Įkraunama...
Įkraunama...

www.vaisingumoasociacija.lt

QUOTE(euromergele @ 2007 01 09, 15:17)
jauciu, kad neturime smile.gif atrink ten kur klaipedos gyd. ir visi kartu ir atsiusk man i darba el. pastu OK? smile.gif

as turiu
Atsakyti
Daiva,as galiu papasakot savo istorija, tik nezinau,kada spesiu ir pasakotoja is manes taip sau...Labai trmpa istorija gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2007 01 09, 19:02)
Daiva,as galiu papasakot savo istorija, tik nezinau,kada spesiu ir pasakotoja is manes taip sau...Labai trmpa istorija gausis biggrin.gif

Vira, nesvarbu - kada galesi, tada ir parasyk - nauja svetaine galesim redaguoti bet kada.
Atsakyti
Gerai.
Atsakyti
Daivute, aš irgi galiu wink.gif Tik kad ta mano istorija labai jau visiems žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Britta @ 2007 01 09, 19:21)
Daivute, aš irgi galiu wink.gif Tik kad ta mano istorija labai jau visiems žinoma biggrin.gif

aha biggrin.gif man pačiai į tokį pasakymą prieš kelias dienas buvo pasakyta, kad čia tik man taip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 01 09, 20:44)
aha biggrin.gif man pačiai į tokį pasakymą prieš kelias dienas buvo pasakyta, kad čia tik man taip atrodo lotuliukas.gif

Va va. Svarbiausia nežinau nei vienos nei kitos pilnos versijos. Taip kad... O dar kai pagalvoji kiek prisijungs naujų merginų ir visos tikrai nežinos jūsų laimingųjų istorijų. Taip kad parašykit jas ir suteikit mums vilties.
Atsakyti
Aš tai jau kelias dienas galvoju, ar beįdomi mano istorija, nes irgi visiems žinoma... g.gif

Daiva, Euromergele, tai su Kalipėdos nuotraukom viskas ok? t.y. išsirinksite pačios? bigsmile.gif
Atsakyti
aš manau, kad visų istorijos yra reikalingos. 4u.gif
Atsakyti
gerai Daiva sako smile.gif jums tik atrodo kad zinoma..is tikruju tai as pvz Natali tavo istorijos nelabai zhinau smile.gif zinau kad pastojai smile.gif Daivos lyg kazkiek zinau, Britta zinau kad laidoj dalyvavo, bet dorai tai nepamenu smile.gif istorijas perskaitai...ir pamirshti...savo istorijos niekas nepamirshta..svetima..labai greitai smile.gif taip kad rashykit visos, ir kuo idomiau smile.gif ne sau gi rashysite smile.gif

Taip Natali, atsirinksim smile.gif

QUOTE(Natali @ 2007 01 10, 12:17)
Aš tai jau kelias dienas galvoju, ar beįdomi mano istorija, nes irgi visiems žinoma...  g.gif

Daiva, Euromergele, tai su Kalipėdos nuotraukom viskas ok? t.y. išsirinksite pačios?  bigsmile.gif

Atsakyti
Va kaip faina, kad fotkes naudingos smile.gif

Jei reikes jas sumazinti (svori), ar pakarpyti - pasakykit numeriuka ir sutvarkysiu.

Atsakyti
Aš sąvajai tai iš mažylio galiu pastraipas išrinkti, tik happy end'ą pridėsiu ir viskas wink.gif thumbup.gif
Atsakyti