Labutis,
gal kas nors lankote "Bituciu" grupe? Ka galite pasakyti apie ja?
mes pradejom lankyti nuo rugsejo 1 d. Viena aukletoja mums nelabai skardziabalse tokia... bet gal priprasim...
QUOTE(SAULUZA @ 2006 09 13, 09:38)
Tai smagu labai
O tai kokius šokius lanko: pramoginius ar liaudiškus? Žinau, kad darželyje ir tokie, it tokie yra. O Auksei, kiek tiksliai dabar, jau virš trijų metų?
Aš irgi norėjau savąją leisti, tai auklėtoja pasakė, kad dar per maža Tipo, gal po Naujų ir galėtų lankyti...
Na, reikės dar pasiteirauti...
O tai kokius šokius lanko: pramoginius ar liaudiškus? Žinau, kad darželyje ir tokie, it tokie yra. O Auksei, kiek tiksliai dabar, jau virš trijų metų?
Aš irgi norėjau savąją leisti, tai auklėtoja pasakė, kad dar per maža Tipo, gal po Naujų ir galėtų lankyti...
Na, reikės dar pasiteirauti...
Iš tikro tai aš net nežinau, nes vakar nelabai galėjau paklausinėti auklėtojos, tai gal ten šiaip darželyje koks šokių pradžiamokslis, gal mokina judėti pagal muzika, o Auksei tai dabar 3 m ir 3 savaites. Bet man irgi smagu, kad paėmė ją šokti, gal į jūsų grupę irgi ateis pasižiūrėti tai mažu mūsų kinderiukai susitiks šokiuose
QUOTE(Ritulka @ 2006 09 13, 10:15)
Iš tikro tai aš net nežinau, nes vakar nelabai galėjau paklausinėti auklėtojos, tai gal ten šiaip darželyje koks šokių pradžiamokslis, gal mokina judėti pagal muzika, o Auksei tai dabar 3 m ir 3 savaites. Bet man irgi smagu, kad paėmė ją šokti, gal į jūsų grupę irgi ateis pasižiūrėti tai mažu mūsų kinderiukai susitiks šokiuose
maniskiui 3 tik spalio 1 suesi, tai gal galvoju dar biski per mazas nu asmeniskai neisivaizduoju kaip reiktu toki mokint sokt dabar jis soka kaip Lukosius is eurovizijos kai tik pamato reklama kavos , kur ta daina yra ir lukosiaus sokis, tai sako 'mano daina' ir iskart soka, ne ka blogiau uz Lukosiu tai as visad luztu is jo to sokio, nors maciau jau desimtis kartu, bet man taip juokinga
O merghaites tai gal vistiek labiau jaucia muzika ir nori sokt, gal su jom lengviau
QUOTE(Ritulka @ 2006 09 13, 12:15)
... o Auksei tai dabar 3 m ir 3 savaites. Bet man irgi smagu, kad paėmė ją šokti, gal į jūsų grupę irgi ateis pasižiūrėti tai mažu mūsų kinderiukai susitiks šokiuose
QUOTE(Žydriausia @ 2006 09 13, 12:32)
maniskiui 3 tik spalio 1 suesi, tai gal galvoju dar biski per mazas <...>
O merghaites tai gal vistiek labiau jaucia muzika ir nori sokt, gal su jom lengviau
Nu, manąjai tik lapkričio gale bus 3 metai Bet su šokiais, tai jinai greita Jau dabar moka taip užpakaliuką pakraipyti, kad aš taip nemoku...
Pasiklausinėsiu dar šiandien arba ryt, gal kartais paims ir ją. Na, jei ne dabar, tai vėliau (kai paaugs ) tai būtinai. Aš tai labai noriu, kad lankytų
Beje dar vienas man įdomus dalykas, kaip jums patinka darželio teritorija
Tiesą pasakius man tai nelabai, nepaisant to, kad ten pagrinde yra tik smėlio dėžės, bet man labiausiai nepatinka teritorijos neprivatumas. Nuolat ten pilna pašalinių žmonių (nuo mažų mokyklinukų iki aplinkinių namų senučiukų), kažkaip nesaugus tas mano vaikas atrodo.
Tiesą pasakius man tai nelabai, nepaisant to, kad ten pagrinde yra tik smėlio dėžės, bet man labiausiai nepatinka teritorijos neprivatumas. Nuolat ten pilna pašalinių žmonių (nuo mažų mokyklinukų iki aplinkinių namų senučiukų), kažkaip nesaugus tas mano vaikas atrodo.
QUOTE(Ritulka @ 2006 09 14, 20:01)
Beje dar vienas man įdomus dalykas, kaip jums patinka darželio teritorija
O kituose darzeliuose taip nebuna Kiek pastebejau,pasaliniai daugiau renkasi,kai nebuna darzelio vaiku kieme,kitaip nelabai kas maisosi...
QUOTE(smilciukas @ 2006 09 14, 21:07)
O kituose darzeliuose taip nebuna Kiek pastebejau,pasaliniai daugiau renkasi,kai nebuna darzelio vaiku kieme,kitaip nelabai kas maisosi...
Kituose, gal irgi taip, bet man atrodo, kad taip neturėtų būti darželio darbo metu.
Matau dažniausiai ateidama pasiimti vaiko, bet ir dieną praeinant pro šalį pilna moksleivių rūkančių ir siemkas gliaudančių. Beje vieną dieną irgi mačiau, kaip tokiems policininkai liepė visas šiukšles susišluoti Galėtų taip dažniau pakontroliuoti
Vat tie pašaliniai žmonės darželio teritorijoj man labiausiai ir nepatinka, tik, kad įtariu visur tas pats
Vyras kažkurią dieną minėjo, kad pasiimdamas vaiką vakare matė pavėsinėj "pacukus" sidrą matuojančius, o aplink vaikai lakstė.
Taip kad tikrai nieko gero, bet nelabai įsivaizduoju kaip šią problemą galima būtų spręst. Juk kiekvienoj pavėsinėj policininko nepastatysi, o šiais laikais pas mus jaunimėlis gan aršus, kad auklėtojos išdrįstų ką nors jiems sakyt
Užburtas ratas gaunasi...
Vyras kažkurią dieną minėjo, kad pasiimdamas vaiką vakare matė pavėsinėj "pacukus" sidrą matuojančius, o aplink vaikai lakstė.
Taip kad tikrai nieko gero, bet nelabai įsivaizduoju kaip šią problemą galima būtų spręst. Juk kiekvienoj pavėsinėj policininko nepastatysi, o šiais laikais pas mus jaunimėlis gan aršus, kad auklėtojos išdrįstų ką nors jiems sakyt
Užburtas ratas gaunasi...
QUOTE(Ritulka @ 2006 09 14, 20:30)
Kituose, gal irgi taip, bet man atrodo, kad taip neturėtų būti darželio darbo metu.
Matau dažniausiai ateidama pasiimti vaiko, bet ir dieną praeinant pro šalį pilna moksleivių rūkančių ir siemkas gliaudančių. Beje vieną dieną irgi mačiau, kaip tokiems policininkai liepė visas šiukšles susišluoti Galėtų taip dažniau pakontroliuoti
Jo ir as maciau kaip kazkada policininkai iskrapste is pavesines jaunimeli ir liepe susirinkt siuksles. Na nelabai isivaizduoju kaip apsaugot, juk auksta tvora ir rakinamais vartais darzelio nepadarysi-juk ne kalejimas Tai ten svetimu gal daugiau tada, kai vaikai miega pietu miega arba vakare, kai darzelyje jau vaiku nera Nors aisku matosi, kad kartais ir kokia mama su vezimeliu sedi pavesinej ir vaika supuoja, kai darzelio vaikai kieme.
Aukletoju balsas turbut i dangu neina ir tiems paaugliams vienodai sviecia, jei aukletojos pabando pasakyt, kad iseitu is teritorijos. nebent kaskart kviestu policija?
na, zinoma, kad butu kur kas smagiau, jei nebutu pasaliniu, bet kaip realiai tai padaryt, nelabai isivaizduoju.
Tai nera mamyciu, kuriu mazyliai butu lanke "Bituciu" grupe???
QUOTE(ruta @ 2006 09 19, 14:38)
Tai nera mamyciu, kuriu mazyliai butu lanke "Bituciu" grupe???
Mūsų kaimynė lanko Bitučių grupę, tai jie patenkinti, nors ten irgi sakė mišri grupė.
QUOTE(Ritulka @ 2006 09 13, 12:15)
Iš tikro tai aš net nežinau, nes vakar nelabai galėjau paklausinėti auklėtojos, tai gal ten šiaip darželyje koks šokių pradžiamokslis, gal mokina judėti pagal muzika, o Auksei tai dabar 3 m ir 3 savaites. ...
Na, Ritulka, kaip Auksytei su šokiais?
Tai visgi kokie ten šokiai: liaudiški ar pramoginiai? Man kažkaip vis neišeina paklausti: ryte paprastai skubu , o vakare dažniausiai dukrą pasiima vyras.