Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Porker @ 2010 08 25, 11:01)
Labas rytas.
Pareikšiu ir aš savo nuomonę dėl Roaccutane. Gėriau jį prieš kelis metus pusę metų (toks kursas buvo). Nepaisant to, jog tai tikrai buvo brangus "malonumas", odos būklė pagerėjo. Apskritai, mano veido oda nebuvo nusėta jaunatviniais ar ypatingai pūlingais ar dar kokiais spuogais. Tai buvo daug mažyčių poodinių spuogelių, kuriuos tik vesdama ranka pastebėdavai, bet tai labai erzino, niekas nepadėjo, todėl dermatologė išrašė šį preparatą. Kaip ir minėjau, geriau pusę metų, + dar kelis mėnesius, bet rečiau. Labai džiuvo l0pos ir kartais kepenis paskaudėdavo, bet visuomet tyrimai kraujo dėl kepenų būdavo normos ribose.
Taigi tuos pusę metų nyko  nyko ir praktiškai nebeliko nė vieno to poodinio spuogelio, dar kitus pusę metų veido būklė buvo gera, tačiau visumoje po metų vėl jie pradėjo atsirasti ir dabar jau po kokių 1,5 m. veido būklė tokia pat kaip ir prieš Roacuttane gėrimą. Galbūt kažkam padeda visam laikui, negaliu nieko teigti, bet man atrodo paaukoti virš 800lt dėl gražios odos metams yra per didelė kaina, juolab,kad ta būklė grįžta į pradinę padėtį.

roccutane vaistas yra itin sunkiom formom , o kad ten 2-3 spuogeliai issoka tai ne pasaulio pabaiga , jei nezinojai , dermatologas iskart perspeja kad spuogai visiskai neisnyks , o tokius vaistus tik del pora spuogu gerti tai nezinau ..
Papildyta:
as irgi pradesiu kursa nuo rugsejo pirmos su roccutane, nes isbandziau ivairiausius tepalus , diferin , duac, skinoren .. o vat norejau paklausti , jei naudoji roccutane galima teptis duac ir diferin veida kurso metu ? o kaip ar demeles isnyksta po roccutan kurso ? smile.gif man nereikia idealios odos , bahuras esu , ten kad 2-3 spuogai tai man ne problema , tiesiog kad apmazetu man demeles bei spuogai .
Atsakyti
Į klausimus dėl papildomų vaistų jums dermatologas turėtų atsakyti.
Naudojant Roaccutane oda labai išsausėja ir pasidaro jautri, tad papildomų dirgiklių tepimas ant odos neatrodo gera mintis. Be to, kam teptis retinoidą (Differin) ant odos, jei jūs ir taip jį gersit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 26 rugpjūčio 2010 - 17:26
QUOTE(himalaia @ 2010 08 26, 18:25)
Į klausimus dėl papildomų vaistų jums dermatologas turėtų atsakyti.
Naudojant Roaccutane oda labai išsausėja ir pasidaro jautri, tad papildomų dirgiklių tepimas ant odos neatrodo gera mintis. Be to, kam teptis retinoidą (Differin) ant odos, jei jūs ir taip jį gersit...

beje liepe pasidaryti kraujo tyrimus , o kur cia juos dar poliklinikoje ? kokia kaina mazdaug ?
Atsakyti
? nezinot ?
Atsakyti
as dariau, tai reikejo 4 darit po 8lt
Atsakyti
Uzsiregistravau vien tam, kad pasidalint isgyvenimais rolleyes.gif
Taigi pries kokius 5 menesius sugeriau roaccutane kursa pirmus 3 menesiu 35mg o po to 20-10mg, dziuvo lupos, akys, truputi paskaudejo sanarius, nugara, bet nieko blogo. Zodziu spuogu apmazejo tikrai , bet labai letai gijo demes. Pvz spuogas kuris issikele kurso metu, paliko tokia deme, kuri ir po 5men dar yra, bet aisku labai apnykus. Visiskai spuogai man neisnyko. Dabar vel planuociau daryti kursa apie 3 menesius po 40mg...kad pabaigt tuos spugus! Kadangi esu sportuojantis, ir tai man labai svarbi gyvenimo dalis nenoreciau ilgo kurso, nes per kursa zadu tik palaikyt forma... Beje kremu tikrai nepatariu bandytnet visokiu differin, duac, skinoren nes susisgadinau oda totaliai, pradejo dziut, luptis, infekcija belekokia isimetus buvo... Su vandeniu nusiprausi ryte, vakare gaunas tas pats efektas... Zodziu ziauri liga ta acne, kovoju nuo 13 metu dabar man 17 ir jau dabar jauciuosi susigadines gyvenima ir psichologiskai paluzes schmoll.gif Tik nesakyki isbandyk ta ana, isbandes viska! Buvau pas kokius 6 dakatarus, 2 menesius ejau pas kosmetologe isleides belekiek pinigu...Tik vienintelis dalykas kuris kazkiek kontroliuoja spuogus, tai sportas ir sveikas gyvenimo budas.
Visdelto roaccutane vienintelis vaistas kuris gali kazka padaryt. Tuolab, kad dabar dvigubai pigiau kainuoja, kai as geriau 20mg virs 200lt doh.gif

Sekmes visiem smile.gif
Atsakyti
baigiau ir as gerti roaccutane,geriau 7 menesius po 30-40mg per diena. Tai spuogai isnyko,tik dabar baisu kad neatsinaujintu baigus vartot. Norejau paklaust ar galima drasiai eit i soliariuma baigus vartot vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Drose @ 2010 08 31, 08:53)
baigiau ir as gerti roaccutane,geriau 7 menesius po 30-40mg per diena. Tai spuogai isnyko,tik dabar baisu kad neatsinaujintu baigus vartot. Norejau paklaust ar galima drasiai eit i soliariuma baigus vartot vaistus?

tavo vietoj min 6 men neiciau ir siaip asmeniskai niekada gyvenime neiciau i soliariuma, jis tiktai pakenks probleminei odai smile.gif
Atsakyti
o jum nereikejo darytis kepenu fermentu ? kokios kainos ?
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 08 31, 13:29)
tavo vietoj min 6 men neiciau ir siaip asmeniskai niekada gyvenime neiciau i soliariuma, jis tiktai pakenks probleminei odai  smile.gif

kodel negalima ? smile.gif as po kurso eisiu butinai , nes jau metus kaip tepiesi diferin duac ir tt ir nepadeda , saules turi venkt ir tt jau uzkniso , veidas baltas visas nuo tu vaistu.vnz ziauri sita liga negaliu krc..
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2010 08 31, 14:12)
o jum nereikejo darytis kepenu fermentu ?  kokios kainos ?
Papildyta:

kodel negalima ? smile.gif as po kurso eisiu butinai , nes jau metus kaip tepiesi diferin duac ir tt ir nepadeda , saules turi venkt ir tt jau uzkniso , veidas baltas visas nuo tu vaistu.vnz ziauri sita liga negaliu krc..

Deja vartojant roaccutane ir iskart po jo negalima eiti degintis. Pasiskaitykite informacini lapeli, atrodo ten minima. Oda tampa neatspari UV spinduliams ir panasiai, gali pasigaut odos kokias liga. bent 3men tai siulyciau palaukt tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robocop: 31 rugpjūčio 2010 - 13:59
QUOTE(robocop @ 2010 08 31, 10:35)
Uzsiregistravau vien tam, kad pasidalint isgyvenimais  rolleyes.gif
Taigi pries kokius 5 menesius sugeriau roaccutane kursa pirmus 3 menesiu 35mg o po to 20-10mg, dziuvo lupos, akys, truputi paskaudejo sanarius, nugara, bet nieko blogo. Zodziu spuogu apmazejo tikrai , bet labai letai gijo demes. Pvz spuogas kuris issikele kurso metu, paliko tokia deme, kuri ir po 5men dar yra, bet aisku labai apnykus. Visiskai spuogai man neisnyko. Dabar vel planuociau daryti kursa apie 3 menesius po 40mg...kad pabaigt tuos spugus! Kadangi esu sportuojantis, ir tai man labai svarbi gyvenimo dalis nenoreciau ilgo kurso, nes per kursa zadu tik palaikyt forma... Beje kremu tikrai nepatariu bandytnet visokiu differin, duac, skinoren nes susisgadinau oda totaliai, pradejo dziut, luptis, infekcija belekokia isimetus buvo... Su vandeniu nusiprausi ryte, vakare gaunas tas pats efektas... Zodziu ziauri liga ta acne, kovoju nuo 13 metu dabar man 17 ir jau dabar jauciuosi susigadines gyvenima ir psichologiskai paluzes  schmoll.gif Tik nesakyki isbandyk ta ana, isbandes viska! Buvau pas kokius 6 dakatarus, 2 menesius ejau pas kosmetologe isleides belekiek pinigu...Tik vienintelis dalykas kuris kazkiek kontroliuoja spuogus, tai sportas ir sveikas gyvenimo budas.
Visdelto roaccutane vienintelis vaistas kuris gali kazka padaryt. Tuolab, kad dabar dvigubai pigiau kainuoja, kai as geriau 20mg virs 200lt  doh.gif

Sekmes visiem smile.gif

Kazkaip pagalvojau, gal vertejo palaukt kol jaunatviniai spuogai pranyks patys. Tokie vaistai - tai tikras organizmo zalojimas ir gali but, kad atsilieps ateityje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 08 31, 06:29)
tavo vietoj min 6 men neiciau ir siaip asmeniskai niekada gyvenime neiciau i soliariuma, jis tiktai pakenks probleminei odai  smile.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif Be to, po Roaccutane vartojimo oda apskritai yra jautri ir neatspari, o čia dar specialiai ją svilint. UV spinduliai, ar iš saulės, ar iš soliariumo juk pažeidžia odos gebėjimą gyti. UV odoje sudaro mikrorandus, tai įsivaizduojate, kokią žalą galima prisidaryti, jei prie to prisidės vaistų sukeltas padidėjęs randėjimas.

QUOTE(Amellie @ 2010 08 31, 08:38)
Kazkaip pagalvojau, gal vertejo palaukt kol jaunatviniai spuogai pranyks patys. Tokie vaistai - tai tikras organizmo zalojimas ir gali but, kad atsilieps ateityje  unsure.gif

Žinot, iš kurios pusės pažiūrėjus... Kai kada geriau pasekmes kentėt vėliau (nors moksliškai patvirtintos gresmės ir nėra, bet niekad negali žinoti), nei traumuotis psichiką dėl super nelygios odos tokiu jautriu žmogui metu, kaip paauglystė.
Be to, tikrai ne visiems jaunatviniai spuogai taip ima ir savaime praeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 31 rugpjūčio 2010 - 17:20