Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė"

Man labai patinka Silainiuos esantis l/d "Ausrine"....yra geru aukletoju,grazi aplinka...
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2005 01 23, 19:03)
Man labai patinka Silainiuos esantis l/d "Ausrine"....yra geru aukletoju,grazi aplinka...

Kaip tik ruosiames paleisti savo dukryte i sita darzeli. Korios aukletojos geros? Manoji labai jautri, svelni, meili, ja gali isgasdinti ir pakeltas tonas, nekalbant jau apie teksto turini. Labai prasau, rekomenduokit keleta geruju aukletoju!
Atsakyti
As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu g.gif Nu bent zinau kas dave uz viena vaika 400
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 05, 18:37)
As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu g.gif Nu bent zinau kas dave uz viena vaika 400

oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2005 05 13, 12:52)
oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo  blush2.gif

Nu va, kaip tik pati pradejau jau leisti i si darzeli, i lopseli. Tai man kaipo pusiau oficialiai gavosi 300litu. 100direktorei ir 200oficialiai i grupe, tipo remiu materialiai.
Siaip man ten viskas patinka, bet lankom dar tik 4dienos ir pietu nemiegam. Ziuresiu kaip bus toliau.
Atsakyti
noriu leisti savo klecka jau i dazeli ir niekaip neapsisprendziu i kuri-ausrine ar verineli. Siandien buvau abiejuose (as i eile uzsirasiau praieta vasara). tai kaip supratau pateksim be kysiu thumbup.gif thumbup.gif Buvau nuejus i lopsio grupe, tai tikrai graziai sutvarkyta. Vis bandau apsisprest, i uri geriau g.gif g.gif g.gif Apie abu atsiliepimai neblogi g.gif
Atsakyti
sad.gif labas mamytes gal galit kas pasidalint patirtimi apie lopseli darzeli ausrine ir konkreciai lopselinuku grupe ziogeliai?? g.gif mes einam nuo gegužes 1 d. pirmas minusas sergam kas antra savaite? sad.gif antras minusas sioje grupeje dirba seimininke Elvyra na ir kaip jum? g.gif maniskis ja pamato puola i didžiausia isterija rekia klykia ir dar kas keisciausia sako nenoriu kaku.. cry.gif nieko neatrenku ir neikertu maniskiui 2 met. isreiskiau jai nepasitikejima ir ka as daugiau galiu sad.gif pries aukletojas tikrai nieko pries neturiu abi tikrai atrodo geros kitaip sakant vaikas prie ju reaguoja visai kitaip ... ir tai man nors siokia tokia paguoda... gal mum grupe pakeist ? žinau yra dar saules zuikuciai gal kas vedat i sia grupe??? g.gif labai laukiu atsiliepimu ir jusu nuomones 4u.gif
nuo rudens galvojam eit i darželinuku grupe gal žinot patikima ar kitaip sakant aukletojas geresnes buciau dekinga aciu ax.gif
Atsakyti
Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli clap.gif clap.gif
ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na o mes eisim i lopseli nuo rugsėjo 26 d. Ir gi nezinau kaip seksis. Tik kazkodel mums nieko nesake apie sveikatos pazyma. Sake atsinesti pazyma apie seimos sudeti ir daugiau nieko nereikia. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
O mes kai nuejome tai paklause nuo kada noreciau jau pradeti lankyti, tai pasakiau , kad jau dabar noreciau, ir viskas pasake issiimti is gydytojos sveikatos pazyma ir galiu jau pradeti vesti. Bet kiek zinau, tai visur tos sveikatos pazymos darzeliuose reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2005 06 27, 11:10)
Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli  clap.gif  clap.gif
ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka  doh.gif  doh.gif

As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete?
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2005 06 28, 16:46)
As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete?

Na mums rugsėji bus 1m ir 9 men. Tai mus priėmė. Anksciau kai domėjaus nuo kokio amziaus priima sakė, kad buvo maziausia mergytė 1m ir 3 mėn.
O dėl davimo tai nieko nedavėm.
Atsakyti