nu bet ka tarkim daryt kaip kiti budai nepadeda? Visi vaistai vienaip padeda kitaip kenkia, ir tie patys kremai, ka Tu zinai kokia Tavo oda bus veliau. As roaacutana negeriu jau apie 3men, bet man dar buna koks vienas kitas islenda, bet mazas,o ne taip kaip anksciau dideli. Pamenu kaip vien karta po akim isaugo,tai ryte net aptine visa aki buvo, o skausmas, kaip buvo uzdegimas, vos uzmigti gali vos veida padedi ant pagalves is kart pabundi, salyka net uzsiristi nebuvo galima, nes visa kakla nusiejo skaudantis spuogai, ne gano to dar dare veido mechanini veido valyma, skausmas nerealus. Supratau tik kad jiem pinigu reikia,o ar skauda ar ne, jiems nerupi, ten ir pasigavau uzdegima, tada kaip suprato sake mes galim Jums dermatologa parekomenduot ir net uzrasyti. aisku nugara iki siol skauda, plaukai trupuciuka slenka,depresija gal nebuvo, bet labai piktas visa laik buvau, ne gano to dar dirbau vasara tai miegojau vos po 6-5 valandas, visaks susidejo, bet veidas nesirebaluoja, ir dabar liktais nuotaika nieko.
p.s. o pasake kad valstybe tokiem dalykam pinigu neskirai(tai yra nekompensuoja gydimo) nu tokiu atveju as nzn.
bet dabar kaska naudoji ar visai neauga? kiek laiko geriai?
QUOTE(Neezar @ 2007 11 16, 17:13)
nu bet ka tarkim daryt kaip kiti budai nepadeda? Visi vaistai vienaip padeda kitaip kenkia, ir tie patys kremai, ka Tu zinai kokia Tavo oda bus veliau.
kokie ten kremai jau taip kenkia tavo nuomone?
Nu jie aisku dbr gydo, bet veidas ankciau pradeda rauksleti ir pan. senti.
QUOTE(Neezar @ 2007 11 23, 17:03)
Todėl reikia naudoti kremą su min SPF 15, kai naudojiesi tokiom priemonėm
Roaccutano kaina pakilo 20 lt, dabar 150 lt. kaip pradejau buvo 118, o kaip baigiau 130 lt, o dabar 150. Geras?
QUOTE(Neezar @ 2007 11 23, 18:03)
man atrodo vienas is roaccutane salutinis poveikis yra ankstyvas senejimas, nes logiskai mastant riebalines liaukos susiaureja, o das sauseja, o visiems aisku, kad sausa oda anksciau sensta...
QUOTE(krikstole @ 2007 11 26, 13:49)
man atrodo vienas is roaccutane salutinis poveikis yra ankstyvas senejimas, nes logiskai mastant riebalines liaukos susiaureja, o das sauseja, o visiems aisku, kad sausa oda anksciau sensta...
Vat šitoj vietoj logika jus pavedė, nes sausa oda sensta taip pat kaip ir riebi. Esmė yra poodiniam riebaliniam sluoksnyje - kai jis ima nykti, tada tikrai oda ima senti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 26, 22:31)
Vat šitoj vietoj logika jus pavedė, nes sausa oda sensta taip pat kaip ir riebi. Esmė yra poodiniam riebaliniam sluoksnyje - kai jis ima nykti, tada tikrai oda ima senti
as sutinku kad sensta, bet kai sausa oda rauksles ir senejimo procesas prasideda anksciau nei riebios odos, o ka daro roaccutane?! jis ne tik poras siaurina
QUOTE(krikstole @ 2007 11 27, 11:47)
as sutinku kad sensta, bet kai sausa oda rauksles ir senejimo procesas prasideda anksciau nei riebios odos, o ka daro roaccutane?! jis ne tik poras siaurina
Paskaitykit čia, aš taip išsamiai ir gražiai nepaaiškinsiu
siaip tai odos sausumas turi siek tiek itakos odai seneti ir sausos odos savininku oda sensta greiciau , nes tokia oda savaime turi silpnesni barjera nuo aplinkos poveikio. be to dehidratuotoje odoje atsiranda mikroitrukimu , kurie lemia gilesniu rauksliu atsiradima, o sausa oda yoaclengva pazeisti nes ji yra itin plona. dar vienas dalykas tai kad riebesnes odos lasteles atsinaujima gerokai greiciau nei sausos tai irgi turi itakos.