Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

Sweiki, visiskai_rami mm tiksliai nepamenu dbr kur skaiciau tiesiog daviau uzklausa i google del to, randu gydymas lazeriu po spuogu ar kazkas pan :} o del valandu cia kas klause tai nebutina laikytis minute i minute, svarbu kad ne viena ir iskart kita ;D ryte vakare isgeri ir gerai :} jonukas, nu tai ne keli, o normaliai yra ju :| vistiek kelia nepatogumu jie :}}
Atsakyti
Sveiki, man gydytoja irgi paskyrė roaccutano, gerti po vieną tabletę... labai nenoriu, kad pradėjus gerti būtų pablogėjimas. Gal geriant mažą dozę nepradeda daugiau berti? Būtų įdomu išgirsti nuomones.
Prieš kelis metus buvo žiauri situacija, žiauriai pradėjo berti kaklą, smakrą, tiesiog tokie dariniai jau susidarė negyjantys, net ne spuogai. Juodžiausias periodas mano gyvenime, iš namų eidavau, jei tik būtinai reikėdavo. Gėriau minocikliną, dariau lazerio procedūras, plius tepami vaistai, tuo metu dar ir KT gėriau. Netgi hormonų tyrimus buvau pasidariusi, bet jie nieko neparodė, nors bėrė baisiai, viskas normos ribose. Situacija tikrai pagerėjo, visiškai nebebėrė, tos nesąmonės nuo veido dingo ir realiai galėjau džiaugtis praktiškai normalia oda. Bet va praėjus laikui vis tiek ateina šiokie tokie pablogėjimai. Ir blogiausia, kad jei išdygsta tai būtinai koks šlykštus, kuris bjauroja odą. Taigi gydytoja man pasiūlė pagerti roaccutano. Tai va, bet bijau, kad pradėjus gerti išbers mane labai, ko labai labai nenoriu. Realiai tai jau seniai susitaikiau su šita liga, nes kitaip pavadinti negaliu. Ir viskas ko aš noriu, kad tiesiog nepasikartotų vėl ta istorija su žiauriai bėrimais.
Atsakyti
Nuo likimo nepabegsi ohmy.gif Suprantu tave man tas pats buvo. Nors ir gersi po viena tablete manau trumpalaikis pablogejimas vis tik imanomas, bet nereiktu tau labai pergyventi del to, negalvok kad ten jau kazi kaip tau pabloges, o ir geret prades greitai :} nors aisku kiekviena skirtingai veikia turbut tie vaistai, vieniems taip kitiems taip, bet galu gale visiems padeda ;D nu nebent isskirtiniais jau kazkokiais atvejais.
Atsakyti
Noreciau paklausti vartojant siuos vaistus , jus nepastebejot bendro silpnumo ? ar cia tik man , nes pries pora savaiciu gripu susirgau ir kazkaip nuo to laiko toks bendras silpnumas ima ..O sis vaistas priskiriamas antibiotikams ?? nors sudeti perskaicius tik vitamino A padidintas kiekis , manau nekenkia kaip antibiotikai , nes neleistu tuomet sportuot gydytojai .
Atsakyti
man tai jokio silpnumo nesijaucia, apsoliuciai. o del sportavimo, manau tu didele pertrauka buvai padares, t.y ilga laika nesportaves, ir pradejai vel su dideliais kruviais dirbt, tai naturalu kad jautiesi pavarges, nes kunas dar nepriprates prie kruviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 11 01, 18:09)
man tai jokio silpnumo nesijaucia, apsoliuciai. o del sportavimo, manau tu didele pertrauka buvai padares, t.y ilga laika nesportaves, ir pradejai vel su dideliais kruviais dirbt, tai naturalu kad jautiesi pavarges, nes kunas dar nepriprates prie kruviu smile.gif

aha man ir taip atrodo , o dar tas gripas ne laiku ir ne vietoje .. Isigijau vitaminu dar , bandysiu formas atgaut iki nauju , o uz keliu dienu pas gydytoja ir ziuresim ar paskirs didesne doze ar ne , nes nuo 20mg/day veidas gereja dienom wink.gif
Atsakyti
Man tai jautes silpnumas ir pastoviai miego norejos,
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 11 01, 11:49)
Nuo likimo nepabegsi ohmy.gif Suprantu tave man tas pats buvo. Nors ir gersi po viena tablete manau trumpalaikis pablogejimas vis tik imanomas, bet nereiktu tau labai pergyventi del to, negalvok kad ten jau kazi kaip tau pabloges, o ir geret prades greitai :} nors aisku kiekviena skirtingai veikia turbut tie vaistai, vieniems taip kitiems taip, bet galu gale visiems padeda ;D nu nebent isskirtiniais jau kazkokiais atvejais.

Na žiūrėsim, šiuo metu man nėra labai blogai, tik tiek, kad oda baisiai užsikimšusi ir vat vis kartais paberia. Bet gydytoja pasitikiu. Na ir dar tikiuosi depresija neprikibs, nes ir taip sunku čia buvo, tokia nestabili emocinė būklė mano, tai jaučiu šito užgėrus iš viso kaip vilkas kauksiu naktim lotuliukas.gif o jei dar išbers doh.gif
O jūs sportuojate? Skaičiau lyg tai nelabai gerai geriant roaccutane? Šiaip labai norėčiau vėl pradėti, intensyviai nesportuoju, bet porą kartų į savaitę būtų taip smagu nueiti į kokią treniruotę. Žodžiu, eisiu rytoj ieškoti, nes euro vaistinėje po dešimt mg. nepardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 01, 23:06)
Na žiūrėsim, šiuo metu man nėra labai blogai, tik tiek, kad oda baisiai užsikimšusi ir vat vis kartais paberia. Bet gydytoja pasitikiu. Na ir dar tikiuosi depresija neprikibs, nes ir taip sunku čia buvo, tokia nestabili emocinė būklė mano, tai jaučiu šito užgėrus iš viso kaip vilkas kauksiu naktim  lotuliukas.gif o jei dar išbers  doh.gif 
O jūs sportuojate? Skaičiau lyg tai nelabai gerai geriant roaccutane? Šiaip labai norėčiau vėl pradėti, intensyviai nesportuoju, bet porą kartų į savaitę būtų taip smagu nueiti į kokią treniruotę. Žodžiu, eisiu rytoj ieškoti, nes euro vaistinėje po dešimt mg. nepardavinėja.

kokia proga sportuot negalima ? Kaip tik reikia.. Jo ten kaip prisiskaitai informacijos apie roa tai .. realiai nieko nuo ju nesidaro , isgeri kaip vitaminus ir tiek biggrin.gif tik man pastarasias dvi savaites kazkaip ne taip , nes gripu persirgau ir tt smile.gif
Atsakyti
Luella del depresijos tai buk atsargi, nes zinok as netikejau niekada kad galeciau ja pasigaut bet blem zinok, momentais buvo tai jau nekas tu vaistu pagerus ir plius piktas buvau labai, siaip stenkis bendraut daug ir negalvot ten kad geri tuos vaistus ir pan, o del sporto kiek zinau tai tik kad raumenys labiau skauda pasportavus nei iprastai.
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 11 02, 20:24)
Luella del depresijos tai buk atsargi, nes zinok as netikejau niekada kad galeciau ja pasigaut bet blem zinok, momentais buvo tai jau nekas tu vaistu pagerus ir plius piktas buvau labai, siaip stenkis bendraut daug ir negalvot ten kad geri tuos vaistus ir pan,  o del sporto kiek zinau tai tik kad raumenys labiau skauda pasportavus nei iprastai.

Na aš ir negalvoju, tikiuosi, kad viskas bus gerai... jau pradėjau gerti, jaučiu po kokios savaitės jau matysiu ar blogiau, ar geriau darosi. Tik tiek, kad ir taip laikas man sunkus, daug problemų, nesinorėtų, kad dar ir vaistai per smegeninę trenktų, nes tada visai pasiduočiau, ko negaliu sau leisti. O kaip su alkoholiu? Visai nevartojate? Man gydytoja sakė, kad vengti, o jei išgeri tai tą dieną geriau tabletę praleisti. Klausiu, nes labai nepatogiu laiku aš juos geriu, visos šventės įpuls ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 03, 21:44)
Na aš ir negalvoju, tikiuosi, kad viskas bus gerai... jau pradėjau gerti, jaučiu po kokios savaitės jau matysiu ar blogiau, ar geriau darosi. Tik tiek, kad ir taip laikas man sunkus, daug problemų, nesinorėtų, kad dar ir vaistai per smegeninę trenktų, nes tada visai pasiduočiau, ko negaliu sau leisti. O kaip su alkoholiu? Visai nevartojate? Man gydytoja sakė, kad vengti, o jei išgeri tai tą dieną geriau tabletę praleisti. Klausiu, nes labai nepatogiu laiku aš juos geriu, visos šventės įpuls ir pan.  biggrin.gif

jei busi uzsidares tada tikrai trenks , jei bendrausi visai kitaip , beje po kiek mg geri ?smile.gif
o kas del alko tai patariu atsisakyti , na ten viena kita taure per sventes galima , bet asmeniskai zinau ka vartoju todel ir nerizikuoju , alkoholis ne pirmoje vietoje man .
Atsakyti