andriusslow, na, bet teise rinktis islieka. vadinas pasirinkot but pasiturinciu ir blaskotes toj sferoj.
sventes nelab baisios siemet mums:
kucios pas tevus -40lt(prisidedu mamai, nes nespeju atsinesti kazko savo)
kucios siandien pas save-50lt(kvieciam vienisa mociute, kuri neturi kur svesti, busim ji as ir du vaikai)
kaledos pas senelius - siuliau prisidet prie maisto nieko neima .
dovanoms 200-240lt.
ir dar Nauji nezinia kaip. deja, kainuoja ir visas tas ikiNauju laikotarpis, kai tai tas tai tas uzsuka, tai pats nueini visur. tai vatgi. taigi ir kukliausia suma ne tokia ir maza gaunasi finale.
Suvedžiau gruodžio balansą - gali būti, kad gruodžio 31 d. bus minusas To gal net nėra buvę O mėnesio pajamos buvo didesnės nei paprastai
QUOTE(Sophi @ 2011 12 26, 19:16)
Suvedžiau gruodžio balansą - gali būti, kad gruodžio 31 d. bus minusas To gal net nėra buvę O mėnesio pajamos buvo didesnės nei paprastai
O tai kaip gali but minusas? Skolinotes is kazko trukstamus pinigus? Nes as tai negaliu isleist daugiau nei uzdirbu, nes tada tektu is kazko skolintis.
QUOTE(Sophi @ 2011 12 26, 19:16)
geras, va čia tai nustebinai mane
aš irgi 2 mėnesius pragyvenau su minusu, išlaidų buvo daugiau nei pajamų, poto 1mėn buvo o va šį mėn neaišku kaip bus
QUOTE(Leticija @ 2011 12 26, 20:01)
O tai kaip gali but minusas? Skolinotes is kazko trukstamus pinigus? Nes as tai negaliu isleist daugiau nei uzdirbu, nes tada tektu is kazko skolintis.
minusą imi iš santaupų
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 26, 20:32)
geras, va čia tai nustebinai mane
Kam nepasitaiko - dovanos (nors labai nedaug, bet ne visai pigios), dar šiaip šis bei tas ir prašom Naujieji švenčiami nebus visiškai, tai yra vilties, kad mažu to minuso ir nebus
minusą imi iš santaupų
būtent skolintis vartojimui - ne mano stilius
Aš įsipaišau į gruodžio algą be minusų - laimei, šį mėnesį pajamos buvo didesnės, tai tilpo viskas, ir neplanuotos išlaidos vaikams, mamos gydymui, ir šventėms.
Mano šventinis maratonas šiemet dar nesibaigė, nes laukia nemažas balius prieš pat naujus (gerai, kad dovaną jau turime, suknelę pasiskolinau iš sesės, MB kaip nors aprėdysim iš turimų resursų ) Bet šiaip iš principo į minusą nenuėjom, nes neplanuotai gautos pajamos leido paišlaidauti Šiemet netikėtai daug dovanų pirkome vaikams, kuriems pigiai nupirkti aš nesugebu, su suaugėliais paprasčiau, o dovaną sau, apie kurią jau gerokai ankščiau užklausė Sophi pasidovanosiu iš gautų dovanų čekučių Tik dabar dvejoju ar pasilepinti ar geriau kažką praktiškesnio namams
QUOTE(Tikrė @ 2011 12 27, 10:18)
Mano šventinis maratonas šiemet dar nesibaigė, nes laukia nemažas balius prieš pat naujus (gerai, kad dovaną jau turime, suknelę pasiskolinau iš sesės, MB kaip nors aprėdysim iš turimų resursų ) Bet šiaip iš principo į minusą nenuėjom, nes neplanuotai gautos pajamos leido paišlaidauti Šiemet netikėtai daug dovanų pirkome vaikams, kuriems pigiai nupirkti aš nesugebu, su suaugėliais paprasčiau, o dovaną sau, apie kurią jau gerokai ankščiau užklausė Sophi pasidovanosiu iš gautų dovanų čekučių Tik dabar dvejoju ar pasilepinti ar geriau kažką praktiškesnio namams
Pasilepinti
QUOTE(Tikrė @ 2011 12 27, 09:18)
jeigu labai kažko namams reikia, tai geriau jau praktiško nusipirkti kažką, atsiperka vėliau tas malonumas kai turi tai ko labai reikėjo
QUOTE(Digse @ 2011 12 27, 11:03)
Pasilepinti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 27, 13:04)
jeigu labai kažko namams reikia, tai geriau jau praktiško nusipirkti kažką, atsiperka vėliau tas malonumas kai turi tai ko labai reikėjo
Ačiū merginos už patarimus Mirtinai nieko nereikia, o ir sumos ne tokios įspūdingos, kad kažką labai naudingo nupirkčiau, veikiau reikalingų smulkmenų, be kurių šiaip įmanoma gyventi Matysiu, kokia apsipirkimo metu nuotaika bus ir kas tuo metu svarbiausia atrodys
Šiais metais šventėm išleidom 328 lt.
Iš jų:
dovanos 233
vaiko šventė darželyje 80 (metėmės po 38 + nuotraukos 35 + kostiumas 7)
namų papuošimas 15 (eglė 12 ir žvakės 3)
Maisto neapskaičiavau, nes kai ką pirkom dar pora mėn prieš šventes (pasinaudodami akcijomis), o dalis produktų, pirktų prieš pat šventes ir tarpušventy bus vartojami dar visą sausį ir gal vasarį
Iš jų:
dovanos 233
vaiko šventė darželyje 80 (metėmės po 38 + nuotraukos 35 + kostiumas 7)
namų papuošimas 15 (eglė 12 ir žvakės 3)
Maisto neapskaičiavau, nes kai ką pirkom dar pora mėn prieš šventes (pasinaudodami akcijomis), o dalis produktų, pirktų prieš pat šventes ir tarpušventy bus vartojami dar visą sausį ir gal vasarį
Su Naujais metais, su naujais lapais
Linkiu, kad atėję 2012-ieji būtų stabiliai geri
O 2011-uosius man vis dėlto pavyko baigti su pliusiniu balansu
Linkiu, kad atėję 2012-ieji būtų stabiliai geri
O 2011-uosius man vis dėlto pavyko baigti su pliusiniu balansu