supergyvenau, kad nesugebesiu...bet OK, padarysim, ane Chiara? ryt pasitarsim ( tu parasysi teksta, tu labai gerai delioji mintis ir turi literaturini talenta, o as pasakysiu kurios nuotraukos tinka)
QUOTE(Daiva @ 2007 01 04, 18:29)
OK, davaj, susitinkam ir surasom.
Beje, pas mane visos kasetes su video irasais, o gal net su audio
Ir dar - uzmirsau buhalterija Jo majo, reiks rytoj arba pirmadieni sutvarkyti, prisizadu, Daiva!
Beje, pas mane visos kasetes su video irasais, o gal net su audio
Ir dar - uzmirsau buhalterija Jo majo, reiks rytoj arba pirmadieni sutvarkyti, prisizadu, Daiva!
Iki kada šiandien reikia pateikti medžiagą?
QUOTE(Miglužė @ 2007 01 08, 12:35)
Iki kada šiandien reikia pateikti medžiagą?
Migluze, turi dar pora dienu, nes dabar tik issirinkom, kur talpinsim serveri, tai kol pasirasysim sutarti, suvaikscios apmokejimas vistiek negalesim ikelti www.
Laurriuk, dekui labai - gavau tavo pasakojima ir grazuoli leliuka
Daiva, mes siandien irgi susitinkam su Chiara ir garneliu prie vakarienes parasyti apie seminarus, gal ir tu atvaziuotum i centra, pakalbetumem apie nauja galima projekta?
QUOTE(euromergele @ 2007 01 08, 12:55)
Daiva, mes siandien irgi susitinkam su Chiara ir garneliu prie vakarienes parasyti apie seminarus, gal ir tu atvaziuotum i centra, pakalbetumem apie nauja galima projekta?
zinok as labai mielai ir labai labai noreciau, bet man siandien ir rytoj paskutiniai vakarai pries projektu pridavima i Kulturos ministerija. Specialiai "uzsisakiau" mama abiems vakarams, kad galeciau padirbti.
ai tiksliai..pamirshau ketvirtadieni gi taremes susitikti
kazhin gal Vilniaus susitikimuose paskelbti idejini susirinkima ketvirtadieni, pakalbet ka galetumem padaryt?
kazhin gal Vilniaus susitikimuose paskelbti idejini susirinkima ketvirtadieni, pakalbet ka galetumem padaryt?
QUOTE(euromergele @ 2007 01 08, 13:03)
ai tiksliai..pamirshau ketvirtadieni gi taremes susitikti
jo, nebloga mintis
Laurriuk, dekui labai - gavau tavo pasakojima ir grazuoli leliuka
[/quote]
Prašom, nėr už ką
Beje sveikinu jus dviejų mėnesiukų proga
[/quote]
Prašom, nėr už ką
Beje sveikinu jus dviejų mėnesiukų proga
Ar turite iš Klaipėdos nuotraukų? Babulkos labai gražios nuotraukos...
jauciu, kad neturime atrink ten kur klaipedos gyd. ir visi kartu ir atsiusk man i darba el. pastu OK?
QUOTE(Natali @ 2007 01 09, 15:20)
Ar turite iš Klaipėdos nuotraukų? Babulkos labai gražios nuotraukos...