QUOTE(Emile569 @ 2008 06 08, 18:57)
Purvais kapstytis man neydomu yra ir taip kas veikti saule ,jura ,geras oras.Ne is pasitenkinimo cia rasom nera labi smagu kada negali palikti vaiko gerai prieziurai ir tiketis ugdymo kuris kaskiek priklauso ,nes darzelyje vaikas labai nemazai buna.O emociju cia isviso nereikia,tikimes mes ,kad bus geriau.
Pvydziu savo darugei kur jos vaiku grupese yra po 16 vaiku ,o ir prieziura superine,net valgyti atskirai patiekala pritaiko nes vaikas ne viska gali,bet pakliuti tenai jie lauke 3metus beje ir istojimo mokestis,ir seip daugiau moka,galetu buti daugiau tokiu darzeliu labai gaila ,kad viseims vietos tenai nera.
Pvydziu savo darugei kur jos vaiku grupese yra po 16 vaiku ,o ir prieziura superine,net valgyti atskirai patiekala pritaiko nes vaikas ne viska gali,bet pakliuti tenai jie lauke 3metus beje ir istojimo mokestis,ir seip daugiau moka,galetu buti daugiau tokiu darzeliu labai gaila ,kad viseims vietos tenai nera.
mūsų draugų vaikai irgi į panašų eina darželį, moka bent dvigubai daugiau, nei mes.
sakot didelė problema-daug vaikučių grupėje?bet juk niekas jūsų nelaiko čia pririšęs. kaimyniniame darželyje po 12 vaikučių, prašom, tikrai priims daug nesilaužę.
dėl superinės priežiūros neturiu priekaištų ir Aušrinei. mano vaikas jei verkia tai auklėtoja suranda laiko jį ir ant rankų panešioti (net ir likusius vaikučius ganydama), ir apie vaiko žinias, norus ir pasiekimus man gali papasakoti tiek, kad net pati nustembu. reiškia suranda kažkaip laiko ir kiekvieno spirgo ugdymu pasidomėti. dar ir į vaiko sąsiuvinuką randa laiko kažką įrašyti.kiekviena liksim prie savo nuomonės turbūt. bet jei taip jau graudžiai baisu ten, toj Aušrinėj-kas jus pririšo? atlaisvinkit vietą tiems, kurie du metus laukia ir džiaugsis patekę