Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Jonukas1 @ 2010 11 03, 22:56)
jei busi uzsidares tada tikrai trenks , jei bendrausi visai kitaip , beje po kiek mg geri ?smile.gif
o kas del alko tai patariu atsisakyti , na ten viena kita taure per sventes galima , bet asmeniskai zinau ka vartoju todel ir nerizikuoju , alkoholis ne pirmoje vietoje man .

Aš mergina, ne vaikinas jei ką biggrin.gif nesu aš užsidariusi, bet tiesiog šiaip problemų pilna gyvenime, o dar bac roaccutano man gydytoja biggrin.gif aš po dešimt... man ir ne pirmoje, bet tiesą sakant tikrai figūruodavo alkoholis mano gyvenime biggrin.gif na turiu omenyje tam tikromis progomis. Na tikiuosi bent berti nepradės, nes dabar nebūtų inkštirų tai būtų beveik perfect... užgiję viskas.
Atsakyti
Visi problemu turime smile.gif ka as zinau as isgerdavau, ne po daug ir ne daznai bet isgerdavau, nieko blogo nenutiko lyg ir smile.gif
Atsakyti
kazin labai kenkiu sau jeigu iskart po sporto vos spejus atgaut kvapa isgeriu roc? g.gif nes man iseina paskutinis valgymas o roc reikia gerti valgio metu,tai galvoju ar neperdaug streso organizmui g.gif
nu roc as jau geriu menesi su trupuciu bet ner kad graziau atrodyciau veidas tai toks pats,spuogeliu yr,inkstirai visai nenyksta ir lupos jau taip nebedziusta kaip pradzioj,jauciu reiks daktares prasyt didyt doze nes mano organizmas labai jau greit adaptuojasi prie visko.
o del tu depresiju tai as ir i jas linkus bijojau kad pabloges bet kolkas nieko,tiesiog gyvenu ir negalvoju kad geriu kazkoki vaista kuris turi pablogyt man nuotaika.bet va agresyvumas tai sukiles,nervuota daznai bunu,as ir seip buvau linkus i agresyvuma ir nervus bet nebudavo taip kad nuo kiekvieno s... pasiuntu,o dabar tai doh.gif tik sukandu dantis ir nuryju ta pykti doh.gif
Papildyta:
[/quote]
o del alkoholio tai ir man nelengva,ir megeja ikalt per progas o ju nuo rugsejo i menesi po syki yra ir taip iki sausio doh.gif bet ka valdaus kiek tik galiu,bet va per savo gimsiuka tai ikaliau nemazai blush2.gif nu bet kolkas dar gyva ir sveika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika26: 04 lapkričio 2010 - 23:05
del alkoholio tai nenumirsit, bet kiek skaiciau mazina veiksminguma jis vaistu, ir kepenims ne itin gerai. bet koki 1-2 i menesi truputis labai nepakenks manau smile.gif bent as pasidares limita per menesi 1 kart truputi, nes zudo kai negali kazkur iseit su draugais, arba kviecia ir turi atsisakyt doh.gif

O mano situacija, praejus ~73 dienoms, kai pradejau vartori roa (pirma men. - 20mg, antra men. - 30mg, dabar jau 40mg): nieko labai naujo, berimai sumazejo dar labiau, bet velgi idyko pries pora dienu 4-5 spuogiukai su baltom virsunem, ir beabejo yra demeliu nuo ansktesniu. Labai letai, bet eina link gerumo, tik letoka cia viskas.
Oda nera sausa, nes ryte naudoju drekinamaji krema. Lupos irgi kontroliuojamos, nes tepuosi irgi kremu lupoms, daznai lupoms - per diena kokius 5-8 kartus smile.gif o daugiau, aciu Dievui, nieko blogo nepastebejau del salutiniu poveikiu.
Atsakyti
[quote=zuika26,2010 11 05, 00:05]
kazin labai kenkiu sau jeigu iskart po sporto vos spejus atgaut kvapa isgeriu roc? g.gif nes man iseina paskutinis valgymas o roc reikia gerti valgio metu,tai galvoju ar neperdaug streso organizmui g.gif
nu roc as jau geriu menesi su trupuciu bet ner kad graziau atrodyciau veidas tai toks pats,spuogeliu yr,inkstirai visai nenyksta ir lupos jau taip nebedziusta kaip pradzioj,jauciu reiks daktares prasyt didyt doze nes mano organizmas labai jau greit adaptuojasi prie visko.
o del tu depresiju tai as ir i jas linkus bijojau kad pabloges bet kolkas nieko,tiesiog gyvenu ir negalvoju kad geriu kazkoki vaista kuris turi pablogyt man nuotaika.bet va agresyvumas tai sukiles,nervuota daznai bunu,as ir seip buvau linkus i agresyvuma ir nervus bet nebudavo taip kad nuo kiekvieno s... pasiuntu,o dabar tai doh.gif tik sukandu dantis ir nuryju ta pykti doh.gif
Papildyta:
[/quote]
o del alkoholio tai ir man nelengva,ir megeja ikalt per progas o ju nuo rugsejo i menesi po syki yra ir taip iki sausio doh.gif bet ka valdaus kiek tik galiu,bet va per savo gimsiuka tai ikaliau nemazai blush2.gif nu bet kolkas dar gyva ir sveika
[/quote]

o tai nera galimybes apie 12-13h isgerti roa ?? ar tu tik viena kart dienoj valgai , nesupratau taves.. asmeniskai ryte pavalgau vitaminus ir tt isgeriu po to apie 12-13 h ir roa isgeriu, po trenkes negerciau jokiu vaistu.
Atsakyti

o tai nera galimybes apie 12-13h isgerti roa ?? ar tu tik viena kart dienoj valgai , nesupratau taves.. asmeniskai ryte pavalgau vitaminus ir tt isgeriu po to apie 12-13 h ir roa isgeriu, po trenkes negerciau jokiu vaistu.
[/quote]
as roc geriu tris sykius,man trenke ispuola vakare tiktais ja baigiu 19.00val ir tada paskutini karta valgau kaip ir reik isgert roc,pries trenke ir nesinoris gert ir nezinau kur dabar ikist ta paskutine doze roc verysad.gif gal geriau gert valandai praejus po trenkes,bet tada nebus valgio metu,net nezinau kaip cia padaryt kad but geriau verysad.gif
Atsakyti
[quote=zuika26,2010 11 05, 14:32]
[/quote]
as roc geriu tris sykius,man trenke ispuola vakare tiktais ja baigiu 19.00val ir tada paskutini karta valgau kaip ir reik isgert roc,pries trenke ir nesinoris gert ir nezinau kur dabar ikist ta paskutine doze roc verysad.gif gal geriau gert valandai praejus po trenkes,bet tada nebus valgio metu,net nezinau kaip cia padaryt kad but geriau verysad.gif
[/quote]
tai kaip supratau 30mg/day geri ? kalk ryte 20mg ir po to 10 dienos begyje smile.gif
Atsakyti
tai kaip supratau 30mg/day geri ? kalk ryte 20mg ir po to 10 dienos begyje smile.gif
[/quote]
taip 30mg,man daktare sake gert ryte,per pietus ir vakare.tai jai gersiu ryte 20mg o po to 10mg tai roc veiksmingumas nepasikeis? g.gif
Atsakyti
na tai su gydytoja pasikalbek ar nieko bloga jei issgersi po treniruotes smile.gif siaip dazniausiai geriama 1 arba 2 kartus per diena roaccutane. nors turbut buna ir kitu atveju. man pvz 40mg reik isgert per pietuspo valgio smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklausti ar galima Roaccutane vartoti kartu su maisto papildais ir vaistais uždegimą gydyti? noriu kuo greičiau pradėti gydytis odą, bet va nžn ar galima jį su tokiais vaistais gerti unsure.gif
Atsakyti
Istekejus, su gydytoja pasikonsultuok, man rods kad maisto papildu negalima vartoti, ir kitu vaistu vartojant roa nepatartina vartoti smile.gif
Atsakyti
o jus geriat kava?ir ar rukot?gal kvailas klausimas bet noris viska suzinot blush2.gif nes mano situacija su roc gydimu kiek kitokia,as gyvenu uk o vaistus gaunu is lt tai man kolkas lengviau cia issiaiskyt kaip kas ax.gif nors lapkricio eisiu cia pas daktara ziuresiu gal duos ir prates cia gydima,nes pradzioj kai buvau tai nedave kiso visokias kontraceptines,antibjotikus o as nenoriu terliotis istisus metus ir gert tabletes kurios zinau nepades schmoll.gif norejos kazko rimto ir uztikrinto,nors zinau kad roc irgi gali nepadet bet pabandyt verta
Atsakyti