Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

Man tai jokiu galvos skausmu nera (tfu tfu tfu). Seip visi tie salutiniai poveikiai priklauso nuo organizmo ir nuo to kiek mg/day geria. Esu skaicius kur geria 80mg/day tai jau ir kraujas is nosies bega ir t.t. O seip nera ko jaudintis
Atsakyti
QUOTE(Veeti @ 2010 11 10, 17:33)
Man tai jokiu galvos skausmu nera (tfu tfu tfu). Seip visi tie salutiniai poveikiai priklauso nuo organizmo ir nuo to kiek mg/day geria. Esu skaicius kur geria 80mg/day  tai jau ir kraujas is nosies bega ir t.t. O seip nera ko jaudintis

Na man paskyrė pirmą mėnesį 30mg, o paskui žiūrės ar reikia mažinti ar didinti unsure.gif
tai labai tikiuosi, kad mažins ir mažai kas pasireikš, optimistė, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas menuo gali buti sunkesnis, man truputi nugara skaudejo lupas dziuvo taip nemazai, oda sausejo, o as tau siulau is karto apsirupint drekinamuoju kremu ir geru vazelinu lupom biggrin.gif o man sumazino antra menesi tai dabar viskas daug lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Aš vartoju, neturiu vaikų, tai jei turėsiu vadinsis, kad prieš gimdymą gėriau lotuliukas.gif Bet aš nesuprantu, kodėl merginos neskaitot info lapelių, ten viskas gražiai parašyta, kad per mėnesį roaccutane pasišalina iš organizamo ir jau galima pastoti, nes jis organizme nesikaupia, pasišalina ir nebėra. Mano gydytoja prieš išrašydama manęs kelis sykius klausė, ar neplanuoju vaikų, nes bent jau metus jinai rekomenduotų nepastoti. Tai tiek. Man kol kas neaktualu visiškai tai.
Išgėrus pirmąsias tabletes šiaip labai bloga man buvo, apetitas visiškai dingo, žodžiu labai blogai jaučiausi, dabar jau daugiau nei savaitę geriu, manau organizmas apsiprato, tai viskas daugmaž normaliai, tik va porą tokių skaudesnių spuogų išdygo, tai irgi manau nuo vaistų. Žiūrėsim, kas toliau bus.
Atsakyti
Sveiki visi ir visos. Greitu metu tureciau pradeti vartoti Roaccutane, tik pries tai noriu pasikonsultuoti su savo seimos gydytoja, kuri mane priziuri nuo pat mazens ir puikiai zino mano sveikatos bukle. Noreciau paklausti, ar gerai supratau perskaites sia ir kai kurias kitas temas, kad vyriskoji lytis geriau sugyvena su siuo preparatu? Ta prasme, salutiniai poveikiai svelnesni, rezultatai akivaizdesni. Spuogai kankina jau apie 7-8 metus, nusibodo pries juos kariaut su visokiais kremais ir tepalais. Cia taspats kaip i kara varyt su ragatke pasaudyt.. Taigi stengsiuos bent karta i savaite aprasyt pokycius ir salutinius poveikius. Palinkekit man sekmes ir kantrybes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Veeti @ 2010 11 10, 20:38)
Pirmas menuo gali buti sunkesnis, man truputi nugara skaudejo lupas dziuvo taip nemazai, oda sausejo, o as tau siulau is karto apsirupint drekinamuoju kremu ir geru vazelinu lupom biggrin.gif o man sumazino antra menesi tai dabar viskas daug lengviau biggrin.gif

Jau kremais, vazelinais ir sausiems plaukams šampūnu pasirūpinau biggrin.gif na aš geriu dar tik kelios dienos ir kol kas jokių šalutinių nejaučiu, na pasireiškė vidinis drebulys, galvos maudimas, nosis užgulus, toks vaizdas kad su spaudimu kažkas ne taip, bet aš jų nepriskiriu prie šių vaistų vartoji, nes man tokie simptomai ir gan dažnai pasikartodavo dar ir iki Roa vartojimo rolleyes.gif
Atsakyti
Tu taip negalvok kad tau kokie baisus salutiniai poveikiai pasireiks ar dar kas, patariu maziau galvot kad roa geri tongue.gif
Atsakyti
Lander sveikas, taip tu gerai supratai, vaikinams roa tikrai nera kazkas baisaus, ko negaletum iskenteti smile.gif Jo sekmes tau butinai aprasyk poveiki vis, bus idomu paskaityti.
Atsakyti
Na sveiki, kaip visiems sekasi? Aš kokias porą savaičių geriu tai jaučiu tą vadinama pablogėjimą, vis iškyla tokių skaudulių, gerai, kad nedaug, nugyja vienas, tada kitas... ir paskui tokie smulkučiai spuogeliai, jei patepu kokiu tepaliuku iškart siaubingai oda nusausėja ir nusilupa, tai galvoju gal geriau apskritai niekuo neteplioti, nes besilupinėjanti oda dar negražiau atrodo, nei spuogelis, na žodžiu laiko dar daug, tai tikiuosi toliau ims viskas gerėti.
Atsakyti
Luella ims tikrai igereti, tik patarciau jokiu jokiu tepaliuku neteplioti absoliuciai, isskyrus drekinamaji krema kuri turejo paskirti nuo sausejimo, o siaip tai tik ryte vakare su vandeniu nusiplauni ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 11 15, 21:12)
Luella ims tikrai igereti, tik patarciau jokiu jokiu tepaliuku neteplioti absoliuciai, isskyrus drekinamaji krema kuri turejo paskirti nuo sausejimo, o siaip tai tik ryte vakare su vandeniu nusiplauni ir viskas wink.gif

Kremą aš ir taip naudoju, mano oda mišri, tai drėkinti visada reikėjo... o pati gydytoja sakė, kad kol pradės gerėti galima ten padezinfekuoti, bet matau, kad labai sausėja oda, tai atsisakysiu ir tik kremą naudosiu
Atsakyti
Asmeniskai kiekviena vakara specialiu losijonu tepuosi ten kaip spiritas (gaminamas) ir ant spuogelio cinku patepu , taip gydytoja liepe .O tas odos dziuvimas laikinas , pradek tepti drekinamuoju kremu ir viskas susitvarkys , na gal jus dideles dozes geriat , nes mano silpna todel gal pakako smile.gif
Atsakyti