na taip, geriant roaccutane reikia kantrybės. rezultatų labai greitų ir stebuklingų dažniausiai nebūna Man rytoi bus lygiai 3 mėnesiai kai geriu, vaizdas pagerėjo, bet nėra taip, kad nebeišdyktų nei vienas spuogelis... spėju dar kokius 3 mėnesiukus laisvai reiks pagert
as nelabai suprantu pavyzdz parasyta ant pakuotes kad galioja iki 02menesio tai 02 menesi dar galiu gert jas ar jos galioja tik iki 02 men ir jau 02 negaliu gert?nu tikiuosia supratot ka norejau paklaust. as geriu 2 menesius ir dabar padidino doze iki 40mg nors nelabai norejo didyt bet sakiau kad beveik nebedziusta lupos ir oda,pradzioj tai jautesi tas dziuvimas o dabar beveik nieko nesijauciau. inkstiru ir as turiu ir nemazai bet po truputi rezultatai gereja
QUOTE(zuika26 @ 2010 11 25, 14:43)
as nelabai suprantu pavyzdz parasyta ant pakuotes kad galioja iki 02menesio tai 02 menesi dar galiu gert jas ar jos galioja tik iki 02 men ir jau 02 negaliu gert?nu tikiuosia supratot ka norejau paklaust. as geriu 2 menesius ir dabar padidino doze iki 40mg nors nelabai norejo didyt bet sakiau kad beveik nebedziusta lupos ir oda,pradzioj tai jautesi tas dziuvimas o dabar beveik nieko nesijauciau. inkstiru ir as turiu ir nemazai bet po truputi rezultatai gereja
vasario mėnuo įsiskaito, o kodėl prašei, kad didintų dozę? man skyrė per dieną po 30mg gerti, paskui sakė, mažins, o tau padidino
va va, as irgi nebejauciu nei jokio veido dziuvimo, nei lupu dziuvimo didelio pradzioi tai labai lupos dziuvo. turbut veliau organizmas adaptuiojasi prie to roaccutane
4 menesi nuo 40 mg padidino iki 50 mg man
QUOTE(sev7n @ 2010 11 25, 16:00)
va va, as irgi nebejauciu nei jokio veido dziuvimo, nei lupu dziuvimo didelio pradzioi tai labai lupos dziuvo. turbut veliau organizmas adaptuiojasi prie to roaccutane
OMG po kiek jūs sveriat, kad jums čia tokias dozes skiria?
Na aš dar tik pora savaičių vartoju, bet lūpų džiūvimas apmažėjęs, akys visai nustojo džiūvę, tik vakarais raudoni obuoliai pasidaro, ta prasme, kraujagyslės išryškėja žiauriai ir toks lyg graužimas jaučiasi, ko nebuvo anksčiau.
as tai 76-77 kg. bet neesme, kaip kurie gydytojai ir kokiu budu gydo, vieniem su mazom dozem pakanka ir puikiai veikia, kitiems didesnemis, buna ir milzininskom dozem, kaip pvz 80mg ar net 120 mg yra kas geria
QUOTE(sev7n @ 2010 11 25, 16:28)
as tai 76-77 kg. bet neesme, kaip kurie gydytojai ir kokiu budu gydo, vieniem su mazom dozem pakanka ir puikiai veikia, kitiems didesnemis, buna ir milzininskom dozem, kaip pvz 80mg ar net 120 mg yra kas geria
nu aišku, tai jau ir man tada reikia nusiteikti, kad padidins dozę
Aš jau kaip ir 3mėn vartoju roa, spuogų nelabai dygsta (tfu tfu tfu) bet tie nelemti raudonumai yra vis Tikiuos iki švenčių į žmogų paanšesnė būsiu ;D
nu man tai lupos apstojo dziut veidas ir nelabai dziusta ne taip kaip pradzioj,tai ji sake kad lupu dziuvimas tarsi pirmas pozymis kad doze yra pakankama,ir dar sake kad galima doze didyt tiek kiek sveri.nu bet vienu zodziu as noriu didesnes dozes kad jausciau jok kazkas vyksta sake netgi po menesio jei su 40mg nieks nepasikeis tai 2 savaites gersiu 50mg o po to vel 40mg.nu mano organizmas labai greit prie visko prisitaiko
o sakykit kas kiek laiko jus darotes kepenu tyrimus?
QUOTE(zuika26 @ 2010 11 26, 17:43)
nu man tai lupos apstojo dziut veidas ir nelabai dziusta ne taip kaip pradzioj,tai ji sake kad lupu dziuvimas tarsi pirmas pozymis kad doze yra pakankama,ir dar sake kad galima doze didyt tiek kiek sveri.nu bet vienu zodziu as noriu didesnes dozes kad jausciau jok kazkas vyksta sake netgi po menesio jei su 40mg nieks nepasikeis tai 2 savaites gersiu 50mg o po to vel 40mg.nu mano organizmas labai greit prie visko prisitaiko
Aš aplamai nesidariau nei karto jokių tyrimų ir man net nesakė, kad kokius pasidaryčiau, nors informaciniame tai skaičiau, kad reikia pasidaryti ir karts nuo karto kartoti ir sekti, bet aš kažkaip nesureikšminu roa gėrimo, geriu kaip kokį papildą, kad oda gražesnė būtų o jei jau pradėsiu prastai jaustis reiks tada darytis
kas menesi darausi tyrimus, kaip ir dauguma, kurie vartoja roa.
istekejusi25, tu ten turbut labai maza doze geri, kad tau net neliepia pasidaryt tyrimu
istekejusi25, tu ten turbut labai maza doze geri, kad tau net neliepia pasidaryt tyrimu
As tai du kartus tesidariau, viskas normaliai buvo tai ir nebereikia