QUOTE(Ugile @ 2007 09 05, 13:52)
Mano Ugne, jai 1m.8 men.
Niu vienai pazistamai direktore pries pora savaiciu sake, kad sausio men iskels is lopselio grupes didesnius vaikus i darzeliu grupes, tada jos dukrai atsilaisvins vieta lopselyje. Tai manau lapkricio gale ar gruodzio pradzioje vertetu nueiti pas direktore ir pasiklausti. Tik siaip vaikui toks kilnojimas tai nezinia ar gerai. Dabar pripras prie vienu aukletoju ir vaiku, o po 4-5 men vel reikes is naujo pratintis. Nors mes pradejome lankyti darzeli nuo ruppjucio menesio ir kadangi buvo sujungtos grupes, tai ejome i darzelio grupe, pas didelius vaikus. Bet nepastebejau, kad perkelus pas lopselinukus, butu Ugnei kazkoks stresas. Mielai pasilieka naujoje grupeje, be jokiu asaru. Tikiuosi kad ir toliau taip bus.
aišku, tada turbūt mes bandysim irgi krutėt žiemą. mes man panašu, kad vistik pas darželiukus būtų geriau jam.
QUOTE(Indriuske @ 2007 09 05, 13:55)
mes lankėm Žiogelių grupe
gaila buvo palikti,auklėtojos šaunios
auklėtojos tikrai šaunios, man iš karto patiko, viskas labai šaunu, tik va tas mūsų "bet" - amžius, tiksliau gal vaiko branda.
QUOTE(burbule123 @ 2007 09 05, 14:07)
mano vaikiukas jau ilgokai lanko "ziogeliu" grupe esu labai patenkinta ir aukletojomis ir auklyte
kai pradejom eiti i darzeli dar darem i pampersus,bet dabar jau ne ir pampersu atsisakyti padejo seimininkute. esu jei labai dekinga
"ziogeliu"grupe - liuksiska.
kuris tavo vaikiukas?
aš dar nespėjau bendro vaizdo susidaryt apie kitus grupės "kolegas", dažniau vyras su vaiku ėjo, dar truputį apsibūsim ir rimčiau žiūrėsim. pačiu darželiu ir auklėtojomis tai mes kolkas tikrai patenkinti