Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skaudžiai tuštėjo per šventes piniginė

Apklausa: Kiek išleidome šventėms? (265 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 20, 18:42)
na bet dontstop ir greita blink.gif

Pirmą Kalėdinę dovaną nupirkau jau liepą ax.gif biggrin.gif Žinojau tiksliai, ką noriu dovanot, pasitaikė gera nuolaida... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 20, 17:45)
Pirmą Kalėdinę dovaną nupirkau jau liepą  ax.gif  biggrin.gif  Žinojau tiksliai, ką noriu dovanot, pasitaikė gera  nuolaida... biggrin.gif

aš neišlaikyčiau tiek laiko tos dovanos nepadovanojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 20, 18:47)
aš neišlaikyčiau tiek laiko tos dovanos nepadovanojus doh.gif

As irgi neislaikuciau nepadovanojus dovanos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 20, 17:45)
Pirmą Kalėdinę dovaną nupirkau jau liepą  ax.gif  biggrin.gif  Žinojau tiksliai, ką noriu dovanot, pasitaikė gera  nuolaida... biggrin.gif

O aš neturiu tokių planinių dovanų, nors visuomet peržiūriu nuolaidas ir vis pamąstau ar vieną kitą daiktą galėčiau kažkam padovanoti g.gif Šeimoje mes traukiam burtus likus maždaug mėnesiui iki švenčių, dovanojam tik vienam asmeniui. MB šeimoje sudėtinga situacija: galvų krūvą ir visi žiauriai skirtingi dovanų klausimu. Nes pvz keletas asmenų nedovanoja nieko arba dovanoja "šūduką" už porą litų.. O patys išsižioję laukia.. Kažkaip kvailai jaučiuosi dėl to, nes į dovaną įdedu daug širdies, visuomet apgalvoju ką kam dovanoju.. Šiemet irgi be minčių doh.gif Tiksliau su mintimis, bet visos man atrodo per brangios..
Atsakyti
Aš, jau galima sakyti, beveik visas dovanas turiu. Beliko tik saldumynų prie dovanos nupirkti. Labai pasitarnavo prekybos centrų akcijos, tai viską su nuolaidom ir supirkau (knygos, žaislai vaikams). Tai pat labai pasitarnauja įvairios svetainės kur siūlo įsigyti produktų/prekių/paslaugų su akcijom (beta.lt; ir t.t.). Dar kasdien tas siūlomas dienos akcijas permetu akim, vis kas nors sugundo. Šiandien irgi užsakiau stalo žaidimą su nebloga akcija biggrin.gif
O kadangi dovanėlės pas mane jau kaip ir yra, tai joms išleista kažkur 600Lt. Sutaupiau gal irgi tiek pat, nes pirkau viską per akcijas/spec.pasiūlymus smile.gif
Atsakyti
Sias metais tikiuosi visoms dovanoms isleisti ne daugiau 200lt.Kai ka is dovanu jau turiu.
Atsakyti
As jau vakar isigyjau pirma dovana, bilietas i cirka savo vyresneliai smile.gif ki apie tai jau zino, nes prase. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 31, 14:03)
apie 1000 lt, niekaip nesugebejau isleisti maziau doh.gif

QUOTE(JaHarta @ 2008 12 31, 14:52)
aš tik neįsivaizduoju kur tiek išleist kalėdom 4u.gif

Dovanos vaikams - kazkas po 300 lt iseina ( cia su mokyklom skaiciuoju)
dar 200-300 lt smulkios dovaneles ( anytai, vyro sesems, sunaus krikstatevio vaikams, dukros krikstamotei - jos ir gimtadienis panasiu laiku)
Tevams -100-200lt. ir jau viskas.
O kur dar dovanos vyrui, sau, islaidos maistui, namu puosimas.... Dar broliui noriu ka nors sugalvoti, tik nelabai galvojasi, nes siuntimas apriboja ( itariu siusiu cigareciu ir kokie rukytos mesos gaminiu).
Tiesa dovanas po truputi pradejau pirkti nuo rugsejo.

QUOTE(JaHarta @ 2008 12 31, 14:52)
va neseniai buvo mano gimtadienis, esu kalėdinis vaikas, tai va gimtadieniui išsileido apie 1000-1500 lt rolleyes.gif

neisivaizduoju kur gimtadieniui reikia tiek isleisti. Na buvo gal viena karta panasiai, kai vyro trisdesimtmeti sventeme - bet tai vienas toksai per 10 metu, nes norejo pamineti (nuomavom sodyba). As saviski trisdesimtmeti su kazkur 300 lt atsvenciau ( vaziavom dviese savaitgaliui prie juros).
Atsakyti
Nemegstu sukomercintu svenciu. Neperku dovanu masiniu svenciu proga. Pasiruosiam sventine vakariene namuose. Jei einam i svecius tai irgi ka nors valgomo nesames. Nepakenciu gauti visokiu niekniekiu, tai ir kitiems tokiu sh... nedovanoju
Atsakyti
ka reiskia niekniekiu...o jei ne niekniekiu??? kas nenjori geros dovanos...ziurekit apie 1000lt zmones dovanoms skiria...

gera dovana niekam nepamaise, nesvarbu per gimt ar per kaledas...man kaip tik grazu, kai is esmes gaunas taip: gauni dovanu dukart i metus: per savo gimt ir kaledas. nei daug nei mazai. pats tas.
Atsakyti
Gera dovana nebutinai yra brangi. Gera dovana yra tokia, kuri ja gavusiam is tikruju sukelia daug dziaugsmo. Brangi dovana ipareigoja atsilyginti tuo paciu.
Atsakyti
Jau dabar paskaiciuota, kad siais metais Kaledos - Naujieji metai man atseis ~500Lt verysad.gif ir dar paciu labiausiu taupymo periodu sitaip.. verysad.gif
Atsakyti