Aš tai stažą nemenką turiu. Geriu jau 65 dienas
Oda tampa jautresnė saulei, todėl žymiai greičiau nudega. Naudojant stiprią apsaugą nuo saulės problemų neturėtų kilti.
Be to, daugeliui Roaccutane išsausina odą, o saulė dar labiau prisideda prie problemos.
Be to, daugeliui Roaccutane išsausina odą, o saulė dar labiau prisideda prie problemos.
Viskas priklauso nuo odos, per kiek laiko nudega. Šiaip turėtų pakakti.
Tik žiūrėkit, kad būtų ne tik UVB, bet ir UVA apsauga.
Tik žiūrėkit, kad būtų ne tik UVB, bet ir UVA apsauga.
man su spf 70 nudege rankos, labai sauleta diena, teko but saulej. siaip vartojant vaistus samoningai slepdavausi nuo saules, nes degdavau ir veidas tuoj pat raudonuodavo ir netgi siek tiek patindavo, aisku dozes mano ne lietuviskos buvo
Jei prakaituojat, oda trinasi, neužtenka vieną kartą pasitept, kad ir koks didelis SPF būtų. Apsaugą reikia nuolat atnaujinti. Ypač naudojant Roaccutane. Be to, rankos, ypač plaštakos dažniausiai nudega, nes jas nusiplovus yra pamirštama vėl pasitepti apsauginiu kremu. Dėl visa ko pažiūrėkit, ar jūsų kremas apsaugo ir nuo UVA spindulių (SPF parodo tik apsaugą nuo UVB). Nors UVA nenudegina odos, kaip UVB, tačiau irgi gali ją dirginti.
Kas parašytai tai nieko dar nereiškia Ant mano vieno kremo irgi parašyta, kad apsaugo ir nuo UVA, ir nuo UVB, o sudėtyje to nesimato... Nors Europoj kremų nuo saulės reguliavimas skirisi nuo JAV, tai gal yra kitaip.
Iš tikro, tai jie nemeluoja, ingredientai, apsaugantys nuo UVB kažkiek ir nuo UVA apsaugo, tačiau tai nėra pakankamai efektyvi apsauga. Pažiūrėkit, kad sudėtyje būtų titanium dioxide, zinc oxide, avobenzone (arba parsol1789), tinosorb, neo heliopan, mexoryl.
Iš tikro, tai jie nemeluoja, ingredientai, apsaugantys nuo UVB kažkiek ir nuo UVA apsaugo, tačiau tai nėra pakankamai efektyvi apsauga. Pažiūrėkit, kad sudėtyje būtų titanium dioxide, zinc oxide, avobenzone (arba parsol1789), tinosorb, neo heliopan, mexoryl.
nemanau as geriau po 70 vienu kartu, kazkaip neliepe dalint dalimis po kelis kart per diena
Naudokit kaip daktaras paskyrė ir nesukit galvos