o tai kaip tu sakei, kad ji tau vaistus gaus? tai nori pasakyt jie pigiau kainuos ar kaip?
speju, kad generinius gersi bet, kad tokiu lyg neiregistruota lietuvoj... bet gi kaip pigu!!! kiek mg skirs tau?
Sveikos visos ir visi:) Aš čia su reikalu atėjau, gal ir jum ir man bus gerai... Žodžiu turiu užsilikusių Roaccutane beveik dvi pakuotes (po 100 vnt.) po 10 mg... jeigu kam reikėtu galiu parduoti pigiau nei vaistinėje. Pirkausi sau dar praeitais metais prieš išvažiuojant į užsienį, bet nustojau gerti ir taip ir liko... nebegersiu. O pinigėliai vis gi nemaži sumokėti, tai gaila išmest.. ir galiojimo terminas neamžinas, galioja iki rugpjūčio. Jei ką sudomino rašytit žinutę Sėkmės
QUOTE(moby @ 2010 05 31, 12:37)
gersiu po 30mg 4 men. nu ji kazkaip sake kad poto mazes paskutinius menesius.Pakuote ziurejau vaistai.lt kainuoja 110lt 20mg ir 10mg 60lt kazkur, tai i menesi 170lt kazkur, o cia 450 uz visa.
koks tavo svoris? kokia mazdaug pas tave padetis odos, kad tokia maza doze palyginus
QUOTE(dingti_per_minute @ 2010 05 31, 23:56)
Sveikos visos ir visi:) Aš čia su reikalu atėjau, gal ir jum ir man bus gerai... Žodžiu turiu užsilikusių Roaccutane beveik dvi pakuotes (po 100 vnt.) po 10 mg... jeigu kam reikėtu galiu parduoti pigiau nei vaistinėje. Pirkausi sau dar praeitais metais prieš išvažiuojant į užsienį, bet nustojau gerti ir taip ir liko... nebegersiu. O pinigėliai vis gi nemaži sumokėti, tai gaila išmest.. ir galiojimo terminas neamžinas, galioja iki rugpjūčio. Jei ką sudomino rašytit žinutę Sėkmės
suklydau, ne po 100vnt, o po 30:)
kaip kaina didesne? apie 100 litu dezute 10mg? ar kitokia?