visiskai_rami - as vyras
Neezar,
Man padejo puikiai. Istorija tokia, kad pirmiausia teko gerti doksiciklino+nistatino kursa menesi laiko. Pasibaigus paskutinei kapsulei, mazdaug uz 3 dienu veidas budavo vel toks pat baisus. Po kurio laiko vel geriau doksiciklino+nistatino kursa, ir vel ta pati istorija - pasibaigus paskutinei kapsulei veidas baisus.
Papildomai veida prausiau su muilu, kurio svarbiausias parametras yra pH 5,5. Tinka SebaMed, TensiMed, Eucerin. Tiesa tie muilai vadinasi gudriai "sindetas" o ish tiesu, paprastas muilas bet kaina SebaMed apie 15 Lt, o Eucerin apie 8 Lt vaistinese. Gauti imanoma bet jokiu budu ne kiekvienoj vaistineje ir ne kasdien. Jau 4 metus negaliu vartot jokio pigesnio muilo.
Doze vartojau kaip rekomenduojama 0,5 mg/kg zodziu po 5 kapsules nes svoris mano didelis. Uz 2 menesiu po 4 kapsules, dar uz 2 menesiu po 3 kapsules, o dar uz kazkiek laiko po 2 kapsules kasdien. Tol, kol turejo susidaryt ta rekomenduojama 40 dezuciu roaccutane doze. Deja jos sudaryt nepavyko, nes kazkur po 33 dezuciu veido oda pradejo taip baisiai sauseti, kad negalejau kenteti. Spuogai dingo be pedsaku. Randai ir raudona veido oda buvo dar puse metu, bet kazkur po metu veidas tapo lygus kaip manekenes. Net ir randai susilygino ir dabar ju nera.
Pradejo padeti labai greit, geriant didele doze jau po menesio buvo gerai. Veliau spuogai mazejo ir toliau kol ju neliko, zinoma reikejo kovot su ypac sausa oda kremais, akiu drekinamais lashiukais, lupu vazelinu. Ir dabar turiu kasdien naudoti drekinancius akiu lashus, vazelina lupoms, krema veidui ir rankoms.
Spuogu buvo ypac daug, deja kaip buna tokiais atvejais zmones bijo foto aparato kaip velnio. Galiu tik pamineti, kad pvz kartais spuogas uzaugdavo shalia akies ir negaledavau atsimerkti.. tai manau kazkiek pasako sunkuma.
Guziuku ir pas mane buvo, na buvo cistiniai spuogai ir paprasti, ir kokie tik nori... visos formos viename. Guzai itin baisus buvo, pvz meginant spausti jie sprogdavo puse ant veidrodzio, o blogiausia, kita puse kazkur i vidu.. baisu. Dazniau jie nesispausdavo. Taip, jie dingo ir suspejau pamirshti kas tai.
Kartu su roaccutane vartojau ir kitas priemones. Na darydavau taip.. prausdavausi veida 2x i diena, ryte ir vakare. Po prausimosi su tuo pH 5,5 sindetu, uztepdavau spuogelius antibiotiku tepaliuku. Budavo toks Erylik, su eritromicinu neblogas. Dabar neimanoma jo gauti, bet yra ir kiti, su tetraciklinu turetu tikti.
Svarbiausia veido nekankinti. T.y. shvelnus muilas ne retai ir ne daznai, o 2x i diena, antibiotiku tepaliukas atsargiai ant kiekvieno spuogelio, na ir kur sausa oda kremas. Daugiau nereikia jokiu deginimu spiritu ar kitu gudrybiu, nes stebuklu nebuna ir oda tai vargina. Reikia jai padeti pasveikti nedeginant itin stipriais tepalais. Antibiotikai daugiausiai apsaugo nuo to, kad ta bakterija "acne vulgaris" neplistu toliau ir sunyktu.
Tikiuosi atsakiau i Jusu klausimus, bet man buvo itin sunki forma. Jeigu Jusu forma lengvesne, kai kurie patarimai gali netikti.
Sekmes!
Dekui tau uz isamia informacija, o sekmes tai tikrai prireiks, bei kantrybes, dekui
Papildyta:
zinot ka sugalvojau, as parasisiu prasyma i likgoniu kasas kad priskirtu roacvutane prie kompensuojamu, jai kas nori prisideti tai rasykit, nes mano maninu, tie vaistai ne nuo papastu spuogu (kuriuos galima pakesti) bet nuo siunkiu formu, kurios buvo labai skausmingos , as pries roaccutane negalejau uzmigti, nes kaip padedu galva ant sono tai labai spuogus skaudedavo. na reikes pabandyti parasyti ar pan.
Papildyta:
zinot ka sugalvojau, as parasisiu prasyma i likgoniu kasas kad priskirtu roacvutane prie kompensuojamu, jai kas nori prisideti tai rasykit, nes mano maninu, tie vaistai ne nuo papastu spuogu (kuriuos galima pakesti) bet nuo siunkiu formu, kurios buvo labai skausmingos , as pries roaccutane negalejau uzmigti, nes kaip padedu galva ant sono tai labai spuogus skaudedavo. na reikes pabandyti parasyti ar pan.
Jau kuri laika pastebiu tokia informacija, kad Lietuvoje registruotas vaistas "Isotretinoin Sandoz 20mg kaps.N30", kaina 160 Lt.
Kadangi roaccutane kaina uz 10 mg N30 sudaro 130 Lt... atlikus mokyklinio lygio skaiciavima, gausime, kad tas vaistas kainuos 1,625 karto pigiau. Gera ekonomija... Jeigu pavyktu gauti tokio vaisto, sutaupytume dideles sumas (kaip zinia, jeigu zmogus sveria 50 kg, jam roaccutane kurso kaina 2000 Lt, jeigu sveria 75 kg, kurso kaina 3000 Lt, o jeigu sveria 100 kg, kurso kaina 4000 Lt.
Kadangi firma "sandoz" pagaliau pradejo gaminti ta pati vaista kitu pavadinimu, tai lieka tik laukti, o sulaukus griebti ir dziaugtis. Deja vaistai.lt svetaineje kol kas rodo, kad to SANDOZ gamybos vaisto nera vaistinese. Teks laukti, svarbu nenusiminti.
Del to, ar pavyktu ta biurokratija sujudinti apie itraukima i kompensuojamu vaistu sarasha.. kazkaip ziuriu i tai skeptishkai. Mano dermatologas gyveno tokiom rozinem svajonem jau priesh 4 metus. Deja jo rozines svajones liko ir toliau sapne.
Jeigu Jus riboja galimybes rinktis efektyvu gydyma del kainos, galiu vel rekomenduot mazu doziu metoda. Butent mazu doziu metodo kainos nekanda, visada galima padaryti pertraukele. Be to, taip sutaupysit kepenis. Na zinoma, gali tekti gerti pastoviai vaista be ypatingu svajoniu apie "pagerejima visam gyvenimui". Taciau jeigu itartinos kokybes ir efektyvumo bjaurus balzamai, losionai, veido valymai ir kt stebuklai, antibiotikai geriami.. visa tai yra nerimta pagalba, zinoma ji reikalinga taciau isitikinus roaccutane efektyvumu sakyciau kad taip butu: pigiausia, geriausia, teisingiausia. O kur dar tikimybe, kad net ir maza doze jis kaupiasi organizme. Tai lyg investicija. Anksciau ar veliau Jums pavyks sukaupti tam tikra akumuliacine doze. Va tada veidas pageres jau tikrai zenkliai.
Tarp kitko, galiu lazintis su bet kuo, kas reklamuoja veido valyma, kvarco lempas (soliariumus) ir kt stebuklus. Jus ishleiskite visam TAM na tarkim 100 Lt. Kai veidas vel taps baisus, uz ta pati 100 Lt suvartokit roaccutane. Rezultatai gali nustebinti, ir patys isitikinsit kas padeda, o kas tik zada padeti.
Amerikoj taikomas toks metodas vietoj antibiotiku: reikia gerti karta per 2 savaites viena porcija roaccutane, na taip kokias 4 kapsules is karto. Daugiau daryti nieko nereikia. Tai daroma del mazos kainos. Kiek zinau, rezultatai geri. Taip kad siulau mesti bjaurius ir itin stiprius antibiotikus, padovanokit geliu savo veido kosmetologei (paskutiniam vizitui) ir imkites reikalo rimciau.
Pagarbiai
Kadangi roaccutane kaina uz 10 mg N30 sudaro 130 Lt... atlikus mokyklinio lygio skaiciavima, gausime, kad tas vaistas kainuos 1,625 karto pigiau. Gera ekonomija... Jeigu pavyktu gauti tokio vaisto, sutaupytume dideles sumas (kaip zinia, jeigu zmogus sveria 50 kg, jam roaccutane kurso kaina 2000 Lt, jeigu sveria 75 kg, kurso kaina 3000 Lt, o jeigu sveria 100 kg, kurso kaina 4000 Lt.
Kadangi firma "sandoz" pagaliau pradejo gaminti ta pati vaista kitu pavadinimu, tai lieka tik laukti, o sulaukus griebti ir dziaugtis. Deja vaistai.lt svetaineje kol kas rodo, kad to SANDOZ gamybos vaisto nera vaistinese. Teks laukti, svarbu nenusiminti.
Del to, ar pavyktu ta biurokratija sujudinti apie itraukima i kompensuojamu vaistu sarasha.. kazkaip ziuriu i tai skeptishkai. Mano dermatologas gyveno tokiom rozinem svajonem jau priesh 4 metus. Deja jo rozines svajones liko ir toliau sapne.
Jeigu Jus riboja galimybes rinktis efektyvu gydyma del kainos, galiu vel rekomenduot mazu doziu metoda. Butent mazu doziu metodo kainos nekanda, visada galima padaryti pertraukele. Be to, taip sutaupysit kepenis. Na zinoma, gali tekti gerti pastoviai vaista be ypatingu svajoniu apie "pagerejima visam gyvenimui". Taciau jeigu itartinos kokybes ir efektyvumo bjaurus balzamai, losionai, veido valymai ir kt stebuklai, antibiotikai geriami.. visa tai yra nerimta pagalba, zinoma ji reikalinga taciau isitikinus roaccutane efektyvumu sakyciau kad taip butu: pigiausia, geriausia, teisingiausia. O kur dar tikimybe, kad net ir maza doze jis kaupiasi organizme. Tai lyg investicija. Anksciau ar veliau Jums pavyks sukaupti tam tikra akumuliacine doze. Va tada veidas pageres jau tikrai zenkliai.
Tarp kitko, galiu lazintis su bet kuo, kas reklamuoja veido valyma, kvarco lempas (soliariumus) ir kt stebuklus. Jus ishleiskite visam TAM na tarkim 100 Lt. Kai veidas vel taps baisus, uz ta pati 100 Lt suvartokit roaccutane. Rezultatai gali nustebinti, ir patys isitikinsit kas padeda, o kas tik zada padeti.
Amerikoj taikomas toks metodas vietoj antibiotiku: reikia gerti karta per 2 savaites viena porcija roaccutane, na taip kokias 4 kapsules is karto. Daugiau daryti nieko nereikia. Tai daroma del mazos kainos. Kiek zinau, rezultatai geri. Taip kad siulau mesti bjaurius ir itin stiprius antibiotikus, padovanokit geliu savo veido kosmetologei (paskutiniam vizitui) ir imkites reikalo rimciau.
Pagarbiai
nu jo siandien buvau jis norejo man israsyti po 2 tab, per diena, taciau persigalvojo israse brangu krema ir viena tab. per diena. as nzn be ko jis ne pasiule man Isotretinoin Sandoz 20mg kaps.N30, manau kad jo niekur nera ir neveza, na sake kad praejo du men, tai turejau geriau padeti,bet sako dar men palauks jai maziau pades tada teks gerti po 2 tab.
QUOTE(Neezar @ 2007 03 26, 18:58)
Dekui tau uz isamia informacija, o sekmes tai tikrai prireiks, bei kantrybes, dekui
Papildyta:
Papildyta:
o as pagalvojau kad anglijoj galiu ju uzsipirkti, tik 30 lituku butu.o lietuvoj suvartociau
jai Tu apie roaccutane,tai geriau be dermatologu konsultacijos nevartok
QUOTE(Neezar @ 2007 03 28, 20:32)
jai Tu apie roaccutane,tai geriau be dermatologu konsultacijos nevartok
zinau,nesu buka as tik sakau kad kas gyvena uk,ten vaistai kainuoja tapacia kaina betkoks vaistas,ty uz recepta 6 svarai su trupuciu,tai gaunasi daug pigiau nei lietuvoj.tik man nesinori vartoti cia,nes lietuvoj bent normalia kosmetologe tureciau,o cia ne,vat toks tik skirtumas .beo dabar tikrai nebutina,bet ateis laikas-reikes.as paprasciausiai galiu cia tik jo nusipirkt daug pigiau
roaccutane UK pigus??? nagi greit man irodymu
zalias_lapas esi laimes kudikis jei tau oda susitvarke geriant po 5 kapsules ir net randu neliko deja deja kaip man nepasiseke rijau as ir po 6 ir po 7 ir po 8 bet tokio tobulo 100proc rezultato neturiu, bet vistiek nesigailiu kad vartojau pastovejus prie veidrodzio ir pasipudravus atidziai rezultatas buna tikrai neblogas
neezer zinok be reikalo tavo daktaras nedave tau 2 tab o israse kazkokio brangaus tepalo (beje gal parasyk pavadinima idomu vistik) geriau butum uz ta kaina vaistu pageres efektas butu tikrai geresnis nei kazkokio kremo
zalias_lapas esi laimes kudikis jei tau oda susitvarke geriant po 5 kapsules ir net randu neliko deja deja kaip man nepasiseke rijau as ir po 6 ir po 7 ir po 8 bet tokio tobulo 100proc rezultato neturiu, bet vistiek nesigailiu kad vartojau pastovejus prie veidrodzio ir pasipudravus atidziai rezultatas buna tikrai neblogas
neezer zinok be reikalo tavo daktaras nedave tau 2 tab o israse kazkokio brangaus tepalo (beje gal parasyk pavadinima idomu vistik) geriau butum uz ta kaina vaistu pageres efektas butu tikrai geresnis nei kazkokio kremo
actipur, na cia ta pati kompanija gamina kaip ir zeniac prausikli, berots L.E.D. ir tas actipur uzsieni kainuoja 8 eur. o lietuvoje kaip ir zeniac dvigubai brangiau apie 64 lt. Cia manau importotojas kraunasi sau pinigus.
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 03, 12:46)
roaccutane UK pigus??? nagi greit man irodymu
anglijoj bet koks vaistas parduodamas pagal gydytojo recepta kainuoja 6 svarai su trupuciu.nueik pas gydytoja ir pasakyk kad nori ji vartot.beje as kai buvau pas savaji,jis amn israse antibiotiku,sako yra ir stipresniu,bet tada turi but priziurima kas savaite ( buten taip ir pasake every week ) .zodziu manau turejo omeny recoutana,zodziu anglijoj bet kokius vaistus pirktum,kaina bus tapati
o tai kas apie si vaista galvojate pabandyti,ar esat isemegine proceduras su glicolio rugstimi na jei jau tas nepadeda ir tokie pulingi tada gal ir verta bandyt bet siaip nei alhogolio negalima bei nepatartina vartoti laikotarpiu,kai stipri saule sveicia!
man teko skaityt informacini lapeli-siaubas kokios pasekmes!!!! moteriai patarciau 2 metus min nepastot,kad apsigimimu nebutu-baisu
nors mane irgi kamuoja keisti spuogeliai atsirade po gimdymo,kuriu nepavadinsi jaunatviskais,nes jau 29m-tai turejau is labai profesionalios dermatologes rekomendaciju ji gert nes niekas nepadeda
jei kam reikia telefono-labai gera dermatologe ypac spuogu atvejais(tik ta rocutana megsta jinai )
maciuliene-8-650-84084(pas ja i namus vizitai kainuoja 50lt,i privacias klinikas-100-200lt)
man teko skaityt informacini lapeli-siaubas kokios pasekmes!!!! moteriai patarciau 2 metus min nepastot,kad apsigimimu nebutu-baisu
nors mane irgi kamuoja keisti spuogeliai atsirade po gimdymo,kuriu nepavadinsi jaunatviskais,nes jau 29m-tai turejau is labai profesionalios dermatologes rekomendaciju ji gert nes niekas nepadeda
jei kam reikia telefono-labai gera dermatologe ypac spuogu atvejais(tik ta rocutana megsta jinai )
maciuliene-8-650-84084(pas ja i namus vizitai kainuoja 50lt,i privacias klinikas-100-200lt)
glikolio rugsties proceduros rimtom problemom nepadeda, kol buvo daug berimu pamenu dariausi kelias pas kazkokia kosmetologe tai sitaucija tik pablogejo