QUOTE(Ugile @ 2007 05 18, 09:46)
Taip, as vaikui kepto maisto saziningai neduodu
Beje, maniskei liepos menesi bus 1.5 metuku. Koses valgo, kaip beje ir tyreles duodu. Pati tyreles irgi mielai valgau, man jos labai skanu Nesuprantu kuo blogai koses As pati rytais koses valgau
Beje, maniskei liepos menesi bus 1.5 metuku. Koses valgo, kaip beje ir tyreles duodu. Pati tyreles irgi mielai valgau, man jos labai skanu Nesuprantu kuo blogai koses As pati rytais koses valgau
aisku, kad koses ner blogai, maniskis 3.5 metu taip pat dar koses daznai valgo ir megsta, bet juk nevalgus koses per pusrycius, pietus ir vakariene tai ir tas maistas ivairesnis. O kartais naturalus kotletas sveikiau nei kokia tyrele ar tirpios vaikiskos koses. na jei siek tiek ismanai maisto technologiaj ir suprantu apie maisto sudedamasias dalis, tai kartais pasiskaicius vaikisku produktu baisu daros.
Aisku, as suprantu, kad sveikiausia yra is savo sodo sveikai uzaugitnos darzoves ir vaisiai, savo uzauginto gyvulio mesa, plius dar viska gaminti garuose, tada tikrai bus sveika. Taciau tikriausiai vienetai taip sveikai vaikus maitina.
O nuo darzelio maisto dar ne vienas tubut nenumire ir svarbu vaikas valgo As labiausiai dziaugiuosi tuo, kad maista darzelyje vis dar gamina vietoje, o ne veza is kazkur pagamintus kaip cia buvo labai placiai diskutuojama.
mes si darzeli lankome jau antrus ir esame labai patenkintos. ir maistas patinka mano mergaitei ir aukletojos. visada su mielu noru i darzeli skuba
o kas liecia maista jis tikrai geras esu ir pati jo ragavus (kai vaiksciojau su vaiku i darzeli pirmas jo lankymo savaites). neprastesnis nei namie valgome.
o kas liecia maista jis tikrai geras esu ir pati jo ragavus (kai vaiksciojau su vaiku i darzeli pirmas jo lankymo savaites). neprastesnis nei namie valgome.
QUOTE(azen @ 2007 05 28, 16:16)
mes si darzeli lankome jau antrus ir esame labai patenkintos. ir maistas patinka mano mergaitei ir aukletojos. visada su mielu noru i darzeli skuba
o kartais ne "kulverstuko" grupe lankote
tai tada tavo mergyte Emilija pazystu
QUOTE(Neringa @ 2007 05 28, 18:41)
jei ne paslaptis kurio berniuko tu mama?
QUOTE(azen @ 2007 05 28, 18:56)
jei ne paslaptis kurio berniuko tu mama?
jei as tikrai apie ta mergyte kalbu, tai siandiena turbut ja atvede mociute i darzeli
O as Arminuko mamyte
QUOTE(Neringa @ 2007 05 29, 08:50)
jei as tikrai apie ta mergyte kalbu, tai siandiena turbut ja atvede mociute i darzeli
O as Arminuko mamyte
O as Arminuko mamyte
taip tikrai ta pati mergyte
malonu susipazinti
QUOTE(Neringa @ 2007 05 28, 18:41)
QUOTE(Neringa @ 2007 05 29, 08:50)
O as Arminuko mamyte
O as Arminuko mamyte
Malonu susipazint, nes maniskis irgi 'kulverstukas'
QUOTE(Žydriausia @ 2007 05 29, 14:36)
Malonu susipazint, nes maniskis irgi 'kulverstukas'
oi kaip smagu cia sutikti kulverstuku mamytes
o kaip jusu vaikucio vardas