nu as ir jam sakiau, ko taip mazai, tai pasake, kad jai nori gali 2 tab. per diena. Jis man penktadieni sake ir gerti toliau po viena, as tai manau todel kad ir po viena tab. padeda, tai todel neskiria daug. nes pagal svori reikia 3 tab. internete skaiciau, kad ir po 6 tab. geria. Na nzn kodel jis man paskiria tokia maza doze, sake gal po 3 men padidins. O spuogai pas mane auga tokie didoki. Bet jau po menesio matos kad praeina. dbr israse valikli zeniac arba sake muila sebamed tai nzn ka rinktis
QUOTE(Neezar @ 2007 03 03, 18:20)
na aš ji vartoju jau mėnesį, prieš tai bandžiau TIKRAI VISKĄ (tame tarpe ir proactiv solution), pamenu dar prieš kokius 4 metus man dermatologe sakė, kad niekas nepadės išskirus roaccutane, aš netikėjau, bandžiau viska, veido valymus su kaukiam už 70 lt. prieš tai dariau tokius 7 kartus, per 2 men. Grįžau pas dermatologą ir jis vis dėl to skyrė roaccutane aš ji ir vartoju, 1 tab. per diena, po pirmo mėnesio oda išsausėjo, veidas neblizga, matinis ir spuogai jau ne taip auga, nors JOKIO kremo tą mėnesį nevartojau, nei valiklio, na jis man padeda, ir vartoju toliau, sake reikės vartoti apie 6-8 mėnesius. O šalutinis poveikis, kad retkarčiais nugara skauda.
pala pala,o tau taip liepe kad jokio kremo veidui nenaudot? tai jei jis sauseja ar negeriau ji butu padrekinti?
nu jis sake,tik sebamed muila arba Zeniac valomaji geli (jis paruosia gydimui ir reguliuoja rebalavimasi, kaina 60 lt.) nu kad pas mane veidas visa laika blizgejo, nes rebalavosi, o dabar jau po men roaccutane vartojimo nesirebaluoja, tik trupuciuka issausejo, bet nezimiai. Na as manau kad tas roaccutanas tikrai veiksingas. Beja as vaikinas, tai nzn kodel dermatologas turetu bijoti man didinti dozes. p.s. pirma menesi jokio kremo nevartojau. tik dabar galvoju isigyti Zeniac geli
nesvarbu ar tu vaikinas ar megina, bet salutiniai poveikiai atsiranda visiems vienodai nepriklausomai nuo lyties juk yra tu salutiniu poveikiu, kurie veikia ne tik vaisiu, bet ir tave
jo nugoros skausmas, labai daznai kam ir kartu man, as galvojau ko man ta nugara taip skauda,kol pas dermatologa neperskaiciau
siaip tai nete yra daug info, jei skaitai angliskai gali rast netgi dienorascius gerenciu, ten raso kaip vyksta gyjimas, apie salutinius raso. o beje kaip tau lupos dziustas ar ne?
tai jo internete maciau ir foto, tai susidare ispudis, kad cia pasakiskas vaistas nuo spuogu, net zymiu nelyko (bet vartojo kai kurie 6 tab. per diena) . Lupos is pradziu dziuvo labai, bet patepus paprastu vazelinu dabar liktais normaliai, o taip kolkas viskas ok. gal del to kad mano doze maza, na nzn
na manau vaikinui tikrai lengviau..rimtai jei buciau bernas ir tureciau bedu,tikrai taip daug nesilauzyciau kaip budama moteris. aiksu salutiniai veiksniai,jei tai paliecia grynai sveikata vidaus organus blogai abiem lytim,tiek vyrui tiek moteriai,bet pavyzdziui toks plauku isslinkimas,tai tikrai moteriai butu blogiau nei vyrui.
tik is dalies moteriai gerai,kad ji gali siek tiek pamaskuoti tuos spuogelius,vat o vyras jau neusiteps pudros..beje kadangi vyru oda yra siek tiek standesne ar nezinau kaip issireikst,tai vat jiem randai ne taip stipriai uzsideda.vat islenda vyriukui koks baisuoklis,pasiziuriu uzgio ir nei kvapo neliko,o man..kaput.randas ir kode negimiau vyru
tik is dalies moteriai gerai,kad ji gali siek tiek pamaskuoti tuos spuogelius,vat o vyras jau neusiteps pudros..beje kadangi vyru oda yra siek tiek standesne ar nezinau kaip issireikst,tai vat jiem randai ne taip stipriai uzsideda.vat islenda vyriukui koks baisuoklis,pasiziuriu uzgio ir nei kvapo neliko,o man..kaput.randas ir kode negimiau vyru
na man pasiseke, kas liecia plaukus neslinko visai, tik aisku nusausejo ir nusiuro galai, kurios gavai kirpt lauk del randejimo tai velnias zino kodle taip yra, gal nuo odos priklauso, gal genetiskai, sunku pasakyt
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 21:54)
na man pasiseke, kas liecia plaukus neslinko visai, tik aisku nusausejo ir nusiuro galai, kurios gavai kirpt lauk del randejimo tai velnias zino kodle taip yra, gal nuo odos priklauso, gal genetiskai, sunku pasakyt
na man kaip aiksino kosmetologe,kai klausiau kodel nera randu ant kaktos,tai sako oda ne tokia jautri,kaip ant zanduku,todel kaktyte ir po gero spuogo lieka normali
matai kaip, o pas mane ir ant kaktos buvo kazkada gan giliu tokiu, bet as juos palyginau su tais rugstiniais, tai kai pudra uztepu tai normaliai visai
narsydamas internete radau straipsni ten nelabai gerai apsiliepiama apie roaccutane, bet kompanija kuri gamina roaccutane apsigine, pasakydama, kap per 20 metu roaccutane issgyde daugiau nei 13 miloniu zmoniu, tai tikrai ne mazas skaicius
dar radau apie roaccutane rusu kalba, jai kam geriau nei anglu http://www.roaccutane.com.ua/
dar radau apie roaccutane rusu kalba, jai kam geriau nei anglu http://www.roaccutane.com.ua/