Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

O kiek vienoje dėžutėje yra tablečių?
Atsakyti
Sweiki, pakuoteje yra 30 tableciu :} as geriu ketvirta menesi jau, na veidas isties labai pagerejo, salutiniu poveikiu kaip ir nejauciu, isskyrus sausos lupos, geriau po 30mg, 40 ir vel 30mg, jei ka nors kas nors domina klauskit.
Atsakyti
o kaip su alkoholiu, as taip galvojau kad kepenims labai blogai, daktare kazkaip sake kad jei kepenys geros tai nieko tik kad gali isberti daugiau ir ta diena vaistu nereiktu vartot
Papildyta:
kaina didesne ne del vaistu od del paciu tu konsultaciju, nes dabar reikes kas savaite eiti pas ja, o poto jau kas dvi
Atsakyti
kazkaip pirma karta tenka girdet, kad reikia vaiksciot kas savaite pasirodyt gydytojui blink.gif grynas pinigu plesimas, mano manymu. ir del alkoholio, tai daktares poziuris - posakis labai lengvabudiskas blink.gif
Atsakyti
As tai alchogolio pavartoju, na negausiai ir ne daznai, bet tai ka darysi jei reikia biggrin.gif labai retai daug jau isgeriu, na siaip nko tokio neatsitinka blogo, aisq geriausia nevartoti, as kas menesi lankausi pas gydytoja, konsultacija 100 lt, na tokia ir konsultacija, naujo recepto israsymas biggrin.gif siaip pacioj pradzioj kaj geriau tai nugara skaudedavo, po to dar tokie ne i tema visai gripo simptomai, ir piktas buvau ziauriai, dbr viskas norm, palyginus su tuo kas buvo tai dabar sakyciau atrodau jau pakankamai normaliai, o buvo veidas tai tragedija, aisq daug kas raso kad pas mane blogai daug blogiau nei pas kitu ir pan, bet tai pas mane kas buvo tai ... dar iki roa biski buvau apsigydes, bet vis atsirasdavo ir atsirasdavo, dingsta trumpam ir vel, jei ir jum tas pats tai geriau net neeikvokit pinigu procedurom, ir tepalam, nes as tokiem ne viena tukstanti isleidau, ir visi sakydavo aisq kad padesim, o bb padedavo, kantrybes kantrybes kantrybes,... bet tik su roa matau rezultatus, aisq noretus dar geriau nei dbr yra, perskaiciau rusu forume kone 1000 puslapiu, jaunimo diskusiju apie sy preparata, taigi buna kad rezultatai pradeda matytis tik po 4 menesiu kaip kam, primieji rezultatai, buna kad po tiek laiko prasideda stipresnis berimas, kuris dazniausiai atsiranda pradzioj pradedant vartot vaista, buvo netgi kad po 8 menesiu vartojimo tik pradejo matytis rezultatai. dabar kai arteja vasara, tai patarciau nesidegint sauleje.
Atsakyti
jau su saule as prisidraugavau, nors tepuos spf 70 vis tiek isbere rankas tokiais mazais spuogeliai, skauda lyg butu oda nuplikyta doh.gif zodziu yra ir minusu, nors labai dziaugiuosi, kad oda yra ledine, neturiu nei menkiausio inkstiro, tokios svarios ir skaiscios nesu turejusi per 10 metu thumbup.gif
Atsakyti
ir gydytoja sake kad tie kenksmingi saules spinduliai ir per drabuzius patenka.Ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 06 05, 06:41)
ir gydytoja sake kad tie kenksmingi saules spinduliai ir per drabuzius patenka.Ar tai tiesa?  g.gif

na zinai neteko nusvilt su rubais dar niekad lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas galit pasiulyt koki gera drekinanti krema g.gif
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 06 26, 11:02)
gal kas galit pasiulyt koki gera drekinanti krema  g.gif

Kaip tau sekasi??? Būtų malonu, jeigu informuotum mus karts nuo karto. Ar pasireiškė kokie šalutiniai poveikiai?
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 06 05, 01:41)
ir gydytoja sake kad tie kenksmingi saules spinduliai ir per drabuzius patenka.Ar tai tiesa?  g.gif

Tiesa. Paprastų medvilninių marškinėlių SPF yra maždaug 6, kai minimalus rekomenduojamas SPF einant į saulę yra 15. Kuo tankiau suaustas audinys, tuo mažiau saulės praleidžia.
Nors niekad nesideginu, pastebėjau, kad pečiai, pilvas truputį įdega. Tai ir po drabužiais pradėjau teptis apsauga nuo saulės.
Atsakyti
nu geriu jau 23 diena, is pasaliniu poveikiu dziusta lupos, veidas kolkas ne, nors jau neriebaluojasi.Iskila dabar tokie pavieniai spuogai, nors pries vartojant iskildavo ju maziau biggrin.gif daktare sake kad pirma men. buna ju daugiau.Nu ir seip nieko ipatingo.
Atsakyti