Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(fatima936 @ 2007 06 03, 22:34)
o ar kas yra naudojes si vaista ir kartu kokioszoles,ratu ir pan?ar buvo koks pasalinis poveikis ar apsinuodijimas? blink.gif

Nuo "ratų" gali galą gaut ir roaccutane nenaudojant biggrin.gif Visos išvardintos medžiagos turi "pašalinį poveikį", kai kurios labai stiprų. Nu tipo naujiena? biggrin.gif
Atsakyti
ne biggrin.gif bet, pvz, kai geri antibiotikus negalima vartot alkoholio,tai man idomu,ko negalima daryt kai roaccutane geri.kiek zn, tai negalima degintis, vitamino A vartot ir gal dar ko nors??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima936 @ 2007 06 04, 15:33)
ne biggrin.gif bet, pvz, kai geri antibiotikus negalima vartot alkoholio,tai man idomu,ko negalima daryt kai roaccutane geri.kiek zn, tai negalima degintis, vitamino A vartot ir gal dar ko nors??? g.gif

Paskaitykit vaisto anotaciją mirksiukas.gif
Kadangi LT narkotikai nėra legalizuoti, tai vartoti su roaccutan jų negalima biggrin.gif
Atsakyti
anotacijoje nieko nera apie narkotikus biggrin.gifD p.s. as vykstu i olandija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NA sveiki, čia aš rašiau kaip tik pradėjau gerti roaccutane, paskaičiavau tai jau išleidau ,,Tam'' roaccutane apie 2000 lt. geriu nuo vasario 4 d. priės tai man buvo uždegimas tai labai skausmingi spuogai, tačiau dabar guziukai aprimo randai ir susiligino. Tik kad liko tos raudonos dėmeles, be vaistu dar vartoju zeniac geli valoma ir actipur(bet griet baigėsi) tai va spuogai apniko jau neauga arba ne taip dažnai gal koks vienas mažiukas per savaite, bet tokie dideli tai ne, (tfu rfu tfu) o šalutiniai poveikis man g.gif na labai nugara skauda, o plaukai kažkuri laika slinko, be nežymiai. tik va dbr nusipirkau kremą garnier ultralift skatina odos medžiagų apykaita po 1val 83%, dėl tu dėmelių gal ir randai dar laibiau sumažęs
Atsakyti
Visi raso apie laikinas vaisto pasekmes: issausejima, depresija, nugaros skausmus.
Kaip yra su negriztamais dalykais:Kaulų-raumenų sistemos sutrikimai, inkstu sutrikimai ir t.t
Kiek procentu zmoniu patiria negriztamus pakitimus?

Ape vaista daug skaityta ir jo labai reikia(antibiotikai nepadeda), bet baisu ryztis, ar po to neteks isleisti dar daugiau vaistu pvz kaulu sutrikimams gydyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puuga: 02 rugpjūčio 2007 - 07:51
na mandare mokamus tirumus, kaskur po 5 men, bet jokiu pakitimu nepastebejo (inkstuose)
Atsakyti
QUOTE(Neezar @ 2007 08 06, 20:53)
na mandare mokamus tirumus, kaskur po  5 men, bet jokiu pakitimu nepastebejo (inkstuose)

turbut kepenyse, ne inkstuose smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as jau baigiau pirma kursa roaacutane, ir man padejo, tik liko dar biskuti raudonu vietu, bet dar krema naudoju. Galvuojau,kad jau reikes antro kurso bet dermatologas israse doxyciklina ir jau nebeauka, kolkas pfu pfu, o tie dideli jau seniai, o pagaliau. Turiu foto tik paaiskinkit,kaip ideti galeciau ideti, ten pries ir po
Atsakyti
o kam tau antro kurso reik? pirmas nepadejo? rolleyes.gif ale galvoju maza tu doze gerei, visgi kvai8li musus daktarai neprisiima atsakomuybes ir po to lieki nei isgijes nei sergantis blink.gif taip ir man buvo kol nusprendziau antra kursa gert tai rijau po 7/ 8 tabletes ir niekop gydytojai nesakiau, tai bent pasveikau iki galo
Atsakyti
Ir pas mane rankoje receptas 20 dienui roaccutanui...gydytoja liepe paciai apsispresti...turiu laiko 30dienu, kol receptas galioja....israse per diena 2 kartus gerti...ryte 20mg ir vakare 10mg... unsure.gif bet dar vis nesu tikra, ar tai paskutine viltis...nors doxiciklynas nebepadejo...nezinau...vis dar galvoju...galvoju dar nueisiu pasitarsiu su kitu gydytoju, pas kuri gydausi homeopatiskai....vis del to ne saldainiai.... g.gif g.gif man idomiausiai...salutinis poveikis....koks jis islieka ir baigus ji vartoti...kiek jis pakenkia..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 11 11, 18:44)
Ir pas mane rankoje receptas 20 dienui roaccutanui...gydytoja liepe paciai apsispresti...turiu laiko 30dienu, kol receptas galioja....israse per diena 2 kartus gerti...ryte 20mg ir vakare 10mg...  unsure.gif  bet dar vis nesu tikra, ar tai paskutine viltis...nors doxiciklynas nebepadejo...nezinau...vis dar galvoju...galvoju dar nueisiu pasitarsiu su kitu gydytoju, pas kuri gydausi homeopatiskai....vis del to ne saldainiai.... g.gif  g.gif man idomiausiai...salutinis poveikis....koks jis islieka ir baigus ji vartoti...kiek jis pakenkia..... unsure.gif

Jau buvau įmetusi nuorodą į www.vaistai.lt - ten galite paskaityti apie šalutinius poveikius. Šiaip sunkiausia yra geriant, nes galimas odoss sausumas, ir geriant jokiu būdu negalima pastoti, nes vaikiukas gims su apsigimimais schmoll.gif Nustojus gerti vaikelio galima susilaukti sveiko mirksiukas.gif Šiaip jei jaučiat, kad apie vaistą ir jo poveikį turit per mažai informacijos, būtinai pasikonsultuokit su gydytoju 4u.gif
Atsakyti