Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Luella @ 2010 11 20, 17:32)
O man labai daug inkštirų atsirado, čia gal oda taip valosi ar kas darosi? Bet jau nervinti pradėjo.

Man irgi buvo atsiradę bet po truputį nyksta, tai jo čia normalu, daugiau paskaičius tai kitiem irgi atsiranda inkštirų roa vartojant, o kelintą mėn vartoji?
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2010 11 20, 19:03)
Man irgi buvo atsiradę bet po truputį nyksta, tai jo čia normalu, daugiau paskaičius tai kitiem irgi atsiranda inkštirų roa vartojant, o kelintą mėn vartoji?

Beveik mėnesį ir va dabar pastebėjau, kad priviso inkštirų pilna... žodžiu įdomus vaistas tas roaccutanas, situacija vos ne kas dieną keičiasi.
Atsakyti
Luella nenusimink, finalinis rezultatas vistiek bus geras, o kad cia biski pabere labiau, tai neverta reaguot labai.
Atsakyti
Šiais šitie vaistai brangūs, bet kas dvejojate būtent dėl kainos tai Kaune, Gedimino vaistinėjė (lyg Gedimino g. 34) būtent šį mėnesį berodz šie vaistai 10mg 30 kapsulių kainuoja tik 35.30 LT. smile.gif Didelis kainų šuolis, turint galvoje, kad šiaip reiktų pakloti 100 LT už juos.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 22, 13:05)
Šiais šitie vaistai brangūs, bet kas dvejojate būtent dėl kainos tai Kaune, Gedimino vaistinėjė (lyg Gedimino g. 34) būtent šį mėnesį berodz šie vaistai 10mg 30 kapsulių kainuoja tik 35.30 LT. smile.gif  Didelis kainų šuolis, turint galvoje, kad šiaip reiktų pakloti 100 LT už juos....  g.gif

Aha, aš tai dvi dėžutes (po 30kapsuliu 10mg) nusipirkau, viena kainavo 32 litukai wink.gif perpus pigiau, nes galiojimo laikas yra iki sausio antros berots wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2010 11 22, 20:45)
Aha, aš tai dvi dėžutes (po 30kapsuliu 10mg) nusipirkau, viena kainavo 32 litukai wink.gif perpus pigiau, nes galiojimo laikas yra iki sausio antros berots wink.gif

O po kiek tau reikia gerti mg.?

Aha, sakė ir man, kad dar jiems iki gruodžio akcija ir mėnesiui gaunasi apie 110lt, o šiaip sakė ne akcijos metu kainuoja apie 160lt doh.gif na tikėkimės pratęs akciją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Istekejus25: 22 lapkričio 2010 - 20:12
QUOTE(Istekejus25 @ 2010 11 22, 21:11)
O po kiek tau reikia gerti mg.?

Aha, sakė ir man, kad dar jiems iki gruodžio akcija ir mėnesiui gaunasi apie 110lt, o šiaip sakė ne akcijos metu kainuoja apie 160lt doh.gif na tikėkimės pratęs akciją biggrin.gif

Šiuo metu tai geriu po 10 mg/day
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2010 11 22, 22:12)
Šiuo metu tai geriu po 10 mg/day

o cia pati kurso pabaiga, ar cia kurso pradzia, kad minimaliausia doze geri? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 11 22, 23:35)
o cia pati kurso pabaiga, ar cia kurso pradzia, kad minimaliausia doze geri? smile.gif

Vidurys, patį pirmą mėn gėriau po20mg, nežinau kodėl man minimum ji paskyrė, sakė daugiau nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 11 22, 00:18)
Luella nenusimink, finalinis rezultatas vistiek bus geras, o kad cia biski pabere labiau, tai neverta reaguot labai.

Na, bet taip šlykštu... visa oda inkštiruota dabar, tokia užsikimšusi, fu negaliu į save žiūrėti... spuogas, jei koks išdygsta tai kitą dieną jau ir pradingsta, bet tie inkštirai tai žudo mane...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 23, 21:01)
Na, bet taip šlykštu... visa oda inkštiruota dabar, tokia užsikimšusi, fu negaliu į save žiūrėti... spuogas, jei koks išdygsta tai kitą dieną jau ir pradingsta, bet tie inkštirai tai žudo mane...

Pas mane taip jie išsimušdavo, kai gerai pasinervuodavau, atrodydavo, kad net jaučiu kaip jie išsimušinėja unsure.gif o man su spuogais prasčiau, nes nenulaikau nagų neprikišus prie jų doh.gif
Atsakyti
mane tai kaip užkniso tas roa, greičiau tas rezultatas pasirodytų, o aš tokia nervuota kartais bunu tai stogas važiuoja man ;D
Atsakyti