Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė"

QUOTE(Rucelie @ 2007 09 14, 09:47)
gal buvę Žiogelių mamytės žino, kada auklėtojų ir auklytės gimtadieniai?  blush2.gif būtų smagu gėlytę nunešt...tik taip tiesiai kažkaip neklausi  blush2.gif


schmoll.gif blush2.gif
QUOTE(Martyna @ 2007 09 20, 16:34)
O kaip jums maistas šiame darželyje?  4u.gif

na atrodo,kad viskas ok,nusiskundimu neturiu
Atsakyti
mamytės, papasakokit prašau, kuo jūsų vaikai užsiima darželyja per dieną? noriu palyginti su mūsų grupe ax.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal yra mamyčių kurių vaikučiai lanko Vaivorykštės grupę? Kaip sekasi Jūsų pipirams? smile.gif

Smalsianose 4u.gif , kaip Mindaugui darželyje?
Atsakyti
Labas paliute 4u.gif
Maniškiui kolkas gerai sekasi. Eina noriai nuo pat pirmos dienos. Bandėm į keramikos būrelį leisti, bet nepatiko, sako labai ilgai ten tęsiasi, noriu grupėje su vaikučiais žaisti.
Su maistu tebesicirkina, bet jau mažiau. Kažką bando valgyti.
Gaila, kad išskyrė vaikus, nors Mindaugui pasisekė, kad beveik visi jo artimiausi draugai pateko į tą pačią grupę. Nors labai gaili Emilio ir Vycio, kuriuos lauke susitinka ir susimojuoja.

O kaip sekasi Poviliukui?
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2007 09 29, 07:36)
Labas paliute 4u.gif
Maniškiui  kolkas gerai sekasi. Eina noriai nuo pat pirmos dienos.  Bandėm į keramikos būrelį leisti, bet nepatiko, sako labai ilgai ten tęsiasi, noriu grupėje su vaikučiais žaisti.
Su maistu tebesicirkina, bet jau mažiau. Kažką bando valgyti.
Gaila, kad išskyrė vaikus, nors Mindaugui pasisekė, kad beveik visi jo  artimiausi draugai pateko į tą pačią grupę. Nors labai gaili Emilio ir Vycio, kuriuos lauke susitinka ir susimojuoja.

O kaip sekasi  Poviliukui?



Labas 4u.gif tai smagu kad Mindaugui gerai sekasi, Povilui tai irgi kol kas neblogai. Dar iki šios dienos ėjom po pusę dienos, o jau nuo šiandien palikau ir miegoti, tai nežinau kaip čia mums seksis, gal gerai 4u.gif .
Šiandien ryte mačiau jūsų tėtį, atvežė Mindaugėlį į darželį 4u.gif
Atsakyti
Tai smagu paliute 4u.gif
A, Axe 4u.gif kaip Rugilei sekasi? Maniškis pasakoja - Rugilė sako - tu negelas tu negelas. Aš jai sakau - aš gelas. O ji man vistiek - tu negelas. Ir muša mane doh.gif
Nepasakojo, gal ką negero jis jai padarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2007 10 01, 10:49)
Tai smagu paliute 4u.gif
A, Axe  4u.gif  kaip Rugilei sekasi? Maniškis pasakoja - Rugilė sako - tu negelas tu negelas. Aš jai sakau - aš gelas. O ji man vistiek - tu negelas.  Ir muša mane doh.gif
Nepasakojo, gal ką negero jis jai padarė?  g.gif

g.gif kad negeras sako tai jai kartais uzeina, bet va kad musasi tai reiks pasidometi g.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko Pumpurėlių grupę???
Atsakyti
na pagaliau mano vaikas apsiprato wub.gif thumbup.gif auklėtojos SUPER, aš kolkas labai labai patenkinta viskuo, rūpinasi,kiek jos darbo įdėjo, kad vaikas adaptuotųsi wub.gif nesitikėjau tokių pastangų vistik dėl svetimo vaiko...super, jei viskas gerai antrą vaiką irgi leisiu į šitą grupę po metų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 11 spalio 2007 - 08:45
Kažkaip žiūriu Aušrinės darželio mamytės nelabai aktyvios forume, vis randu antrame puslapyje mūsų šaunų darželį. Na norėčiau paklausti ką papildomo lanko jūsų vaikai ir kokie atsiliepimai? Mes lankom tik keramiką, labai patinka, parsinešam darbelius, galvoju gal dar kur leist.
Atsakyti
as irgi uzrasiau i keramika ir i daile,bet dar nezinau ar buvo nuejus g.gif Mamytes kieno vaikai lanko sokius? nuo keliu metuku prema? 3metuku priimtu?
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2007 10 18, 11:13)
as irgi uzrasiau i keramika ir i daile,bet dar nezinau ar buvo nuejus  g.gif  Mamytes kieno vaikai lanko sokius? nuo keliu metuku prema? 3metuku priimtu?

Mums sakė kad nuo 5 m šokiai, nes mažesni per žiopli ax.gif
Atsakyti