Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 15, 23:03)
Asmeniskai kiekviena vakara specialiu losijonu tepuosi ten kaip spiritas (gaminamas) ir ant spuogelio cinku patepu , taip gydytoja liepe .O tas odos dziuvimas laikinas , pradek tepti drekinamuoju kremu ir viskas susitvarkys , na gal jus dideles dozes geriat , nes mano silpna todel gal pakako smile.gif

Aš tai + dar taip pat tepuosi kažkokią suplaktinę, galinamą Gintarinėj vaistinėj ;D
Atsakyti
Sveiki, na aš kai paklausiau ar reikia dar kokių specialiai kremų, losjonų ar šiaip kažko prie Roa vartojimo, tai man sakė ko reikės, tai drėkinamo kremo ir vazelino. Jokių papildomų tepaliukų ar mikstūrėlių tepimui man neišrašė.
Na o kas dėl Roa vartojimo, tai vartoju dar tik savaitė, bet to vadinamo spuogų antpuolio dar nesulaukiau biggrin.gif iškyla vienas kitas skauduliukas ar kaip sakė šiaip spuogutis ir tiek, man per tą savaitę vartojimo netgi pagerėjo, nepablogėjo (ir tikiuosi nepablogės tfu tfu tfu biggrin.gif ) nes man per dieną tų skaudulių tiek prikildavo, kad... swoon.gif o dabar veidas gražėja wub.gif
Ketvirtą vartojimo dieną beproto pradėjo sausėti lūpos ir akys doh.gif nespėju tept ir lašintis šaliukų smile.gif
Tik va ko labiausiai bijojau tą ir turiu, galvos skaumą verysad.gif antrą dieną vartojimo apturėjau migreną, kuri mane ir taip karts nuo karto aplankydavo, nusimušiau kaip visada per pora dienų skausmą su milžiniškom citramono dozėm, bet va maudimas pereinantis į skausmą vis dar laikosi iki šiol verysad.gif na tikiuosi tai laikina biggrin.gif
O kažin kaip reikalai su soliariumais vartojant Roa? skaičiau, kad nerekomanduojama eiti tiek į soliariumus, tiek ant saulės be SPF15 apsaugos. Bet gal vartojant nedideles dozes nieko neatsitiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Istekejus25: 16 lapkričio 2010 - 11:13
QUOTE(Istekejus25 @ 2010 11 16, 12:11)
Sveiki, na aš kai paklausiau ar reikia dar kokių specialiai kremų, losjonų ar šiaip kažko prie Roa vartojimo, tai man sakė ko reikės, tai drėkinamo kremo ir vazelino. Jokių papildomų tepaliukų ar mikstūrėlių tepimui man neišrašė.
Na o kas dėl Roa vartojimo, tai vartoju dar tik savaitė, bet to vadinamo spuogų antpuolio dar nesulaukiau  biggrin.gif iškyla vienas kitas skauduliukas ar kaip sakė šiaip spuogutis ir tiek, man per tą savaitę vartojimo netgi pagerėjo, nepablogėjo (ir tikiuosi nepablogės tfu tfu tfu  biggrin.gif ) nes man per dieną tų skaudulių tiek prikildavo, kad...  swoon.gif  o dabar veidas gražėja  wub.gif
Ketvirtą vartojimo dieną beproto pradėjo sausėti lūpos ir akys  doh.gif nespėju tept ir lašintis šaliukų smile.gif
Tik va ko labiausiai bijojau tą ir turiu, galvos skaumą  verysad.gif antrą dieną vartojimo apturėjau migreną, kuri mane ir taip karts nuo karto aplankydavo, nusimušiau kaip visada per pora dienų skausmą su milžiniškom citramono dozėm, bet va maudimas pereinantis į skausmą vis dar laikosi iki šiol  verysad.gif na tikiuosi tai laikina  biggrin.gif
O kažin kaip reikalai su soliariumais vartojant Roa? skaičiau, kad nerekomanduojama eiti tiek į soliariumus, tiek ant saulės be SPF15 apsaugos. Bet gal vartojant nedideles dozes nieko neatsitiks  ax.gif

Tai nuotaika ir bus gera , prie ko jus isivaizduojat kad geriant Roa turi but su sveikata blogai ir tt plius jeigu sportuot galima ? Pvz,nemanau jei antibiotikus kokius nors gertum leistu tau sportuoti ir paziurejus sudeti Roa vitamino a perteklius ir tiek. Asmeniskai dabar sportuoju laikausi rezimo ir net uzmirstu kad kazka geriu biggrin.gif tik pradzioje kazkaip labai sureiksminau pirmas 2-3 savaites , o dabar isgeri ir viskas.. smile.gif o del soliariumo paciam idomu , siaip parasyta kad po kurso reiktu palaukt pora menesiu tik tada butu galima , nes noreciau nueit nes lb oda pasviesejo nuo tu vaistu ir teplioniu .
Atsakyti
Aš tai nepatariu eit į soliariuma, reikia džiaugtis kad ne kokią vasarą, kai šilta,saule kepina Roa vartojam, nes šiuo metu musu organizmas yra neatsparus ultravioletiniams saules spinduliams, oda ir taip sausa, nemanau kad yra reikalo dar ja kankint soliariumais. Istekejus25 tu palauk, pažiūrėsi kas po mėnesio Roa vartojimo bus. tad patarčiau nesiskubint, O jei eini tai minimum 20-25 apsauga detis, esu skaičius kad ir pūlinukais išberia
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2010 11 16, 20:00)
Aš tai nepatariu eit į soliariuma, reikia džiaugtis kad ne kokią vasarą, kai šilta,saule kepina Roa vartojam, nes šiuo metu musu organizmas yra neatsparus ultravioletiniams saules spinduliams, oda ir taip sausa, nemanau kad yra reikalo dar ja kankint soliariumais. Istekejus25 tu palauk, pažiūrėsi kas po mėnesio Roa vartojimo bus. tad patarčiau nesiskubint, O jei eini tai minimum 20-25 apsauga detis, esu skaičius kad ir pūlinukais išberia

Na aš jau buvau, tai kaip ir nieko neįprasto nebuvo smile.gif taigi bandysiu ir toliau eit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Istekejus25 @ 2010 11 16, 17:04)
Na aš jau buvau, tai kaip ir nieko neįprasto nebuvo  smile.gif taigi bandysiu ir toliau eit  cool.gif

O ko tu tikėjaisi, kad tik į kabiną įžengus oda nukris? biggrin.gif Roa išsausina odą, soliariumas dar pasausins. UV žaloja odą, o su Roa ji ir taip neatspari infekcijoms, sunkiau gyja. Saulė dar sulėtins gyjimą. Be to, oda lengviau nudega, dar gali berti, yra tikimybė, kad oda įdegs netolygiai, atsiras dėmių, t.y. odos hiperpigmentacija paaštrės. Tavo pasirinkimas, bet kam bereikalingai kompromituoti savo odą ir apsunkinti gyjimą...
Atsakyti
as tai nesuprantu kaip jum ten ta oda taip sauseja biggrin.gif man pora savaiciu sausejo kaip jokio drekinimo kremo netepiau.. dabar avene clean ac kas antra diena ir oda dar geriau atrodo nei pries roa gerdamas , plius spiritu specialiu kiekviena vakara tepu..
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 17, 01:56)
O ko tu tikėjaisi, kad tik į kabiną įžengus oda nukris?  biggrin.gif Roa išsausina odą, soliariumas dar pasausins. UV žaloja odą, o su Roa ji ir taip neatspari infekcijoms, sunkiau gyja. Saulė dar sulėtins gyjimą. Be to, oda lengviau nudega, dar gali berti, yra tikimybė, kad oda įdegs netolygiai, atsiras dėmių, t.y. odos hiperpigmentacija paaštrės. Tavo pasirinkimas, bet kam bereikalingai kompromituoti savo odą ir apsunkinti gyjimą...

Aha tikėjausi, kad tik pro salono duris įžengus oda nukris lotuliukas.gif jau kaip pasakai, tai nei rėk, nei bėk lotuliukas.gif ir be Roa vartojimo oda yra žalojama, jei nežinojai. Tavo išvardintos reakcijų tikimybės tik ir lieka tikimybėmis. Jau tiek čia kai kurie dedasi tokiais visažiniais, kad net baisu ką nors ir parašyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 17, 11:51)
as tai nesuprantu kaip jum ten ta oda taip sauseja biggrin.gif man pora savaiciu sausejo kaip jokio drekinimo kremo netepiau.. dabar avene clean ac kas antra diena ir oda dar geriau atrodo nei pries roa gerdamas , plius spiritu specialiu kiekviena vakara tepu..

Na man kol kas oda nesausėja, sausėja lūpos ir akys doh.gif
Atsakyti
galva ir man skaudejo kai tik pradejau gert roa,galvojau tik ne tai doh.gif bet padidinau skysciu kieki ir praejo,bet kai tik sumazinu skysciu tai galva kaip ne sava,turbut roa kaltas nes pries roa tai to nebudavo.o kas del soliariumu tai nepatarciau eit,nu bet kiekvieno savas pasirinkimas.as vasara pirma syki apsilankiau pas savo daktare kuri ir pasiule roa,bet grieztai pasake kad gert galesiu pradet tik rudeni,del to kad oda buna labai jautri saulei todel manau soliariumas neisimtis taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 15, 23:03)
Asmeniskai kiekviena vakara specialiu losijonu tepuosi ten kaip spiritas (gaminamas) ir ant spuogelio cinku patepu , taip gydytoja liepe .O tas odos dziuvimas laikinas , pradek tepti drekinamuoju kremu ir viskas susitvarkys , na gal jus dideles dozes geriat , nes mano silpna todel gal pakako smile.gif

Aš pačią mažiausią geriu, bet jautrus mano organizmas, sausėjimą tikrai jaučiu, tiek odos, tiek lūpų. Aš irgi turiu tų spiritukų, bet nieko nebetepu absoliučiai, jei iškyla pats nunyksta, nes jei užtepu iškart nušerpetoja.

Dėl soliariumo, ar visai išprotėjot? Negalima gi, nei odos valymų, nei kažkokių veido procedūrų, nei saulės, jei vasarą būtų teptis apsauginiu reiktų. Aš nerizikuočiau.

Ir dar norėčiau paklausti merginų, kurių čia žiūriu mažuma, vaikinai, jei ką praleiskit pro akim biggrin.gif jums ciklo neišbalansavo? Nes aš nesulaukiu, jau tuoj prisigalvosiu, kad nėščia ir pan. doh.gif ar dar visokių nesąmonių, aš linkusi tokiais atvejais į paranojas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 17, 11:51)

Gal tavo labai riebi buvo? Nes aš turiu šitą kremą, turiu tepti ryte, vakare, o apie spiritus jau pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luella: 17 lapkričio 2010 - 23:15
QUOTE(Istek kaejus25 @ 2010 11 17, 04:45)
ir be Roa vartojimo oda yra žalojama, jei nežinojai.

Tai būtent. O geriant Roa ne tik teorinės dirginimo ir žalojimo galimybės yra. Oda tiesiog nepajėgia efektyviai gintis nuo aplinkos, ir tai yra faktas. Jei neismato odos paviršiuje, tai nereiškia, kad niekas nevyksta
Jei nepatinka patarimai- geriau juos ignoruot, o ne spjaut į akį, jei kas nors susirūpinimą išreiškia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 17 lapkričio 2010 - 23:53
Kalbant apie odos isdziuvima, tai man jis nesijaucia visiskai, nes naudoju kasdien drekinamaji krema ryte, kai nusiprausiu veida. Siuo metu geriu 40 mg/day smile.gif
Vakare gyditoja irgi liepe tik ant spuogiuku naudot ta spirtini (speceliai gaminama) ir cinka (Biomaris active cream) - irgi tik ant pazeistu vietu, ir kas trecia vakara, mazu kiekiu Sanoxit (5 proc. benzol peroxide) smile.gif
Atsakyti