Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(stalazass @ 2010 08 16, 08:50)
Nesu bandes, bet patikekit, atsibodo jau visi tie kremai, tepaliukai, geliukai ir visi tie prausikliai.. O be maskuojamo kremo neiskisu net galvos pro duris  smile.gif

Aš jus suprantu, kad atsibodo. Tačiau, mano nuomone, jei jūs esate bandęs krūvą kosmetinių (ir tik vieną receptinį Duac bei geriamus antibiotikus), o ne mano minėtų receptinių priemonių, iškart šokti prie Roaccutane yra gana drąsu. Aš pagailėčiau savo sveikatos ir pirmiau išbandyčiau visas kitas įmanomas priemones. Bet kuris geras dermatologas, įvertinęs jūsų situaciją, turėtų tą patį pasakyti...

QUOTE(stalazass @ 2010 08 16, 09:42)
Man rodos as jau nusibosiu jums su savo klausimais, bet gal mazdaug galetumet nusakyt dabartine kaina 10mg ir 20mg ? Aciu  4u.gif

Čia pažiūrėkit. 30 tablečių 10mg 67.05lt, 20mg 104.35lt.
Beje, dažnai minimalaus 3 mėnesių kurso nepakanka.
Atsakyti
As net nezinau, tu kremu tiek isbandyta, kad turbut net nebepirksiu nauju, nes jie problemos neissprendzia, o tik apmazina ja ir taip ratu, ratu..
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 08 17, 11:10)
As net nezinau, tu kremu tiek isbandyta, kad turbut net nebepirksiu nauju, nes jie problemos neissprendzia, o tik apmazina ja ir taip ratu, ratu..

nereikia pasiduot . aš jau norėjau griebtis roaccutane,nes galvojau,kad visi kremai išbandyti. bet nusprendžiau apsilankyt pas kosmetologę.na ir ką po maždaug 3 mėnesių intensyvių valymų su rūgštimis beliko vos keli spuogeliai ir dėmelių..Tirkai nepatariu aukot savo sveikatos ir pabandyt dar kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 17, 11:46)
nereikia pasiduot . aš jau norėjau griebtis roaccutane,nes galvojau,kad visi kremai išbandyti. bet nusprendžiau apsilankyt pas kosmetologę.na ir ką po maždaug 3  mėnesių intensyvių valymų su rūgštimis beliko vos keli spuogeliai ir dėmelių..Tirkai nepatariu aukot savo sveikatos ir pabandyt dar kažką smile.gif

Nu matot, pas mane ne kosmetine, o brendimo problema.. Kremai cia neisgydis, kai visa problema kyla is organizmo, aisku man paciam roa nereiketu gert arklinem dozem, tik po 1 (nu nebent 2tab.) per diena... kiek susidariau nuomone is temos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 17 rugpjūčio 2010 - 13:27
Zinot as jums pasiulysiu pati naturaliausia ir tikrai veiksminga buda atsikratyti spuogu: kiekviena diena stikline svieziai spaustu morku sulciu su saliero stiebu. Tikras vitamino A uztaisas. Lygiai tas pats kas Roaccutane, nes tableteje milziniskas kiekis A vitamino. Atsikraciau spuogu po menesio laiko! Pabandykit
Atsakyti
jau 3 men. geriu roa bet vistiek atsiranda nauju spuogu sudas kazkoks doh.gif kazkokie guzai atsiranda kurie neisnyksta, jei spaudi randas didziausias lieka. Gal tie berimai nuo kazko kito priklauso, kokia veido erkute ar dar koks velnias
Atsakyti
nespaudyk ir neliesk nieko jei geri roa nes randejimas kurso metu yra NEREALUS, net depiliacijos nepataria darytis tai patikek veido tu neliesk tuo labiau, cia is patirties deja
Atsakyti
Radau krema kuris apmazina juos, bet kas idomu atsiranda beveik tuose paciose vietose, kairiojo skruosto ir prie desinuojo zandikaulio.Ir jei isspaudi lieka ne randelis o tikra zaizda verysad.gif
Atsakyti
Hmm, sedejau ir galvojau, ar verta vaziuoti iki dermatologo i kita miesta ir vel prisirinkt kruva receptu, o gal geriau paciam, "namu salygom" pradet gydytis roa(1-2tab.) ? Visu vyresniu zmoniu, kieno tik paklausi, visi atsako, kad susigadinsi sveikata ir tipo neverta, bet, kad jau dabar sugadinta sveikata(psichologiskai). Ka manot tokiu atveju ?
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 08 21, 14:45)
Hmm, sedejau ir galvojau, ar verta vaziuoti iki dermatologo i kita miesta ir vel prisirinkt kruva receptu, o gal geriau paciam, "namu salygom" pradet gydytis roa(1-2tab.) ? Visu vyresniu zmoniu, kieno tik paklausi, visi atsako, kad susigadinsi sveikata ir tipo neverta, bet, kad jau dabar sugadinta sveikata(psichologiskai). Ka manot tokiu atveju ?

Nepasitarus su gydytojais nerekomenduočiau naudot šito vaisto tikrai.čia ne žaidimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 08 21, 08:45)

Nejuokaukit gal... Tai ir dozę pats sau išsirašysit? O koks normalus vaistininkas (kad ir pažįstamas) tokį nuodą jums be recepto parduos?
Važiuokit pas dermatologą geriau recepto prašyt bei tarkitės su juo. Jis gi ir pašalinius poveikius padės jums iškęst ir patars, ir, galų gale, prižiūrės jus gydymo metu. Jei argumentuotai paaiškinus jūsų apsisprendimą, jis atsisakys dėl kažkokių priežasčių jums vaistus išrašyt, ieškokit kito dermatologo arba paklausykit gydytojo nuomonės ir darykit išvadas...
Atsakyti
Nu matot, sedint ir laukiant rudens, silpnesnes saules, tai taip ir kyla visokiu minciu i galva, kaip issigydint visa sita dalyka g.gif
Atsakyti