Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(sev7n @ 2010 09 24, 11:54)
Jonukas1, nu ir sugebejai taip svori numest biggrin.gif pas mane sportuojant svoris buvo 77kg, dabar nesportuoju menesi (tiek geriu roa) tai nukrito 2kg. kai veidas daug pageres planuoju vel pradet sportuot.

beje, as irgi geriu roa po 20mg/day , po dvieju dienu doze reiks didint iki 30mg/day, vakar pas gyditoja buvau. na po pirmo menesio viskas stabilizavosi, atsiranda vienas kitas

kalbant apie sportavima, tai nemanau kad del to gali bert. todel jau neuzilgo galovju grist i sporto sale smile.gif

seni jo , nedaryk tokios klaidos kaip as smile.gif as meciau sportus pries 3 men tai apmazinau maista todel ir krito viskas ... o roa geriu jau tuoj menesis bus , ir veidas jau galima sakyt neblogai atrodo, ir po savaites leksiu i sportus vel smile.gif ir liks tik 2 menesiai roa kurso, cia ne nuo sporto sitie spuogai , o nuo riebalu liauku , geriant roa jos susitraukia todel ir sauseja oda.Tuos likusius 2 menesius jauciu po 30mg/day ir viskas pasibaigs ,o kaip pries vartojat ROA ten aprasymai depresija ir tt , nieko panasaus , nei nugaros skauda nei nieko , tik oda ir lupos dziusta tai va smile.gif
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 24, 23:22)
negooglinsiu ir nesidomesiu, labai aciu uz pasiulyma, bet manes zmogus aka Jonukas1, paklause kaip cia jam geriau butu daryt ir as pasakiau grynai 100 proc savo asmenine nuomone apie tai ka jis klause, kad mano ir tik mano nuomone as asmeniskai gerciau stipresni kursa, nes turbut butu labai labai abydna kaip po metu ar dvieju vel viskas sugryztu ir tektu gerti dar viena karta. nieko cia kategorisko nematau.

bet , kiek skaiciau tai nebe pirma kursa geret smile.gif matyt ir po 70mg /day nieko stebuklingo , nezinau jei man dabar nuo tu 20mg dziusta viskas tai nuo 70 neatpazinciau saves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonukas1: 25 rugsėjo 2010 - 11:06
Tiesa sakant kazkaip nusivyliau, geriu vaistus jau 34 dienas, o dar vis atsiranda ju po 1 ar 2. nesulaukiu tos akimirkos kai jie nebedyks, ir tik demeles liks, kurios su laiku mazes ir mazes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 27 rugsėjo 2010 - 17:16
QUOTE(sev7n @ 2010 09 27, 18:16)
Tiesa sakant kazkaip nusivyliau, geriu vaistus jau 34 dienas, o dar vis atsiranda ju po 1 ar 2. nesulaukiu tos akimirkos kai jie nebedyks, ir tik demeles liks, kurios su laiku mazes ir mazes...

smile.gif))))) du spuogus turi ir geri tokius vaistus ? man irgi dygsta,bet vienas kitas,ir be to snekejau su gydytoju sake , kad visiskai nepanaikinsi ju smile.gif
Atsakyti
na suprask teisingai, atsiranda kas keleta dienu po 1 ar 2 ar 3, tai kai yra keleta jau, o po dienos ar 2 dienu atsiranda dar keli, ir taip gaunasi ju daugokai. o kadangi dar pasilieka ir demeles kuriam laikui, tai veidas neatrdo geriausiai biggrin.gif

jei butu 1-2 spuogiukus kaip per pastaruosius 4 metus, tai nieks tokiu man vaistu vartoti neduotu, o tepliociausi vaistukais/kremukais laimingas biggrin.gif

dar ka pastebejau, kad man nelabai ir dziuna ta oda nuo to ROA, aisku siektie ksausesne negu iprastai, bet ypatingai nesijaucia suasumas, netgi ne kasdien krema drekinamaji naudoju. tik lupos kiek labiau dziuna
Atsakyti
34 dienos tai nėra ilgas laiko tarpas, jei spuogų daugokai yra tai jie tau neisnyks per menesiuka, pavartosi 3-4menesiu tai tuomet kas nors jau matysis.
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 09 27, 21:46)
na suprask teisingai, atsiranda kas keleta dienu po 1 ar 2 ar 3, tai kai yra keleta jau, o po dienos ar 2 dienu atsiranda dar keli, ir taip gaunasi ju daugokai. o kadangi dar pasilieka ir demeles kuriam laikui, tai veidas neatrdo geriausiai biggrin.gif

jei butu 1-2 spuogiukus kaip per pastaruosius 4 metus, tai nieks tokiu man vaistu vartoti neduotu, o tepliociausi vaistukais/kremukais laimingas biggrin.gif

dar ka pastebejau, kad man nelabai ir dziuna ta oda nuo to ROA, aisku siektie ksausesne negu iprastai, bet ypatingai nesijaucia suasumas, netgi ne kasdien krema drekinamaji naudoju. tik lupos kiek labiau dziuna

matai o sakei kad gereja viskas, kai nekils nei vienas per diena ar savaite, va tada manyk kad viskas gereja, kai kyla bet kyla maziau, dar vaistas neveikia taip kaip reikia, as geriau paskutini kursa ziauriai ilga, bet tik del to kad nueidavau pas gydytoja ir sakydavau turiu spuoga, ta sako ok tesiam ir israso dar 4 savaitem vaistu, bet va jau keli men po ir veidas ledinis, tfu tfu tfu nei vieno spuogo nei smulkiausio nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 29, 04:30)
matai o sakei kad gereja viskas, kai nekils nei vienas per diena ar savaite, va tada manyk kad viskas gereja, kai kyla bet kyla maziau, dar vaistas neveikia taip kaip reikia, as geriau paskutini kursa ziauriai ilga, bet tik del to kad nueidavau pas gydytoja ir sakydavau turiu spuoga, ta sako ok tesiam ir israso dar 4 savaitem vaistu, bet va jau keli men po ir veidas ledinis, tfu tfu tfu nei vieno spuogo nei smulkiausio nera  smile.gif

nu ir man jau atsirandineja ... reikes didint mg biggrin.gif o tu tepi drekinamuoju kremu ?? nes oda dziusta nesveikai bet neturiu jokio ir nezinau koki pirkt .. reikes jauciu gydytojos paklaust, nors dar savaite laukt..
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 29, 04:30)
matai o sakei kad gereja viskas, kai nekils nei vienas per diena ar savaite, va tada manyk kad viskas gereja, kai kyla bet kyla maziau, dar vaistas neveikia taip kaip reikia, as geriau paskutini kursa ziauriai ilga, bet tik del to kad nueidavau pas gydytoja ir sakydavau turiu spuoga, ta sako ok tesiam ir israso dar 4 savaitem vaistu, bet va jau keli men po ir veidas ledinis, tfu tfu tfu nei vieno spuogo nei smulkiausio nera  smile.gif

na taip, dar nera viskas idealu. bet dar geriu tik 1/6 viso kurso smile.gif dziaugiuosi del taves, kad man po kurso taip butu...

jei nepaslaptis, kiek laiko gerei kursa? ir nuo kada prasidejo matytis akivaizdus poveikis (kai nebekilo, kaip pati sakai, praktiskai nei vienas spuogiukas per savaite)?

o del drekinimo, as tai naudoju Avene Clean-Ac, taip pat sake dermatologe, kad galima Ana Lotan "Barbados" ir t.t.
Atsakyti
kalbant apie trecia kursa tai gan anksti viskas dingo tik iskildavo po viena koki, bet cia trecio metu, nes trecia geriau tam, kad oda butu ideliai svari, nes ruosiuos (aciu dievui jau po keliu men tik) darytis lazeri, nes lazeriui turi buti oda be jokiu spuogu. antro ir pirmo kurso metu tai sh.... atsiprasant nzn ar gydytojai neturejo praktikos, bet nutrauke kursus dar kai turejau gan dideliu problemu, kas mane labai nuvildavo, nes tekdavo pirktis visokius kremus ir pan, zodziu taskyti pinigus, ko dabar nedarau, dabar turiu viena margaritos drekinanti krema kurio man pilnumoj uztenka, net nesizvalgau i jokius kremus nuo spuogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 30 rugsėjo 2010 - 02:35
QUOTE(sev7n @ 2010 09 29, 11:14)
na taip, dar nera viskas idealu. bet dar geriu tik 1/6 viso kurso smile.gif dziaugiuosi del taves, kad man po kurso taip butu...

jei nepaslaptis, kiek laiko gerei kursa? ir nuo kada prasidejo matytis akivaizdus poveikis (kai nebekilo, kaip pati sakai, praktiskai nei vienas spuogiukas per savaite)?

o del drekinimo, as tai naudoju Avene Clean-Ac, taip pat sake dermatologe, kad galima Ana Lotan "Barbados" ir t.t.

galima suzinoti kurioje klinikoje gydaisi ? as pamirsau uzklausti kokio drekinimo kremo reikia , tai jauciu tavo minetus pasiziuresiu .
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 30, 03:33)
kalbant apie trecia kursa tai gan anksti viskas dingo tik iskildavo po viena koki, bet cia trecio metu, nes trecia geriau tam, kad oda butu ideliai svari, nes ruosiuos (aciu dievui jau po keliu men tik) darytis lazeri, nes lazeriui turi buti oda be jokiu spuogu. antro ir pirmo kurso metu tai sh.... atsiprasant nzn ar gydytojai neturejo praktikos, bet nutrauke kursus dar kai turejau gan dideliu problemu, kas mane  labai nuvildavo, nes tekdavo pirktis visokius kremus ir pan, zodziu taskyti pinigus, ko dabar nedarau, dabar turiu viena margaritos drekinanti krema kurio man pilnumoj uztenka, net nesizvalgau i jokius kremus nuo spuogu

o tu gal zinai koki drekinimo krema nusipirkti vartojant roa ? biggrin.gif nes dar menesi laukt kol pas dermatologe lekt reikes o oda serpetoja ..
Atsakyti
as GK klinikoi, cia vilniaus centre.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 09 30, 13:04)
galima suzinoti kurioje klinikoje  gydaisi ? as pamirsau uzklausti kokio drekinimo kremo reikia , tai jauciu tavo minetus pasiziuresiu .
Papildyta:

o tu gal zinai koki drekinimo krema nusipirkti vartojant roa ? biggrin.gif nes dar menesi laukt kol pas dermatologe lekt reikes o oda serpetoja ..

jei negaila pinigu tai avene buna geri labai, nekomedoniniai, bet jei neklystu lt jie apie 80 litu kainuoja, kai tuo tarpu uk as tik 11 svaru moku biggrin.gif jei gaila pinigu tada margaritos drekinamas, su melyna juostele, man nuo jo nekyla nieks, bet tas toks odos sausumas tai manau teks susitaikyt kuri laika, kremas jo visiskai nepanaikins.
Atsakyti