Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaudžiai tuštėjo per šventes piniginė

Apklausa: Kiek išleidome šventėms? (265 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(sunray @ 2011 12 17, 18:38)
* galvoju galvoju ir nesumastau ko as taip baisiai noreciau, lyg visko uztenka  blush2.gif
** artimiesiems dovanos jau beveik suruostos smile.gif

* Pavydziu cool.gif Man reikia visa spinta atsinaujinti, tai nezinau, nuo ko pradeti...
** Irgi pavydziu. As dar nebaigiau. Bet kaledos man siais metais kazkokios brangios gavosi unsure.gif Dovanos - kaip ir visada, lyg ir neperbrangiai, bet total gavosi kazkoks per didelis.

Sau irgi dovanojuosi. Siais metais tai bus knyga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 17, 18:38)
as nezinau ar sau ka siais metais dovanosiu... galvoju galvoju ir nesumastau ko as taip baisiai noreciau, lyg visko uztenka  blush2.gif

as irgi sau nieko smile.gif bet pasidovanojom brangia kelione per sventes... rolleyes.gif Lietuvoje esancioms mano ir MB seimoms bilietus i gera koncerta ir truputi prisidejom prie onko ligoniuku dovaneliu, tiek tu islaidu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 17 gruodžio 2011 - 19:53
Sau nieko nedovanoju... Kažkada tai buvo taip atsipykę, kai turėjau sutuoktinį be fantazijos, tai per Kalėdas taip ir būdavo: tu sugalvok, ko nori, nusipirk, ir aš tau tai padovanosiu... doh.gif lotuliukas.gif
Gal geriau aš sau tiesiog nusipirksiu tada, kai man reikės.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 17, 19:31)
kas čia per daiktas g.gif

Cia masazuoklis toks,nugarai,per top shop reklamuoja,uz 250lt.,o as per Akcija tau.lt uz labai pigiai gavau smile.gif reklamuoja tai ji ten kaip stebukla koki,bet is tikruju tai stebuklu jis jokiu nedaro,paprasciausias masazuoklis,atpalaiduoja nugaros raumenis ir tuo paciu mazeja skausmas,bet jei problema giliau-vien tik jis nepades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 12 18, 18:31)
Sau nieko nedovanoju... Kažkada tai buvo taip atsipykę, kai turėjau sutuoktinį be fantazijos, tai per Kalėdas taip ir būdavo: tu sugalvok, ko nori, nusipirk, ir aš tau tai padovanosiu... doh.gif  lotuliukas.gif

Man geriau taip, nei gaut visiškai nereikalingą ir neįdomią dovaną. Žinau, kad nesveikas toks požiūris, bet tiesiog negaliu pakęst nereikalingų dalykų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 18, 21:00)
Man geriau taip, nei gaut visiškai nereikalingą ir neįdomią dovaną. Žinau, kad nesveikas toks požiūris, bet tiesiog negaliu pakęst nereikalingų dalykų blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš šiemet jaučiu vėl gausiu krūvą nesąmonių, nes tik vienas dovanotojas paklausė, ko noriu dovanų, o buvau sugalvojus paprastų ir nebrangių, bet man reikalingų smulkmenų g.gif
Dėl dovanojimosi sau visai nebloga idėja, aš kažkaip niekad to nedarau, bet jaučiu, kad reiktų pasilepinti ax.gif Mes ir su MB tarpusavyje nesidovanojam nieko, paprastai be progų dovanos gaunasi, o spec. Kalėdoms tik pradžioje draugystės sveikinom vienas kitą.
Atsakyti
kazkaip keistai, siemet nepajutom svenciu visiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cheese @ 2011 12 20, 19:29)
kazkaip keistai, siemet nepajutom svenciu visiskai  biggrin.gif

dar yra laiko pajust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 12 19, 09:22)
tik vienas dovanotojas paklausė, ko noriu dovanų, o buvau sugalvojus paprastų ir nebrangių, bet man reikalingų smulkmenų g.gif

Sakyk, mažute, ko tau reik mirksiukas.gif Pasakysiu dovanotojams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 20, 20:56)
Sakyk, mažute, ko tau reik  mirksiukas.gif Pasakysiu  dovanotojams  cool.gif

bigsmile.gif Artimi dovanotojai žino, likusieji nepaklausys manau nė Tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Išleidau ~300 Lt
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 12 15, 21:39)
Ar dovanojatės kalėdines dovanas sau asmeniškai?

Nedovanoju, juk tam yra Kalėdų senelis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
sventiniai pinigu leidimai baisiau zu visus prabangos mokescius..laukiu sausio! smile.gif
Atsakyti