QUOTE(Pokalbis @ 2010 10 10, 21:34)
Zuika as jau baigiau, pries tris menesius kazkur plius minus bet zadu pakartot dar viena, jei gydytoja leis, kad uztvirtint visa sita reikala
o tai tau neatsiranda spuogu ir inkstiru?kiek laiko gerei?
na ka, praejo beveik 2 menesiai, kai geriu roa. pirma menesi geriau 20mg, antra 30mg, dabar nuo rydienos prasides 3 menesis su 40mg. gydo mane su gana mazomis dozemis, svoris mano 76kg. ziureism kas bus.
pasikeitimai per 2 menesius: sumazejo berimai, t.y dar siektiek padyksta, bet mazesni daug. deja, liko demeliu, ir nemazai. aisku jos su laiku preis. bet vistiek noretusi greitesnio rezultato.
pasaliniu poveikiu jokiu nepastebejau, isskyrus veido odos sausejimas, ir YPAC lupu dziuvimas. tai tiek.
Kaip kitiems sekasi, jei yra dar cia gerianciu roaccutane?
pasikeitimai per 2 menesius: sumazejo berimai, t.y dar siektiek padyksta, bet mazesni daug. deja, liko demeliu, ir nemazai. aisku jos su laiku preis. bet vistiek noretusi greitesnio rezultato.
pasaliniu poveikiu jokiu nepastebejau, isskyrus veido odos sausejimas, ir YPAC lupu dziuvimas. tai tiek.
Kaip kitiems sekasi, jei yra dar cia gerianciu roaccutane?
Aš pirmą mėnesį gėriau po 20mg, o antrą mėnesį gersiu po 10mg. Spuogu šiek tiek apmažėjo, bet vis dar dygsta. Ačiū Dievui be odos ir lupu sausejimo (kartais burnos dziovimo) jokiu kitu salutiniu poveikiu nebuvo. Laukiu nesulaukiu geresniu rezultatu ;D
as roc geriu beveik menesi,dvi savaites geriau po 20mg ir tada pradejau po 30mg,nu spuogu apmazejo ypac nebekyla tu dideliu skaudziu guziniu,bet dar iskyla o kas blogiausia tai kai jie pabala negaliu neprikist nagu nes iseit su baltu spuogu man prilygsta kotostrofai,be zmones ziuri kaip i kokia ateive tai prisidarius aisku visokiu randeliu bet po gydymo zadu lazeriuku pereit per veida.dar laukiu kada inkstirai isnyks, ant nosies jau apmazejo bet kakta ir barzda dar vis nenyksta tai laukiu.na o pasalinis poveikis tai siek tiek dziusta lupos,dziusta veido oda ir vis dazniau pradeda skaudet nugara
QUOTE(zuika26 @ 2010 10 24, 17:17)
as roc geriu beveik menesi,dvi savaites geriau po 20mg ir tada pradejau po 30mg,nu spuogu apmazejo ypac nebekyla tu dideliu skaudziu guziniu,bet dar iskyla o kas blogiausia tai kai jie pabala negaliu neprikist nagu nes iseit su baltu spuogu man prilygsta kotostrofai,be zmones ziuri kaip i kokia ateive tai prisidarius aisku visokiu randeliu bet po gydymo zadu lazeriuku pereit per veida.dar laukiu kada inkstirai isnyks, ant nosies jau apmazejo bet kakta ir barzda dar vis nenyksta tai laukiu.na o pasalinis poveikis tai siek tiek dziusta lupos,dziusta veido oda ir vis dazniau pradeda skaudet nugara
O tu su lazeriu neskubek, praėjus gydymo kursą palauk minimum 3mėn. tik tada gydyk lazeriu, kazkur skaiciau kad negalima po ROa vartojimo skubet lazeriu randelius gydyt
QUOTE(Veeti @ 2010 10 24, 17:30)
O tu su lazeriu neskubek, praėjus gydymo kursą palauk minimum 3mėn. tik tada gydyk lazeriu, kazkur skaiciau kad negalima po ROa vartojimo skubet lazeriu randelius gydyt
ne ne neskubesiu pasikonsultuosiu su ta pacia dermatologe kuri mane gydo,seip planuoju praejus kokiems 4-5menesiams po gydymo
QUOTE(zuika26 @ 2010 10 24, 17:17)
pas mane irgi atsiranda keleta su geltonom virsunelem , cia tokie pradejo atsirast kai tik pradejau gert roa, anksciau kitokio tipo budavo man tia kazkiap pofik, neturiu as tos fobijos, kad eit kazkur ar panasiai, ir labai baiminciausi bet siaip jie dazniasuiai greit uzkliuna kai sluostaisi veida rankluosciu ar prausiesi veida, tai ilgai neuzsibuna