pasalpas ji galetu gauti? Ar vaikas galetu gauti naslaicio pensija?
Atsakyti