Įdomu pasidarė kiek per šventes išleidote kiek atliginimo paaukojote?
Jau matau vieną praleidau , rašau moderatoriams
tarp 300-400lt. Tikrai ne daugiau.
Mes irgi tiek pat: tarp 300-400 lt. Nedaug manau. Šventės buvo puikios
As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka...
Gerai tiek, kad bent dovanoti man patinka Bet kokiu atveju kitais metais dovanu fonda gerokai apribosiu
Gerai, kad sventines (vienkartines) aprangos neprisireike, apsiejau su tuo, kas spintoje buvo. O visokiam alkoholiui ir maistui iki 100 tereikejo.
Gerai tiek, kad bent dovanoti man patinka Bet kokiu atveju kitais metais dovanu fonda gerokai apribosiu
Gerai, kad sventines (vienkartines) aprangos neprisireike, apsiejau su tuo, kas spintoje buvo. O visokiam alkoholiui ir maistui iki 100 tereikejo.
man sventes atsiejo gerokai virs 2000lt vien dovanoms isleidau +-1500lt.
Su dovanom, maistu, savęs palepinimu 600-700
as vien dovanom virs 800
QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 13:15)
As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius.
Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko
Ir apskritai, kuo toliau, tuo labiau Kalėdos man - tai bendravimo šventė, o dovanos tik malonus, bet neesminis priedas...
Bet šventėm vis viena nemažai išleidom... virš 1000 lt tai tikrai Bet didžiausią dalį surijo kelionės po visą Lietuvą ir lauktuvės visiems (nors ir smulkmenos, bet vis tiek kainuoja )
QUOTE(Ievius @ 2007 01 02, 16:23)
Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko
as brangesnes dovanas pirkau tik patiems artimiausiems zmonems: tevams, vyrui ir anytai. draugem, giminaiciams, sunenams ir dukterecioms po malonia smulkmena iki 100lt... o del to "nejaukiai jauciasi", tai nezinau, pas mane tokiu kaip ir nerasta be to pati blogai jausciaus, jei "nusismulkinciau" visada vadovaujuos taisykle, kad dovanas reik dovanot pagal savo pajamas... turiu vienus draugus, kurie gyvena tikrai pasiturinciai, o vis dar per gimtadienius dovanoja 20lt vokely
QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 12:15)
Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka...
Žinai, tas muiliukas dar ne taip blogai
Blogiau, kai ieškai dovanos, galvoji ką pirkti ir šeimai dovaną komplektuoji nuo rugsėjo, o atgal negauni NIEKO Net arbata nepavaišna...
O išleidom šiemet daug Dar plius kelionės į kitą Lietuvos galą, pas tėvus. Daugiausiai kainavo dovanų apsikeitimas su vyru