Ausrutis, pakliuvau be Daukantų, galiu ranką prie širdies pridėjusi pasakyti (nors jau būčiau ir jų nepagailėjusi). direktorė visų pirma yra labai ŽMOGIŠKA - išklausė mane ir priėmė mano vaiką. mūsų trys draugai buvo savo vaikus įrašę į tą darželį ir neatvedė - gal dar ir tai man padėjo
pasiprašėm į jų vietą. eilės tikrai yra tokios, apie kokias tau sakė.mačiau sąrašus savo akimis, nemanau kad juos kažkokius dirbtinus kuria, kad galėtų pabaksnoti naujai atėjusioms mamosms po nosimis.
mes labai patenkinti savo darželiu, auklėtojoms, kolektyvu, aplinka, vaiko ugdymu ir absoliučiai viskuo. manau 100proc verta du metus ir eilėje palaukti. mano dukrytė tiek ir lauks, kad pradėtų lankyti, tikiuosi pakliūsim
ir labai tikiuosi, kad pakliūsim į tą grupę, kur dabar brolis lanko.
o dėl Daukantų aš atsargiau kalbėčiau virtualioje erdvėje
manau, pasiskaito-ir kam reikia, ir kam nelabai.mano Daukantai dabar išeina tuo, kad negailėdama nešu savo vaiko naudotus ir net naujus perku žaislus, plastilinus kokybiškus, na viską ką tik sumąstau. negailiu ir manau-jei visi tėvai tiek pasistengtų-oi dar fantastiškiau ten būtų mūsų vaikams.
beje, aš nesiskundžiau-aš tik labai pergyvenau, kad pakliūtume mes į tą darželį
myniau ir myniau slenkstį visą vasarą, jaučiu pamena mane iki šiol sekretorė
vertėjo
o jūs juk dviejų mėnesių užsirašėt.pagal naują įstatymą galėsi iki dviejų metukų vaiką augintis namie-o paskui žiū ir eilė darželin jau bus atėjusi