Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

Viskas normaliai zuika, nenorek kad pora tableciu isgerus nebebutu visiskai spuogu, stebuklu nebuna, nors daugelis ir prilygina roa su stebuklu ;D o pradzioj tai turejo jums pasakyti dermatologas kad kaip tik padauges ju o po to prades nykti, kantrybes tik reik :} man jau praejo kazkur trys menesiai po gydymo, tai irgi zadu praslifuot su lazeriu, tuo frakciniu vadinamu, gal kas zinot ka nors apie jy, gal kas nors daretes ? kazin kur geriau butu darytis ar baltijos amerikos klinikoj ar lazeriniam centre ohmy.gif dar girdejau kad lyg ir GK klinika yra isigijus sy lazeri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokalbis: 25 spalio 2010 - 17:56
QUOTE(Pokalbis @ 2010 10 25, 16:53)
Viskas normaliai zuika, nenorek kad pora tableciu isgerus nebebutu visiskai spuogu, stebuklu nebuna, nors daugelis ir prilygina roa su stebuklu ;D o pradzioj tai turejo jums pasakyti dermatologas kad kaip tik padauges ju o po to prades nykti, kantrybes tik reik :} man jau praejo kazkur trys menesiai po gydymo, tai irgi zadu praslifuot su lazeriu, tuo frakciniu vadinamu, gal kas zinot ka nors apie jy, gal kas nors daretes ? kazin kur geriau butu darytis ar baltijos amerikos klinikoj ar lazeriniam centre ohmy.gif dar girdejau kad lyg ir GK klinika yra isigijus sy lazeri.

as zinau, netgi esu uzsirasius konsultacijai kita men, buten su lazeriu spec, bet kadangi tu toks piktas ant manes nieko nepasakosiu biggrin.gif biggrin.gif tik kad paziurejus kainas 500-800 litu uz lazery (BA) butu laaaaabai naivu tiketis kad pades viena procedura wink.gif nemanau kad ten tikrasis fraxel restore uz tokia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 25 spalio 2010 - 20:54
biggrin.gif gerai cia parasei biggrin.gif nepiktas as, ir siaip juk atsiprasiau, parasiau kaip man pasirode tik wink.gif na tai papasakok kaaa ;D
Atsakyti
tipo viena procedura 500-800 litu ? tai viena aisku kad nepades, nuo 3-5 lygtais, po 5 proceduru skaiciau kad pasalinamas visas senas pavirsius veido kazkaip ;D tai brangiai ka ? cia uz visa veida ne ? kazkur irgi skaiciau kad visas veidas 500 kazkaip, bet tai gal viso nereik, man pvz viso nereiktu ohmy.gif gal pigiau butu. o konsultacija 140 ane ? kurioj cia ligoninej tu ?
Atsakyti
as lietuvoj nesidrysiu, as uk gyvenu smile.gif bet pasidomiu ir kas cia vyksta vis delto, o is tikro reiktu nueit i konsultacija ir paklaust visko, kas per lazeris kaip veikia ir tt ir pan. as va kai nueisiu i savo galesiu papasakot ka sake, bet as zinau kad ten kur as noriu daro plastic surgoen, ne dermatologas, ir speju kad bus co2 frakcinis lazeris, kiek is psl supratau ju internetinio, neisitikinus dar, ir kad padaro su juo, tada sedi namie 4 sav ir gyji biggrin.gif po sesiu men matai pagerejima, nes esa skatina kolageno gamyba lazeris ir tas procesas yra letas. va taip lygtais. o kainuos man tai visiskai kosmosinius pinigus jei paverst i litus, del to as net ir neverciu biggrin.gif biggrin.gif va bet jei pades tada pamirsiu labai greit, jei ne tada gailesiuos. as kazkaip vis dvejoju ziuriu vis acne.org daug zmoniu raso kad lazeris nepadeda/nepadejo, nors as jau buvau vienoj konsultacijoj pas plastini chirurga,sake kad man tikrai pageretu, nes nera gilus randai ir kad su pilingais net negaisciau laiko. nezinau bus matyt ka man pasakys kiek proc man duos pagerejimo jei 40 ir daug darysiu sausi, jei maziau, ko gero nesidarysiu.
o tau jei nereik viso veido tai aisku kad turetu kainuot pigiau g.gif as is tikro irgi nezinau ar man reik viso, bet turbut kad jau daryciaus tai pasidaryciau visa.
beje gal teko tau matyt cia pries keleta metu pana kur pasidare lazeriu veida ir suvare jei ji duobem, rode per TV sroves berods.... tai cia is GK klinikos jei dare grigonyte berods, nepamu tiksliai. va tokie atvejai gasdina... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 25 spalio 2010 - 23:14
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ne negirdejau apie ta pana, bet tai dbr jau kitas pas ju lazeris nes skaiciau kad cia naujiena tipo biggrin.gif tai jei pries du metus dares tai su kokiu nors kitu lazeriu ko gero, hm, nors gal as ten per google koki sena psl radau ir rase kad naujiena biggrin.gif Na raso kad tipo gydymas nepavojingas ir siaip raso kad cia jau naujausias mados klyksmas ir pan, ir kad per viena procedura pasalina 20-25 proc veido pavirsiaus ten kazkaip ir mazoja po veida nelygumus trina o tuscias ertmes su kazkuom uzpildo tipo ohmy.gif tai vistiek padetu, kazin kada tie zmones rase ten is tos acnes.org o tai dbr technologijos jau patobulejusios, tai manau kad vistiek turetu padet :|
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 10 26, 11:48)
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ne negirdejau apie ta pana, bet tai dbr jau kitas pas ju lazeris nes skaiciau kad cia naujiena tipo biggrin.gif tai jei pries du metus dares tai su kokiu nors kitu lazeriu ko gero,  hm, nors gal as ten per google koki sena psl radau ir rase kad naujiena biggrin.gif Na raso kad tipo gydymas nepavojingas ir siaip raso kad cia jau naujausias mados klyksmas ir pan, ir kad per viena procedura pasalina 20-25 proc veido pavirsiaus ten kazkaip ir mazoja po veida nelygumus trina o tuscias ertmes su kazkuom uzpildo tipo ohmy.gif  tai vistiek padetu, kazin kada tie zmones rase ten is tos acnes.org o tai dbr technologijos jau patobulejusios, tai manau kad vistiek turetu padet :|

o tai pavadinimo neraso? lazerio? tai yra fraxel pixel co2 gi visokiu yra... pixel yra toks kur eini per kelis kartus ir darais kelias proceduras 6,7 priklauso, fraxel co2 tai jau rimti nueda viska, aisku priklauso kaip giliai eina. o ta pana cia forume buvo man rodos [prisiregistravus jul hjos nikas berods, ir jei geri pamenu ji co2 dares. taigi acne.org daug info apie lazerius jei eini scar foruma tai ten skaityk ir skaityk, beje ten as kai paziuriu tai pradedu apie save gerokai geriau galvot nes kitu zmoniu taip veidai isvagoti buna, kad baisu blink.gif
Atsakyti
As jau pradedu bijoti ohmy.gif nu nea tiesiog frakcinis lazeris buvo parasyta atrodo ;D reiks paskaitinet tada gal ta acne.org smile.gif blem as galvojau kad budas jau visiskai saugus yra, nes ten siaip raso kad saugu ir neskausminga, o cia pasirodo visko gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 10 26, 16:29)
As jau pradedu bijoti ohmy.gif nu nea tiesiog frakcinis lazeris buvo parasyta atrodo ;D  reiks paskaitinet tada gal ta acne.org smile.gif blem as galvojau kad budas jau visiskai saugus yra, nes ten siaip raso kad saugu ir neskausminga, o cia pasirodo visko gali buti.

deja komplikaciju visur buna, jei infekcija kokia, prikisi nagus pakrapstineji ir tt ir pan, o kur tu cia skaitei apie ta buda kur sakei tarpus su kazkuo uzpildo, koks psl? nes skamba labiau kaip kokia dermabrazija o ne lazeris g.gif

http://www.supermama...337046-150.html cia pasiskaitymui, sory nemoku ikelt linko padoriai teks nusikopint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 26 spalio 2010 - 21:07
o jus stengiates ta pacia valanda gert roc?nes as tai labai ivairiai geriu tik kad butu rytas pietus ir vakaras o valandos tai smarkiai metosi blush2.gif tai galvoju ar nekenkia tas? g.gif nu kad maziau suveiks ir t.t.
nu o apie lazeriukus dar niekad nesidomejau bet pasirodo kokia as doh.gif visada galvodavau kad lazeris tai kazkoks stebuklas po kurio iskart buni kaip naujai gimus,odele kaip kudikio lotuliukas.gif o cia pasirodo dar ir 4 savaites nosies is namu neiskisi,ir tik po 6 menes pasirod pagerejimas blink.gif .reiks labiau apsisviest blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika26: 27 spalio 2010 - 22:15
Aš tai būtinai geriu tompačiom valandom, va tik dabar kai atostogos tai truputį pasimėtau, nes skirtingu laiku vis atsikeliu. O šiaip tai patariu gert plius minus tompačiom valandom.
Atsakyti
blem jei bernas esi kam tau tie lazeriai as nesuprantu del keliu randu smile.gif man tegul greiciau isnyksta tos demeles ir viskas ! cia gal labiau panom tie lazeriai , nei bernam.. o as jau 2 men geriu roa , tai viskas liux , dar iki nauju pagersiu ir manau visiskai pranyks .O vaistus nebutinai minute i minute gerti , intervalas apie pora h ~ smile.gif
Atsakyti