Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Luella @ 2010 11 18, 00:22)
Ir dar norėčiau paklausti merginų, kurių čia žiūriu mažuma, vaikinai, jei ką praleiskit pro akim  biggrin.gif  jums ciklo neišbalansavo? Nes aš nesulaukiu, jau tuoj prisigalvosiu, kad nėščia ir pan.  doh.gif ar dar visokių nesąmonių, aš linkusi tokiais atvejais į paranojas  biggrin.gif

Na žinok ne, man atsmeniškai tai tvarkoj viskas wink.gif
Atsakyti
Aš pačią mažiausią geriu, bet jautrus mano organizmas, sausėjimą tikrai jaučiu, tiek odos, tiek lūpų. Aš irgi turiu tų spiritukų, bet nieko nebetepu absoliučiai, jei iškyla pats nunyksta, nes jei užtepu iškart nušerpetoja.

Dėl soliariumo, ar visai išprotėjot? Negalima gi, nei odos valymų, nei kažkokių veido procedūrų, nei saulės, jei vasarą būtų teptis apsauginiu reiktų. Aš nerizikuočiau.

Ir dar norėčiau paklausti merginų, kurių čia žiūriu mažuma, vaikinai, jei ką praleiskit pro akim  biggrin.gif  jums ciklo neišbalansavo? Nes aš nesulaukiu, jau tuoj prisigalvosiu, kad nėščia ir pan.  doh.gif ar dar visokių nesąmonių, aš linkusi tokiais atvejais į paranojas  biggrin.gif
Papildyta:

Gal tavo labai riebi buvo? Nes aš turiu šitą kremą, turiu tepti ryte, vakare, o apie spiritus jau pamiršau  biggrin.gif

Nu ka zinau , as kas antra ryta tik tepu tuo kremu , o kaip pradejau gert Roa 20mg tai pirmas 2 savaites ziauriai dziuvo oda ,iki tol kol krema isigijau(avene clean ac) cia gal kad bernas esu , kitokia oda biggrin.gif
Atsakyti
Dėl soliariumo, ar visai išprotėjot? Negalima gi, nei odos valymų, nei kažkokių veido procedūrų, nei saulės, jei vasarą būtų teptis apsauginiu reiktų. Aš nerizikuočiau.

Aš linkus rizikuot dirol.gif nes oda balta, spuogai raudoni, baisu žiūrėt į veidrodį nusivalius visus špaklius bijau.gif
Va nuėjau pora kartų ir ruda, ko anksčiau per du kartus nebūdavo, žinau, kad negerai, bet nuo kelių kartų gal nieko blogo neatsitiks smile.gif

O dėl ciklo man kol kas viskas tvarkoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Istekejus25: 18 lapkričio 2010 - 13:20
luella del ciklo tai pas mane jis ir taip gryba pjauna bet kai pradejau gert roa tai nebuvo kazkur apie 2 menesius tai ir pradejo stogas vaziuot testu bele kiek pasidariau bet viskas tvarkoj aciu d ne nestuke.gif o roa as geriu 2 menesius tai manau kad jis kazkiek isreguliavo ziuresiu kada kitos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2010 11 18, 15:10)
luella del ciklo tai pas mane jis ir taip gryba pjauna bet kai pradejau gert roa tai nebuvo kazkur apie 2 menesius tai ir pradejo stogas vaziuot testu bele kiek pasidariau bet viskas tvarkoj aciu d ne nestuke.gif o roa as geriu 2 menesius tai manau kad jis kazkiek isreguliavo ziuresiu kada kitos bus smile.gif

Aha, nu aš žiūrėsiu, šiaip manau, kad čia tik mano paranojos, nervų visokių buvo, gal dėl to...
Atsakyti
o ar yra skirtumas tarkim paskirta 30mg/day ir perku kapsules po 10mg ir po tris kapsules dienoj ? ar 20mg ir 10mg kapsules ?
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 18, 21:38)
o ar yra skirtumas tarkim paskirta 30mg/day ir perku kapsules po 10mg ir po tris kapsules dienoj ? ar 20mg ir 10mg kapsules ?

tai jokio skirtumo nera, vistiek 30mg/day geri ;P
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2010 11 18, 22:26)
tai jokio skirtumo nera, vistiek 30mg/day geri ;P

aisku , nes po 20mg neradau tai po 10mg nusipirkau , per pietus visas 3 kapsules gersiu ant karto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonukas1: 18 lapkričio 2010 - 21:45
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 18, 22:44)
aisku , nes po 20mg neradau tai po 10mg nusipirkau , per pietus visas 3 kapsules gersiu ant karto .

o tai tu pats taip nusprendei gert ar tau taip paskyrė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 18, 22:44)

[B]Uoj, ar ne per daug iš karto? At tau tai siulyčiau ryte per pietus ir vakare gerti jei jau po 10mg turi wink.gif o tau gydytoja neparase kaip gerti? wink.gif
Atsakyti
Nu vienu zodziu gydausi jau 2.5men tai buvau pas daktare ir jau viskas gerai , sake nebekelt kurso tik pabaigt 3 men su 20mg , ir kitus du men su 10mg ir viskas , bet biski isoko spuogu tai si menesi 30mg sugersiu , juolab kad juokingos dozes , sverenciam 80kg.O kad roa po 10mg tris kart dienoj tai nemanau , net ant lapelio parasyta per 1-2 kartus isgert , ir vienas cia gydosi pas ta pacia daktare tai viska per pietus liepe isgert smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonukas1: 19 lapkričio 2010 - 10:06
O man labai daug inkštirų atsirado, čia gal oda taip valosi ar kas darosi? Bet jau nervinti pradėjo.
Atsakyti