Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

nu ne tukstanciai ten, bet vistiek iskart moket nelabai iseina.O klinika tokia kad vos ne uz kiekviena jos zodi moket reikia biggrin.gif tyrimus gavau viskas gerai.
Atsakyti
o tai kaip tu sakei, kad ji tau vaistus gaus? tai nori pasakyt jie pigiau kainuos ar kaip?
Atsakyti
jo sake ji kad su kazkiokia nuolaida bus 450lt uz kursa jei gerai supratau
Atsakyti
speju, kad generinius gersi g.gif bet, kad tokiu lyg neiregistruota lietuvoj... bet gi kaip pigu!!! kiek mg skirs tau?
Atsakyti
Ar tik 450 kainuoja gydymas šiais vaistais ??
Atsakyti
gersiu po 30mg 4 men. nu ji kazkaip sake kad poto mazes paskutinius menesius.Pakuote ziurejau vaistai.lt kainuoja 110lt 20mg ir 10mg 60lt kazkur, tai i menesi 170lt kazkur, o cia 450 uz visa.
Atsakyti
Sveikos visos ir visi:) Aš čia su reikalu atėjau, gal ir jum ir man bus gerai... Žodžiu turiu užsilikusių Roaccutane beveik dvi pakuotes (po 100 vnt.) po 10 mg... jeigu kam reikėtu galiu parduoti pigiau nei vaistinėje. Pirkausi sau dar praeitais metais prieš išvažiuojant į užsienį, bet nustojau gerti ir taip ir liko... nebegersiu. O pinigėliai vis gi nemaži sumokėti, tai gaila išmest.. ir galiojimo terminas neamžinas, galioja iki rugpjūčio. Jei ką sudomino rašytit žinutę 4u.gif Sėkmės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 05 31, 12:37)
gersiu po 30mg 4 men. nu ji kazkaip sake kad poto mazes paskutinius menesius.Pakuote ziurejau vaistai.lt kainuoja 110lt 20mg ir 10mg 60lt kazkur, tai i menesi 170lt kazkur, o cia 450 uz visa.

koks tavo svoris? kokia mazdaug pas tave padetis odos, kad tokia maza doze palyginus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 01 birželio 2010 - 11:12
QUOTE(dingti_per_minute @ 2010 05 31, 23:56)
Sveikos visos ir visi:) Aš čia su reikalu atėjau, gal ir jum ir man bus gerai... Žodžiu turiu užsilikusių Roaccutane beveik dvi pakuotes (po 100 vnt.) po 10 mg... jeigu kam reikėtu galiu parduoti pigiau nei vaistinėje. Pirkausi sau dar praeitais metais prieš išvažiuojant į užsienį, bet nustojau gerti ir taip ir liko... nebegersiu. O pinigėliai vis gi nemaži sumokėti, tai gaila išmest.. ir galiojimo terminas neamžinas, galioja iki rugpjūčio. Jei ką sudomino rašytit žinutę 4u.gif Sėkmės blush2.gif

suklydau, ne po 100vnt, o po 30:)
Atsakyti
svoris 70 kazkur o oda kai nusprendziau gydytis pradejo gereti biggrin.gif tai dabar maziau negu silpnoji forma, bet jau ryzausi siems vaistams tai nesitrauksiu kol isvis neisgysiu smile.gif
Atsakyti
nuo siandien pradedu gerti roa cool.gif ir beje kaina iseina kurkas didesne negu tikejausi ir labai grieztai man su jais daktare israso tik i 10 dienu pirmin tai yra 10 tableciu po 20mg ir tiek tap po 10mg
Atsakyti
kaip kaina didesne? apie 100 litu dezute 10mg? ar kitokia?
Atsakyti