QUOTE(sev7n @ 2010 09 24, 11:54)
Jonukas1, nu ir sugebejai taip svori numest pas mane sportuojant svoris buvo 77kg, dabar nesportuoju menesi (tiek geriu roa) tai nukrito 2kg. kai veidas daug pageres planuoju vel pradet sportuot.
beje, as irgi geriu roa po 20mg/day , po dvieju dienu doze reiks didint iki 30mg/day, vakar pas gyditoja buvau. na po pirmo menesio viskas stabilizavosi, atsiranda vienas kitas
kalbant apie sportavima, tai nemanau kad del to gali bert. todel jau neuzilgo galovju grist i sporto sale
beje, as irgi geriu roa po 20mg/day , po dvieju dienu doze reiks didint iki 30mg/day, vakar pas gyditoja buvau. na po pirmo menesio viskas stabilizavosi, atsiranda vienas kitas
kalbant apie sportavima, tai nemanau kad del to gali bert. todel jau neuzilgo galovju grist i sporto sale
seni jo , nedaryk tokios klaidos kaip as as meciau sportus pries 3 men tai apmazinau maista todel ir krito viskas ... o roa geriu jau tuoj menesis bus , ir veidas jau galima sakyt neblogai atrodo, ir po savaites leksiu i sportus vel ir liks tik 2 menesiai roa kurso, cia ne nuo sporto sitie spuogai , o nuo riebalu liauku , geriant roa jos susitraukia todel ir sauseja oda.Tuos likusius 2 menesius jauciu po 30mg/day ir viskas pasibaigs ,o kaip pries vartojat ROA ten aprasymai depresija ir tt , nieko panasaus , nei nugaros skauda nei nieko , tik oda ir lupos dziusta tai va
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 24, 23:22)
negooglinsiu ir nesidomesiu, labai aciu uz pasiulyma, bet manes zmogus aka Jonukas1, paklause kaip cia jam geriau butu daryt ir as pasakiau grynai 100 proc savo asmenine nuomone apie tai ka jis klause, kad mano ir tik mano nuomone as asmeniskai gerciau stipresni kursa, nes turbut butu labai labai abydna kaip po metu ar dvieju vel viskas sugryztu ir tektu gerti dar viena karta. nieko cia kategorisko nematau.
bet , kiek skaiciau tai nebe pirma kursa geret matyt ir po 70mg /day nieko stebuklingo , nezinau jei man dabar nuo tu 20mg dziusta viskas tai nuo 70 neatpazinciau saves