o 20 dienu jau skaitosi visas kursas? ar cia labai individualu?
krikstole, kiek visas tavo kursas kainuos?
visiskai rami, tu nemazai zinai, kokia vidutine doze butu 60 kg svoriui? tau padejo, ania?
Atsispausdinus as tuos salutinius poveikius, visada visu vaistu pirma tai perskaitau , o bet ot ir gydytoja daug aiskino...
gerda, man dabar skyre kursa 20 dienu, kad baigiantis ateiviau pas gydytoja issitirciau kepenu fermentus, cholesteroli ir t.t.,
ir jei ziurint 30 dienu, tai 20mg ir 10mg 30dienu kainuoja apie 350lt, tai man 20 dienu iseitu siek tiek maziau....o del dozes tavo svoriui.....vidutiniskai apie 0,5mg 1 kg, tai mazdaug mano svoris yra 63, tai skyre 30mg dienai, tai ir tau tiek pat butu
gerda, man dabar skyre kursa 20 dienu, kad baigiantis ateiviau pas gydytoja issitirciau kepenu fermentus, cholesteroli ir t.t.,
ir jei ziurint 30 dienu, tai 20mg ir 10mg 30dienu kainuoja apie 350lt, tai man 20 dienu iseitu siek tiek maziau....o del dozes tavo svoriui.....vidutiniskai apie 0,5mg 1 kg, tai mazdaug mano svoris yra 63, tai skyre 30mg dienai, tai ir tau tiek pat butu
QUOTE(gerdaO @ 2007 11 12, 01:08)
o 20 dienu jau skaitosi visas kursas? ar cia labai individualu?
visiskai rami, tu nemazai zinai, kokia vidutine doze butu 60 kg svoriui? tau padejo, ania?
tuo metu kai geriau vaistus sveriau 63-65 tai dozes buvo pora men po 30, pora po 50mg, viena po 60mg ir po to vel mazejimo tvarka.
Jei israse kursa dvidesimciai dienu tai gali net nepradet gert, naudos nebus jokios is tu 20 dienu, as geriau du kartus po 6-8 menesius ir tik tada pagijau
as irgi jau kirbinu minti pradeti gerti po nauju,bet man yra viena ebejone.
UK gydytojai reikalauja,kad pries pradedant siuos vaistus vatotum KT apie menesi. na as vartoju . bet jei pradeciau gerti,noreciau mesti bet tada nezinociau nuo ko salutiniai poveikiai- nuo vaistu ar nuo KT metimo
nes durnai gaunasi. geriu vaistus ir KT-pasveikstu,sumastau KT mesti ir vel taspats
zodeziu patarkit.
beje vaistai man butu nemokami
ir pas mus israso tik menesiui,o pries gaunant kita recepta, kitam menesiui ,daro nestumo tyrima. ar taspats LT?
UK gydytojai reikalauja,kad pries pradedant siuos vaistus vatotum KT apie menesi. na as vartoju . bet jei pradeciau gerti,noreciau mesti bet tada nezinociau nuo ko salutiniai poveikiai- nuo vaistu ar nuo KT metimo
nes durnai gaunasi. geriu vaistus ir KT-pasveikstu,sumastau KT mesti ir vel taspats
zodeziu patarkit.
ir pas mus israso tik menesiui,o pries gaunant kita recepta, kitam menesiui ,daro nestumo tyrima. ar taspats LT?
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 11 12, 18:18)
tuo metu kai geriau vaistus sveriau 63-65 tai dozes buvo pora men po 30, pora po 50mg, viena po 60mg ir po to vel mazejimo tvarka.
Jei israse kursa dvidesimciai dienu tai gali net nepradet gert, naudos nebus jokios is tu 20 dienu, as geriau du kartus po 6-8 menesius ir tik tada pagijau
cia yra labai individualu ir pagal save spresti negali...nes man nebutu tik 20 dienu kursas, o po jo ziuretu ar mazinti dozes ar palikti tas pacias....nes man nera pati sunkiausia aknes formas....pas mane pagrinde tik smakras ir siek tiek skruostai...o be to ji mano...kad ilgiau nei 2 menesiai manes tikrai negydytu, nes gydytoja pati turi didele praktika siuo sisteminiu gydymu ir mato pagal ligos sunkuma...
bet kol kas sio gydymo atsisakysiu, tiksliau susilaikysiu, nes veido oda pradejo zymiai gereti, o tuo labiau kad roaccutane poveikis galutinai nera istirtas.....
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2007 11 12, 20:07)
as irgi jau kirbinu minti pradeti gerti po nauju,bet man yra viena ebejone.
zodeziu patarkit.
zodeziu patarkit.
o neuztenka tavo pasizadejimo, bent jau LT man gydytoja taip minejo, o be to ir pas mus turetu daryti ir nestumo testa ir kraujo tyrimus pries vartojima, bet ko tais nedaro....
QUOTE(sygyta @ 2007 11 12, 20:26)
butu labai idomu pamatyti,gal padetu apsispresti. jei nesunku atsiusk sygyta@yahoo.co.uk
internete negaliu pasitiketi foto,nes nezinai ar kompiuteriu nepasidarbuota
buciau tikrai dekinga
internete negaliu pasitiketi foto,nes nezinai ar kompiuteriu nepasidarbuota
buciau tikrai dekinga
as tai pameluociau del KT, o beje nebuk tikra jei KT gersi ir mesi vel prades bert, gal tau roaccutane pades ir sureguliuos tas riebalines liaukas, kad tos KT net netures itakos tavo odai...
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 11 13, 16:32)
as tai pameluociau del KT, o beje nebuk tikra jei KT gersi ir mesi vel prades bert, gal tau roaccutane pades ir sureguliuos tas riebalines liaukas, kad tos KT net netures itakos tavo odai...
taip,bet rizikuoju ar ne
vakar pasiskaiciau dar lankstinuka pries miega. velnias bauginanciai skamba, raso,galima colour blindness velniava,
o kas vartojot ,sportus metet? ar bent sumazinot treniruociu skaiciu?
QUOTE(sygyta @ 2007 11 13, 20:26)
taip,bet rizikuoju ar ne
vakar pasiskaiciau dar lankstinuka pries miega. velnias bauginanciai skamba, raso,galima colour blindness velniava,
as tai turiu dark blindness kaip sakant, nematau tamsoj beveik, tai su vairavimu gan sunku man, bet ka padarysi
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 11 14, 18:10)
as tai turiu dark blindness kaip sakant, nematau tamsoj beveik, tai su vairavimu gan sunku man, bet ka padarysi
po vaistu vartojimo prasidejo?
siandien buvau pas gydytoja, apie roaccutane pakalbejom, tai sake, kad vyrai ji geriau toleruoja....o moterims...na sako gimdziusioms rekomenduociau, o jaunoms ne....nes pas jauna moteri kiausineliai jau susiformave yra, ir nezinia kaip juos veikia sis vaistas, nes galutinai istirtas jis nera....tai as manau pabusiu gal geriau spuoguota ir bandysiu kitas imanomas priemones...
Man dare tirimus pries, be ja rado daugiau nei norma leukocitu, buvo uzdegimas, tai su kaskokiu kremu nuo uzdegimo isgyde, paskui ver padare tyrimus tada viskas buvo ok, ir israse. Krauja eme ir is vienos ir is pirsto, po to vyduri kurso paeme, ir i gala kurso paeme vel tyrimam, tik dar papildomai mokamus (inkstu ar kepenu veikla patikrinti) bet viskas vuvo normoje, tai nepasakyciau, kad cia labai neziurima.
QUOTE(gerdaO @ 2007 11 15, 00:29)
po vaistu vartojimo prasidejo?
taip, kazkur antro kurso vidury pastebejau,. kad tamsoj esu visiskai akla