Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Veeti @ 2010 09 21, 14:07)
Na va,tuoj pradėsiu vartoti roa ir pasakysiu savo nuomone wink.gif O jus savavališkai Roa perkat ar gydytojas išrašo?

beabejo gydytojas... Tyrimai kas menesi ...
Atsakyti
QUOTE(Veeti @ 2010 09 21, 12:07)
Na va,tuoj pradėsiu vartoti roa ir pasakysiu savo nuomone wink.gif O jus savavališkai Roa perkat ar gydytojas išrašo?

savavaliskai be abejo smile.gif lietuva pazystamu krastas gi ir stebuklu beje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 23, 02:12)
savavaliskai be abejo smile.gif lietuva pazystamu krastas gi ir stebuklu beje smile.gif

kiek skaiciau turi patirties su sitais roa , jeigu geriu 20 diena roa po 20 mg day ir oda dziusta viskas nyksta po lengva, o pas daktare leksiu uz savaites tai prasyt kad keltu 40mg/day ar palikt su 20 mg ?
Atsakyti
as tai nemetyciau pinigu mazom dozem, jei tikrai turi problemu su oda ir nori ju atikratyti. Jei jau pradejai gerti tai as asmenikai gerciau, stipresni kursa nei silpnesni
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 23, 19:58)
as tai nemetyciau pinigu mazom dozem, jei tikrai turi problemu su oda ir nori ju atikratyti. Jei jau pradejai  gerti tai as asmenikai gerciau, stipresni kursa nei silpnesni

biggrin.gif bet jau gydytoja paskyre toki toks ir bus manau smile.gif man nuo 20mg visas veidas issausejo ,lupos irgi.. nezinau kas butu nuo kokiu 40 , gal luptis pradeciau .
Atsakyti
o tai kiek tu sveri? 40 kg? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 23 rugsėjo 2010 - 20:37
visiskai_rami, nereikia buti tokiai kategoriskai. pirmaiusia roaccutine skiriamas pagal veido bukle. puikiai zinoma, kad vidutiniai acnes formai pakanka ir mazesniu doziu. taip pat kaikurie gyditojai linke gyditi mazom dozem, na nuo situacijos priklauso.

pasidomek google "roaccutine low doses" arba "roaccutine 20mg" ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 23, 21:37)
o tai kiek tu sveri? 40 kg? biggrin.gif

pries pora menesiu svoris buvo 85 kg , meciau sportus ir nukrito pries kursa iki 75 kg, siuo metu 70kg.Gal tu po 70mg day geri kokius kitokius biggrin.gif
Atsakyti
Jonukas1, nu ir sugebejai taip svori numest biggrin.gif pas mane sportuojant svoris buvo 77kg, dabar nesportuoju menesi (tiek geriu roa) tai nukrito 2kg. kai veidas daug pageres planuoju vel pradet sportuot.

beje, as irgi geriu roa po 20mg/day , po dvieju dienu doze reiks didint iki 30mg/day, vakar pas gyditoja buvau. na po pirmo menesio viskas stabilizavosi, atsiranda vienas kitas

kalbant apie sportavima, tai nemanau kad del to gali bert. todel jau neuzilgo galovju grist i sporto sale smile.gif
Atsakyti
Ar yra cia merginu, kurios yra vartojusios si vaista ir veliau pagimde vaikeli? Nuo to laiko, kad baigiau kursa, praejo beveik 2 metai, oda susitvarke (mazdaug 70%, nes vis tiek tu spuogeliu kars nuo karto atsiranda), plaukai vis viena labai riebaluojasi, kazkokiu salutiniu poveikiu atrodo kaip ir nera. jau ir apie vaikeli pagalvojame, bet man dar labai nedrasu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 09 24, 08:10)
pries pora menesiu svoris buvo 85 kg , meciau sportus  ir nukrito pries kursa iki 75 kg, siuo metu 70kg.Gal tu po 70mg day geri kokius kitokius biggrin.gif

ne as ta pati geriau kaip ir tu po 70 mg, sveriau ne pilnus 60 beje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2010 09 23, 22:53)
visiskai_rami, nereikia buti tokiai kategoriskai. pirmaiusia roaccutine skiriamas pagal veido bukle. puikiai zinoma, kad vidutiniai acnes formai pakanka ir mazesniu doziu. taip pat kaikurie gyditojai linke gyditi mazom dozem, na nuo situacijos priklauso.

pasidomek google "roaccutine low doses" arba "roaccutine 20mg" ir t.t.

negooglinsiu ir nesidomesiu, labai aciu uz pasiulyma, bet manes zmogus aka Jonukas1, paklause kaip cia jam geriau butu daryt ir as pasakiau grynai 100 proc savo asmenine nuomone apie tai ka jis klause, kad mano ir tik mano nuomone as asmeniskai gerciau stipresni kursa, nes turbut butu labai labai abydna kaip po metu ar dvieju vel viskas sugryztu ir tektu gerti dar viena karta. nieko cia kategorisko nematau.
Atsakyti