QUOTE(Ritulka @ 2006 08 24, 19:01)
Ačiū
Jos labai menki plakučiai, tai gaila kirpti, o kad nelystų į akytes ir būtų tvarkinga labai tinka eglute supinti. Jai ir pačiai patinka kai plaukai sutvarkyti. Kartą norėjau išleisti į darželį palaidais tai užsirėkė kad plaukai nesutvarkyti. O kai ateina įkvėpimas tai prisigalvoju ir įvairių pynimo variantų.
Na, bet tu tikra saunuole
Atrandi laiko
ryte eglute plaukucius pinti. Cia tik pagirti galima, zaviuosi
Man tai be galo sunku ryte keltis
, tai as jau nebeturiu tiek laiko prie plaukuciu tupineti.. Gal ir noreciau (ir moku pinti), bet ... ryte mane visada labai laikas spaudzia. Kol susiruosiu pati, dukra aprengiu, sutvarkau, kol i darzeli nuvezu... Ir vistiek pastoviai nors 5 min veluoju i darba...
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2006 08 25, 09:42)
Nu siandien bandysiu susizinot kur mano vaikas lankys, nes is tokiu neoficialiu ziniu mes nei kulverstukuose, nei pumpureliuose
tai dabartine aukletoja sako, gal dar lopselyje paliko
Nu bandysiu nuvaziuot is suzinot naujiena, kai suzinosiu-parasysiu.
beje, vakat is aukletojos, kuri dabar ziuri martyno grupe isgirdau komplimenta savo vaiko atzvilgiu
kad jis labai komunikabilus ir vaiku megstamas. sako, kaip tik martynas pasirodo, visi vaikai dziaugiasi
Nu man aisku labai pagloste sirdele, bet ir as pati matau, kad jis labai lengvai randa draugu ir adaptuojasi.
Tai sekmes tau pokalbyje su direktore
Nesijaudink labai, pati rasei, kad Martynas lengvai bendraujantis vaikas, manau, jam bus gerai bet kurioje grupeje.
Nors zinai, kaip mamos: savo vaikui visada norime paties geriausio