Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

man dermotologe sake,kad po menesio jau galima pastoti blink.gif nu sakau ar tikrai,sakau kazkur girdejau kad metus negalima,nu sako nori apsidraust 3 menesius ,nu ir suprask zmogau
Atsakyti
as irgi tokia info zinau, kad po menesio jis pasisalina, o jei nori ramiai leliuko lauktis tai reikia, kad trys men praeitu, apie dvieju metu laikotarpi neteko girdet, bet pati ir po metu bijociau pastot, nors ir zinau, kad to vaisto jau neber mano organizme, jis yra teratogeninis ar koks tai, kad nesikaupia ir nelieka jo po vartojimo
Atsakyti
Ar galima daryt veido valyma geriant Roaccutane? vaista geriu 2men. 3 per diena. Gydymo pradzioj veidas buvo svelniai tariant ziaurus, dabar spuogu vienoj veido pusej beveik neliko, kitoj keletas dar yra. Taciau ant zandu yra nemazai inkstiru, taigi ar galima daryt valyma?
Atsakyti
gerai, kad uzklausei, jokiu budu nesidaryk tau gijimo nepagreitins, tik paliks gilius randus nuo bet kokio krapstinejimo ir dar kaip tik sukels spuogu augima. as pamenu protinga tokia buvau galvoju nuvarysiu i sugihara pasidarysiu valyma, tipo pagreites tas mano grazejimas.... kai pasakiau gydytojai tai ta vos nuo kedes nenugriuvo gailejosi, kad manes neperspejo apie tai doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

blskaus po supermama ir ieskau informacijos. radau per google, kad jau seniai seniai apie tai kalbeta. Kalbu apie Roaccutane (jei nesumaisiau kaip parasyti) Apie ta vaista, nuoda, nuo spuogu...
Buvau Grybo klinikoj pas odos gydytoja ir jis man israse lengva ranka to vaisto. Na, mano spuogai jau koki 15 metu ir skaudus ir baisus...
bet kad tas vaistas antra savaite mane prives iki totalios depresijos ir tokio salutinio poveiko, nei daktaras nepasake, nei as tai galejau isivaizduoti...
Gal kuri jau esat vartojusi? Nejau ir jums taip buvo? Lupos tapo gyva zaizda, sukietejusios su luobais, kurie lupasi iki kraujo. Veidas pleiskanoja, sausas, lupasi viskas. Akys sausos, skauda, nosis perdziuvusi... dabar eme niezeti galva ir jauciu, kad jau ima kristi plaukai... Tam esu tokia jautri, nes pries pora metu mano didziuliai garbanoti plaukai nemazai istretejo del priezasties, kurios niekaip niekas ir nerado, o as tada isgyvenau nerealia depresija. Pacios suprantat, ka moteriai reiskia plaukai... As taip bijau... geriu tuos vaistus ir verkiu, nes nezinau, ar teisingai darau. Per ta ilga savaitgali, negaliu ne tam daktarui paskambinti ir viska jam isrekti, kad jis ne neispejo apie poveikius(isskyrus nepastoti). Viska turejau ieskoti pati internete..
Atsiprasau, kad tiek daug rasau, nezinau ne pati ko noriu - uzuojautos, patarimo ar tiesiog pasakymo, mesk tuos vaistus, grazi ir spuoguota... nes ir kaina tu vaistu..ohohoooo.... kursas siekia tukstancius.. bet jei man vel slinks plaukai, as neistversiu...o dar ir 30metis uz savaites, o atrodau, kaip viena didele zaizda... ka daryti.....
Atsakyti
QUOTE(rimike @ 2007 04 30, 16:14)
sveikos mergaites,

blskaus po supermama ir ieskau informacijos. radau per google, kad jau seniai seniai apie tai kalbeta. Kalbu apie Roaccutane (jei nesumaisiau kaip parasyti) Apie ta vaista, nuoda, nuo spuogu...
Buvau Grybo klinikoj pas odos gydytoja ir jis man israse lengva ranka to vaisto. Na, mano spuogai jau koki 15 metu ir skaudus ir baisus...
bet kad tas vaistas antra savaite mane prives iki totalios depresijos ir tokio salutinio poveiko, nei daktaras nepasake, nei as tai galejau isivaizduoti...
Gal kuri jau esat vartojusi? Nejau ir jums taip buvo? Lupos tapo gyva zaizda, sukietejusios su luobais, kurie lupasi iki kraujo. Veidas pleiskanoja, sausas, lupasi viskas. Akys sausos, skauda, nosis perdziuvusi... dabar eme niezeti galva ir jauciu, kad jau ima kristi plaukai... Tam esu tokia jautri, nes pries pora metu mano didziuliai garbanoti plaukai nemazai istretejo del priezasties, kurios niekaip niekas ir nerado, o as tada isgyvenau nerealia depresija. Pacios suprantat, ka moteriai reiskia plaukai... As taip bijau... geriu tuos vaistus ir verkiu, nes nezinau, ar teisingai darau. Per ta ilga savaitgali, negaliu ne tam daktarui paskambinti ir viska jam isrekti, kad jis ne neispejo apie poveikius(isskyrus nepastoti). Viska turejau ieskoti pati internete..
Atsiprasau, kad tiek daug rasau, nezinau ne pati ko noriu - uzuojautos, patarimo ar tiesiog pasakymo, mesk tuos vaistus, grazi ir spuoguota... nes ir kaina tu vaistu..ohohoooo.... kursas siekia tukstancius.. bet jei man vel slinks plaukai, as neistversiu...o dar ir 30metis uz savaites, o atrodau, kaip viena didele zaizda... ka daryti.....

Ką daryt ką daryt - nustot gert, jei vaistas netinka umn.gif
Vaisto anotacija tai kraupi scare.gif

Preparatas kontraindikuotinas bet kuriai vaisingo amžiaus moteriai, išskyrus kai:
- pacientę bjaurojančių cistinių spuogų neįmanoma išgydyti įprastiniais metodais;
- galima tikėti, kad ligonė supranta ir vykdys gydytojo nurodymus;
- moteris sugeba patikimai naudoti paskirtas kontraceptines priemones;
- gydytojas jai paaiškino apie pavojų, kurį gali sukelti gydymas šiuo vaistu nėštumo metu ir vieno mėnesio laikotarpiu po gydymo, ir ji buvo įspėta, kad kontraceptinės priemonės gali būti neveiksmingos;
- pacientė patvirtino, kad supranta apsisaugojimo priemonių reikšmę;
- testas nėštumui nustatyti, atliktas prieš dvi savaites iki gydymo pradžios, buvo neigiamas (gydymo metu rekomenduojama testus nėštumui nustatyti kartoti kas mėnesį);
- vieną mėnesį iki gydymo Roaccutane pradžios, gydymo metu ir vieną mėnesį po jo ji nuolat naudoja efektyvias kontraceptines priemones (žr. sk. Sąveika);
- gydymas Roaccutane pradedamas tik kito normalaus menstruacijų ciklo antrą arba trečią dieną;
- ligos recidyvo atveju ji nuolat naudos tas pačias efektyvias kontraceptines priemones vieną mėnesį iki gydymo pradžios, jo metu ir dar vieną mėnesį nutraukus gydymą Roaccutane.

Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 05, 11:03)
glikolio rugsties proceduros rimtom problemom nepadeda, kol buvo daug berimu pamenu dariausi kelias pas kazkokia kosmetologe tai sitaucija tik pablogejo  doh.gif

Pilnai pritariu. Man irgi pablogejo ir dabar turiu teptis antibiotikais. doh.gif
Planuoju nestuma, todel Roaccutane negaliu gerti.

Kiekviena ryta prasudama veida nuzliumbiu posma... taip baisiai atrodau... ir is ko jie kyla, kokia priezastis???

Rimike, o gal tau per didele doze israse??? Butinai susisiek su gydytoju treciadieni. Gal tokia gydymo pradzia... po to bus geriau...
Laikykites visos!!!
Atsakyti
QUOTE(rimike @ 2007 04 30, 15:14)
sveikos mergaites,

idomu kiek tableciu geri per diena kad taip viskas blogai. As tai per diena 3. geriu 2,5men ir spuogu liko koks vienas smile.gif ir daugiau ju neatsiranda schmoll.gif . Salutinis poveikis kuri jauciu tai tik sausos lupos
Atsakyti
toki sundaktari reikia duoti i teisma uz tai,kad neispejo del salutiniu galimu poveikiu.
RIMIKE,gal KT metei nesenai? plaukai ir nuo to slinkt gali,dasidejo depresija ir reocutanne ir isvis suaktyvejo slinkimas
Atsakyti
QUOTE(rimike @ 2007 04 30, 16:14)
sveikos mergaites,

kiek tableciu geri per diena? ir koks tavo svoris?
as geriau vaistus ir man deja gydytojai apie tokius salutinius taip pat nepasakojo, pati radau internete unsure.gif
Atsakyti
Rimike,

pirmiausia ka tau galiu patarti, tai nebegerk to vaisto. Ta prasme, ne sumazink doze, bet nebegerk kokias 2 savaites, nes pagal tai kas atsitiko, akivaizdu, kad per didele doze. O tada daryk taip..

1) lupas butinai reikia tepti su vazelinu kokius 5 kartus per diena, ir nedraskyti;
2) veida butinai reikia tapti drekinanciu kremu pvz "Margarita" irgi kokius 3x i diena ir nedraskyti;
3) akimis butina isigyti drekinanciu lasu "Hypromelloza-P" ir lasinti po 2 lasus i kiekviena aki kokius 5x i diena;
4) jeigu nieztejimas nepraeis, reikia isigyti Klaritino (be recepto) ir gerto po 1 tablete per diena vakare, kokias 10 dienu. Jis truputi pades nuo nieztejimo ir galimos alergijos;
5) pamirsau pasakyti, bet nosies gleivine is vidaus irgi tepti su vazelinu.

Na paskiau uz kokio menesio galesi vel pameginti gerti roaccutane, bet si karta gerk dvigubai mazesne doze, negu paskyre tas daktaras. Neberizikuok taip.

Sekmes!

(As pats visa tai patyriau)
Atsakyti
o ar kas yra naudojes si vaista ir kartu kokioszoles,ratu ir pan?ar buvo koks pasalinis poveikis ar apsinuodijimas? blink.gif
Atsakyti