O aš manau, kad ne oras netinkamas, bet apranga. Mano sesers vaikas lanko darželį Vilniuje, jie beveik niekada neina į darželį, man gaila jos vaiko visas baltas (atrodo iš tiesų nesveikai)
Gaila vaiko
Galiu pasakyti tik tiek, kad mamos nelabai temoka rengti(aišku, ne visos, bet...)kAI LAUKE ŠILTA - PRIKUTOJA, KAI JAU VĖSIAU IŠplikina vargšelį. Faktas tas, kad geriau eiti i lauką, nors vaikas užsigrūdina ir miega daug geriau
del rengimo tai kazinau, rengi dabar ziemiskai tikrai vaiko neisnuoginsi ir plonai nerengsi,
Kartai oras tikrai buna netinkamas vaikuciams i lauka, kai pucia tikrai labai saltas ir stiprus vejas
Kartai oras tikrai buna netinkamas vaikuciams i lauka, kai pucia tikrai labai saltas ir stiprus vejas
Na, nezinau, čia kiekvieno nuomonė skirtinga Ne toks jau baisus tas vėjas, jei dar nuo žemės nenuneša Aš daryčiau viską, kad tik vaikui būtų gera, o jiems(na, gal ir ne visiems) lauke būti kaifas Bt kokiu oru
QUOTE(Neringa @ 2005 12 06, 10:44)
gal kas lankote "ziogeliu" grupe"
mes ryt į "žiogelius" keliausime jūs anksčiau pradėjote lankyti, kaip sekasi? kokie atsiliepimai?
QUOTE(trola @ 2006 01 10, 14:45)
mes ryt į "žiogelius" keliausime jūs anksčiau pradėjote lankyti, kaip sekasi? kokie atsiliepimai?
mes lankome jau nuo vasaros, siaip viskas normaliai, ir auklitojos geros ir siaip viskas tvarkinga, mums ten patinka, mano mazius labai noriai ten eina
QUOTE(Neringa @ 2006 01 10, 15:29)
mes lankome jau nuo vasaros, siaip viskas normaliai, ir auklitojos geros ir siaip viskas tvarkinga, mums ten patinka, mano mazius labai noriai ten eina
tai šaunu tikiuos, akd ir mano mažiui ten patiks
Labas,
gal čia užeina ir mamytės, kurių mažiai dar tik pradės lankyt šį darželį? NA pvz, nuo rugsėjo
Būtų smagu pradėt "pažindintis"
Pradedu pirma: maniškis pradės rugsėjį, tik dar nežinia kokia grupė, tik aišku, kad bus "lopšelietis".
gal čia užeina ir mamytės, kurių mažiai dar tik pradės lankyt šį darželį? NA pvz, nuo rugsėjo
Pradedu pirma: maniškis pradės rugsėjį, tik dar nežinia kokia grupė, tik aišku, kad bus "lopšelietis".
QUOTE(a79 @ 2006 01 16, 11:26)
Labas,
Labas, na mes irgi užsirašėme į Aušrinę. Galvojam pradėti gal jau nuo pavasario kai atšils orai praeis ligų sezonas. Šiaip tai mes užsirašėm nuo birželio, bet vedėja minėjo kad gali būti vieta ir anksčiau jei sugalvotume. Mes irgi būsim lopšelinukai nes kovo mėn. bus 2 metai.
o kokio amžiaus jūs pradėsit lankyti?
Aš vis paskaitinėju apie šį darželį mamyčių atsiliepimus, tai susidaro vaizdas neblogas. Ir apie auklėtojas, ir šiaip apie visą tvarką darželio.
Tai va galim pasidalinti mintim apie pasiruošimą.
QUOTE(a79 @ 2006 01 16, 11:26)
Labas,
mes irgi nuo rugsejo uzsirasem ,bet jei iseis ir anksciau eisim gal nuo vasaros
As ir uzrasiau saviske nuo rugsejo, bet labai noreciau kad jau nuo pavasario ar bent vasaros priimtu. Jai balandi 2 metukai, tai but pats tas. Idomu ar priimtu, sakau reik nueit pakalbet, gal pavyks. Nes iki rugsejo tai jau nebenoriu namie sedet, jau reiktu eit dirbt, o aukles ieskot porai menesiu irgi be rysio..
Na, Paliute, musu panasaus amziaus maziai. Maniske pati pavalgo, geria is puoduko. Soskes nepazista. Miega lovytej, pati uzmiega, tik mano rankos dar reik ikistos pro "grotas". Ant puodo dar nemoka, vaiksto sekmingai su pampersu. Nezinau ar pavyks ismokti iki darzelio, nes kol kas tie mokslai jai "neikandami". Bet daznai darzeli vaikus ismokina ant puodo, bet tai jau turbut nuo aukletojos priklauso.
O kaip taviskis?
O kaip taviskis?