Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

Zuika26, pades pades tikrai tas roa smile.gif as tai siaip negeriu kavos, nu labai retai kada, ir nerukau biggrin.gif gali gert man rodos ir rukyti vistiek kad ir roa vartoji :} tiek kava tiek cigaretes taip ar taip nesweika yra geriant roa ar negeriant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Istekejus25 @ 2010 11 06, 12:06)
Sveiki,
Norėjau paklausti ar galima Roaccutane vartoti kartu su maisto papildais ir vaistais uždegimą gydyti? noriu kuo greičiau pradėti gydytis odą, bet va nžn ar galima jį su tokiais vaistais gerti unsure.gif

kodel butu negalima maisto papildu vartot ? mano racionas siuo metu is ju, kepenim apsauga, vitaminai , gerosios zarnyno bakterijos ir tt , ka cia kiti sneka tai neklausyk , su gydytoja snekejau smile.gif o del tu vaistu nuo uzdegimo , butu idomu pamatyti sudeti ju smile.gif
Atsakyti
Jo neklausyk ka cia kiti sneka biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, esu naujoke cia, bet labaij us cia sauniai diskutuojat, todel nusprendziau prisijungti ax.gif
mano istorija, tokia, kad taip pat beria jau daugiau nei 10 metu, ir nieko negaliu padaryt. Buvau Kaune pas dermatologa Grusauska, jis man pasiule gerti roaccutane.. bet baiminuosi, jog dar esu negimdziusi ir bijau paskmiu. Ar esate kuri nors vartojusi pries gimdyma siuos vaistus? ir po kiek laiko pastojote? labai bijau salutiniu poveikiu, bet nemaziau trokstu atsikratyti tu berimu verysad.gif
Atsakyti
Zinkina nuu tai ir neskubek gimdyti biggrin.gif kaj kurie gydytojai netgi esu girdejas kad pries merginom pradedant vartot roa duoda sutarti ar kazka panasaus kad pasirasytum jog nepastosi kuri laika, bet tiksliai nepamenu kiek ten ar puse metu ar daugiau, nu aisq pora metu manau kaip minimum apsidraudziant nereiktu pastoti kogero :} o del salutininu poveikiu tai merginom buna sunkiau pernest kursa nei vaikinam, ka as zinau pagrindiniai salutiniai poveikei sausos lupos, nugaros skausmas, piktumas, nenoriu gazdint bet daug kur esu skaites kad panom plaukai slinkt dar pradeda, na bet laikinai ;] tai va, bet grozis reikalauja auku :}}
Atsakyti
Pokalbis, tu kai pradedi i pievas varyt, tai net kartais nebejuokinga biggrin.gif

zinkina, na geriausiai konsultuotis su dermatalogais, ir ka pasakys, ir kokia ten situacija pas tave geriausi pati matai, jei niekas kitas nepadeda, tada pirmyn. informacini lapeli perskaityk ir tiek. cia visa sia tema perskaicius, nerasi baisiu salutiniu poveikiu patyrusiu zmoniu.

dar gali perziuret apzvalgas beveik 2000 http://www.acne.org/...s/29/page1.html zmoniu, ir susidaryt pilna vaizda kokie dazniuasiai simptomai is pirmu lupu zmoniu, o ne is "girdejau", "manau", "gali but" rasanciu zmoniu smile.gif kiekvienam idividualiai bet, labai retais atvejais tie baisiausi salutiniai poveikiai pasireiskia.
Atsakyti
QUOTE(zinkina @ 2010 11 08, 16:43)
sveiki, esu naujoke cia, bet labaij us cia sauniai diskutuojat, todel nusprendziau prisijungti  ax.gif
mano istorija, tokia, kad taip pat beria jau daugiau nei 10 metu, ir nieko negaliu padaryt. Buvau Kaune pas dermatologa Grusauska, jis man pasiule gerti roaccutane.. bet baiminuosi, jog dar esu negimdziusi ir bijau pasekmiu. Ar esate kuri nors vartojusi pries gimdyma siuos vaistus? ir po kiek laiko pastojote? labai bijau salutiniu poveikiu, bet nemaziau trokstu atsikratyti tu berimu  verysad.gif

Sveiki, aš ir kreipiausi pas gyd. Grušauską, tai kai aš apsisprendžiau pradėt vartot roa tai jis sakė: nebandyt pastot, nes pasmaugsiu pats savom rankom biggrin.gif
Jei esi suplanavusi greitu laiku pastoti, tai neverta net galvot apie roa vartojimą, bet jei, tai tik ateity, tai nėra ko dvejoti. Niekur neparašyta, kiek skaičiau apie roa, kad negalima aplamai pastoti vartojus roa. Kaip rašoma informaciniame lapelyje, tai negalima pastoti: vartojimo laikotarpiu ir mėnesį po jo baigimo, kadangi taip bijai, tavo vietoje palaukčiau dar pusę metų ir drąsiai gimdyčiau nestuke.gif
O dėl šalutinių ir aš bijau, bet reikia rizikuot, jei norim gražios - nespuogotos odos wub.gif
Atsakyti
Sev7n taigi as rimtai sakau, del tu salutiniu poveikiu. cia visa tema paskaicius .. kiek cia tos lietuvos tera, o ir cia diskutuojanciu.. 10?20? maximum 100 zmoniu, o as sakau ka esu skaites kituose anglu rusu forumuose 1000 puslapiu pridiskutuota, kaj vartojau roa buvau uzsivedes skaityt visu istorijas patarimus ir pan, tai patikek ten tikrai ne vienam ir nedviem buvo ne tik lupu dziuvmas ir nugaros skausmas is salutiniu poveikiu wink.gif aisq kad ten bus tie salutiniai poveikei kazkokie baisus tai mazai tiketina, bet visgi buna tikrai nedaug kam bet buna :}
Atsakyti
o kaip su galvos skausmu? ar daug kam jis pasireikšdavo ir kaip dažnai? nes va ko bijau tai galvos skausmo unsure.gif
Atsakyti
niekada, man nei ankscčiau galva skaudėdavo (na labai labai retais atvejais) nei dabar kai roa geriau jau 2,5 menesio nei karto. juk cia nera net daznas salutinis poveikis...
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 11 10, 01:17)
niekada, man nei ankscčiau galva skaudėdavo (na labai labai retais atvejais) nei dabar kai roa geriau jau 2,5 menesio nei karto. juk cia nera net daznas salutinis poveikis...

Tai pasiskaityk tada atidžiau apie dažnus šalutinius poveikius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Istekejus25: 10 lapkričio 2010 - 11:42
na oficialioje Roche knyguteje apie galvos skausma neminima prie daznu salutiniu poveikiu. Informaciniame lapelyje prie daznu, dabar matau smile.gif
Atsakyti