Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

na taip, geriant roaccutane reikia kantrybės. rezultatų labai greitų ir stebuklingų dažniausiai nebūna biggrin.gif Man rytoi bus lygiai 3 mėnesiai kai geriu, vaizdas pagerėjo, bet nėra taip, kad nebeišdyktų nei vienas spuogelis... spėju dar kokius 3 mėnesiukus laisvai reiks pagert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 25 lapkričio 2010 - 08:48
as nelabai suprantu blush2.gif pavyzdz parasyta ant pakuotes kad galioja iki 02menesio tai 02 menesi dar galiu gert jas ar jos galioja tik iki 02 men ir jau 02 negaliu gert?nu tikiuosia supratot blush2.gif ka norejau paklaust. as geriu 2 menesius ir dabar padidino doze iki 40mg nors nelabai norejo didyt bet sakiau kad beveik nebedziusta lupos ir oda,pradzioj tai jautesi tas dziuvimas o dabar beveik nieko nesijauciau. inkstiru ir as turiu ir nemazai bet po truputi rezultatai gereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2010 11 25, 14:43)
as nelabai suprantu blush2.gif pavyzdz parasyta ant pakuotes kad galioja iki 02menesio tai 02 menesi dar galiu gert jas ar jos galioja tik iki 02 men ir jau 02 negaliu gert?nu tikiuosia supratot blush2.gif ka norejau paklaust. as geriu 2 menesius ir dabar padidino doze iki 40mg nors nelabai norejo didyt bet sakiau kad beveik nebedziusta lupos ir oda,pradzioj tai jautesi tas dziuvimas o dabar beveik nieko nesijauciau. inkstiru ir as turiu ir nemazai bet po truputi rezultatai gereja smile.gif

vasario mėnuo įsiskaito, o kodėl prašei, kad didintų dozę? man skyrė per dieną po 30mg gerti, paskui sakė, mažins, o tau padidino blink.gif
Atsakyti
va va, as irgi nebejauciu nei jokio veido dziuvimo, nei lupu dziuvimo didelio biggrin.gif pradzioi tai labai lupos dziuvo. turbut veliau organizmas adaptuiojasi prie to roaccutane smile.gif
4 menesi nuo 40 mg padidino iki 50 mg man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 25 lapkričio 2010 - 15:04
QUOTE(sev7n @ 2010 11 25, 16:00)
va va, as irgi nebejauciu nei jokio veido dziuvimo, nei lupu dziuvimo didelio biggrin.gif pradzioi tai labai lupos dziuvo. turbut veliau organizmas adaptuiojasi prie to roaccutane  smile.gif 
4 menesi nuo 40 mg padidino iki 50 mg man

OMG blink.gif po kiek jūs sveriat, kad jums čia tokias dozes skiria?
Na aš dar tik pora savaičių vartoju, bet lūpų džiūvimas apmažėjęs, akys visai nustojo džiūvę, tik vakarais raudoni obuoliai pasidaro, ta prasme, kraujagyslės išryškėja žiauriai doh.gif ir toks lyg graužimas jaučiasi, ko nebuvo anksčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Istekejus25: 25 lapkričio 2010 - 15:22
as tai 76-77 kg. bet neesme, kaip kurie gydytojai ir kokiu budu gydo, vieniem su mazom dozem pakanka ir puikiai veikia, kitiems didesnemis, buna ir milzininskom dozem, kaip pvz 80mg ar net 120 mg yra kas geria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 11 25, 16:28)
as tai 76-77 kg. bet neesme, kaip kurie gydytojai ir kokiu budu gydo, vieniem su mazom dozem pakanka ir puikiai veikia, kitiems didesnemis, buna ir milzininskom dozem, kaip pvz 80mg ar net 120 mg yra kas geria  biggrin.gif

nu aišku, tai jau ir man tada reikia nusiteikti, kad padidins dozę smile.gif
Atsakyti
Aš jau kaip ir 3mėn vartoju roa, spuogų nelabai dygsta (tfu tfu tfu) bet tie nelemti raudonumai yra vis unsure.gif Tikiuos iki švenčių į žmogų paanšesnė būsiu ;D
Atsakyti
nu man tai lupos apstojo dziut veidas ir nelabai dziusta ne taip kaip pradzioj,tai ji sake kad lupu dziuvimas tarsi pirmas pozymis kad doze yra pakankama,ir dar sake kad galima doze didyt tiek kiek sveri.nu bet vienu zodziu as noriu didesnes dozes kad jausciau jok kazkas vyksta ax.gif sake netgi po menesio jei su 40mg nieks nepasikeis tai 2 savaites gersiu 50mg o po to vel 40mg.nu mano organizmas labai greit prie visko prisitaiko doh.gif
o sakykit kas kiek laiko jus darotes kepenu tyrimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2010 11 26, 17:43)
nu man tai lupos apstojo dziut veidas  ir nelabai dziusta ne taip kaip pradzioj,tai ji sake kad lupu dziuvimas tarsi pirmas pozymis kad doze yra pakankama,ir dar sake kad galima doze didyt tiek kiek sveri.nu bet vienu zodziu as noriu didesnes dozes kad jausciau jok kazkas vyksta ax.gif  sake netgi po menesio jei su 40mg nieks nepasikeis tai 2 savaites gersiu 50mg o po to vel 40mg.nu mano organizmas labai greit prie visko prisitaiko doh.gif
o sakykit kas kiek laiko jus darotes kepenu tyrimus? g.gif

Aš aplamai nesidariau nei karto jokių tyrimų rolleyes.gif ir man net nesakė, kad kokius pasidaryčiau, nors informaciniame tai skaičiau, kad reikia pasidaryti ir karts nuo karto kartoti ir sekti, bet aš kažkaip nesureikšminu roa gėrimo, geriu kaip kokį papildą, kad oda gražesnė būtų smile.gif o jei jau pradėsiu prastai jaustis reiks tada darytis ax.gif
Atsakyti
kas menesi darausi tyrimus, kaip ir dauguma, kurie vartoja roa.

istekejusi25, tu ten turbut labai maza doze geri, kad tau net neliepia pasidaryt tyrimu smile.gif
Atsakyti
As tai du kartus tesidariau, viskas normaliai buvo tai ir nebereikia wink.gif
Atsakyti