QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 15, 23:03)
Asmeniskai kiekviena vakara specialiu losijonu tepuosi ten kaip spiritas (gaminamas) ir ant spuogelio cinku patepu , taip gydytoja liepe .O tas odos dziuvimas laikinas , pradek tepti drekinamuoju kremu ir viskas susitvarkys , na gal jus dideles dozes geriat , nes mano silpna todel gal pakako
Aš pačią mažiausią geriu, bet jautrus mano organizmas, sausėjimą tikrai jaučiu, tiek odos, tiek lūpų. Aš irgi turiu tų spiritukų, bet nieko nebetepu absoliučiai, jei iškyla pats nunyksta, nes jei užtepu iškart nušerpetoja.
Dėl soliariumo, ar visai išprotėjot? Negalima gi, nei odos valymų, nei kažkokių veido procedūrų, nei saulės, jei vasarą būtų teptis apsauginiu reiktų. Aš nerizikuočiau.
Ir dar norėčiau paklausti merginų, kurių čia žiūriu mažuma, vaikinai, jei ką praleiskit pro akim
jums ciklo neišbalansavo? Nes aš nesulaukiu, jau tuoj prisigalvosiu, kad nėščia ir pan.
ar dar visokių nesąmonių, aš linkusi tokiais atvejais į paranojas
Papildyta:
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 17, 11:51)
as tai nesuprantu kaip jum ten ta oda taip sauseja
man pora savaiciu sausejo kaip jokio drekinimo kremo netepiau.. dabar avene clean ac kas antra diena ir oda dar geriau atrodo nei pries roa gerdamas , plius spiritu specialiu kiekviena vakara tepu..
Gal tavo labai riebi buvo? Nes aš turiu šitą kremą, turiu tepti ryte, vakare, o apie spiritus jau pamiršau